Przeczytałem dzisiaj "Sayonara, Eri" bo zapomniałem sprawdzić i
Fujimoto to jednak goated artysta
Teraz nie wiem za co się zabrać z mang, w sumie jest prawie całe one piece do skończenia ale jestem mega ciekawy 20th Century Boys. Wypadałoby skończyć oglądać Vinland Sagę, tyle że pierwsza seria w połowie już mnie tak znudziła, że odechciało mi się dalej oglądać, warto przeboleć ten środek serii? Bo słyszałem ze największy character development jest w kolejnym arcu czyli w parcie drugim.
Nie pamiętam jak tam się akcja rozkładała w pierwszym sezonie vinalndu ale cały sezon jak najbardziej na plus, minusem jest na pewno główny bohater ale wczoraj wyszedł pierwszy odcinek nowego sezonu i już widać że pójdzie to w zupełnie inną stronę.
No i mega fajny opening drugiego sezonu.
Drugi sezon to zupelnie inny klimacik, znalezienie celu w zyciu etc. Czy lepsze to ciezko powiedziec bo mi sie mocno 1 czesc w calosci podobala, ale no ludzie mowia ze tera najlepszy arc
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Hazardzista pisze: ↑08 maja 2023, 20:30
Oo też się zabieram za Oshi! W polskich kinach leci Suzume, oglądał ktoś, warto się wybrać?
Jeżeli się jeszcze zastanawiasz to idź, warto. Obejrzenie tego przed telewizorem nie odda tego tak dobrze, jak kino z dobrym udźwiękowieniem.
Spaniały film ogółem, nie powiem, łezka się kręciła pod koniec
Z biedy kinematograficznej od dłuższego czasu przełamałem się i dałem szansę Anime- Vinland saga.
I szczerze oglądając w tym roku Alice in Borderland 2 i House of the dragon. Siadło mi najlepiej z tych 3 produkcji.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
RIP wbijam.pl najlepsza strona bez kurewskich reklam, z odcinkami zawsze na czas
W związku ze zmieniającym się prawem, a także naciskami na zamknięcie strony, w dniu 28 czerwca 2023 roku projekt Twoja Mała Japonia ostatecznie dobiega do mety. Była to dla mnie bardzo trudna decyzja, jednakże nie mogła być inna. Walczyłem o istnienie strony już od dobrych kilkunastu miesięcy, podczas których musiałem dwukrotnie przenosić serwer, a także wiele razy reuploadować usuwane regularnie z serwerów pliki. Jest to ponad moje siły i zdrowie. Coraz więcej serii anime jest oficjalnie dostępnych po polsku, stąd istnienie TMJ traci na znaczeniu. Jest też CDA czy inne strony fanowskie, gdzie można kontynuować oglądanie swoich ulubionych tytułów. W polskim fandomie funkcjonuje wielu wspaniałych i zaangażowanych fansubberów. Każda osoba, którą zaraziłem moją pasją do japońskiej kultury, jest dla mnie powodem do dumy. Dziękuję wszystkim, którzy przez te lata wspierali stronę i się na niej udzielali. Życzę Wam, drodzy użytkownicy, wszystkiego dobrego i wielu niezapomnianych chwil z anime. Czuję się spełniony i odchodzę, niczego nie żałując . Pozdrawiam i powodzenia wszystkim.
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/