Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Brendan Rodgers kurwo no i Bournemouth dzisiaj ://
To ciekawe jakie klauzule w razie spadku maja Maddison, Tielemans i Ndidi
To ciekawe jakie klauzule w razie spadku maja Maddison, Tielemans i Ndidi
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Nie no, jak ktoś ni widział goli dla Southampton dziś to polecam, bo patrzę jeszcze raz i dawno nie widziałem tak słabego bramkarza jak Kelleher, trzy takie strzały niemal w niego po ziemi a kończą w siatce. Wygląda jakby chłop obstawił u buka.
Kepa przynajmniej po jednym takim puszcza zazwyczaj ale żeby 3?
Kepa przynajmniej po jednym takim puszcza zazwyczaj ale żeby 3?
boze ten espanyol jednak duch raula tamudo czuwa
a za tydzien almeria u siebie chryste panie
7 ekip zamieszanych w walke o spadek przed 38 kolejka a co u was bundesligarze
a za tydzien almeria u siebie chryste panie
7 ekip zamieszanych w walke o spadek przed 38 kolejka a co u was bundesligarze
troche smuteczek alba i busq
obaj byli najlepszymi na swojej pozycji przez pewien czas, gracias amigos
Dodano po 1 minucie 54 sekundach:
ale zeby nie bylo
ferran i ansu tez spierdalajcie, idzcie sobie do PL, ktos tam sie na was nabierze na pewno
obaj byli najlepszymi na swojej pozycji przez pewien czas, gracias amigos
Dodano po 1 minucie 54 sekundach:
ale zeby nie bylo
ferran i ansu tez spierdalajcie, idzcie sobie do PL, ktos tam sie na was nabierze na pewno
zaś ten bordalas utrzyma to getafe
Atletico Bilbao przegrywające puchary z Elche u siebie na stadionie 
kurwa nic nie mam do valencii ale moglaby sie spierdolic w sumie
bilbao to moze ze dwa razy za naszego zycia gralo fajna pilke reszta slizganie sie na swoim dna i sciaganiu czarnoskorych baskow nawet ten najsympatyczniejszy muniain ma taki ryjek ze trudno im kibicowac eh
a osa super projekt
a osa super projekt
dobra lecimy Miami
u17 leci z Niemcami o finał euro, ale jak już zdążyłem na pierwszy gwizdek to akat nasze orzełki są zepchnięte do defensywy
lecimy KURWA
Dodano po 1 minucie :
ale ich sobie napompuje w fmku 24, każdy z chłopów pa na -9
a za siedem lat się okaże, ze z dwóch z nich zagra w kadrze i to z karierą jak karol linetty ehhhh
Dodano po 1 minucie :
ale ich sobie napompuje w fmku 24, każdy z chłopów pa na -9
a za siedem lat się okaże, ze z dwóch z nich zagra w kadrze i to z karierą jak karol linetty ehhhh
ja stawiam, że Filip Rejczyk będzie już przez Kostę wprowadzany w Legii w następnym sezonie, zimą już był na obozie z seniorami.
kolanko skoczylas u waldka kinga konglomerat nie da im zginac, a borys jest za dobry zeby to zmarnowac
o obroncach sie nie wypowiem bo na tym poziomie to jeszcze zadna weryfikacja
Dodano po 2 minutach 29 sekundach:
chlopie musisz
o obroncach sie nie wypowiem bo na tym poziomie to jeszcze zadna weryfikacja
Dodano po 2 minutach 29 sekundach:
chlopie musisz
eh ja pamiętam sz.p. KAROLA jeszcze jako młodego wariata rozgrywającego, niesplamionego jeszcze rumakowym genem walczaka i byłby to wspaniały piłkarz (zwłaszcza jak na lata 80-te XX wieku), niemniej jednak no oczekiwac trzeba więcej
swoja drogą wazne by sz.p. marcin włodarski ksywa zapewne włodar nie odjebał nic i dalej szedł wyprostowany i wierny swoją ścieżka nietypową jak na polski futbol, wbrew polskim guardiolom i duchowi leszka ojrzyńskiego w stronę swiatła tj pressowania i grania w piłę
e: kurdebalans remisik, ale nic się nie stało jedziemy z kurwami i tak (pozycja bramkarza w tej kadrze paradoksalnie niepolsko obstawiona hujowo, ale w sumie przyjmę taką wymianę)
swoja drogą wazne by sz.p. marcin włodarski ksywa zapewne włodar nie odjebał nic i dalej szedł wyprostowany i wierny swoją ścieżka nietypową jak na polski futbol, wbrew polskim guardiolom i duchowi leszka ojrzyńskiego w stronę swiatła tj pressowania i grania w piłę
e: kurdebalans remisik, ale nic się nie stało jedziemy z kurwami i tak (pozycja bramkarza w tej kadrze paradoksalnie niepolsko obstawiona hujowo, ale w sumie przyjmę taką wymianę)
ale wynik zajebisty do przerwy