Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
kurwa zapomnialem ze play offy championship graja, moglem duzo lepszy meczyk od tego badziewia obejrzec
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- rozklad_gaussa
inter wygrywa w finale i lautaro zlota pilka
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
-
Bisclavret
Real ich jebie z palcem w dupie, co najwyżej City może się klasycznie osrac jak nie zrobi tego jutro
Ja bym się tak nie rozpędzał, te włoskie chuje to dopóki pierwszego gola nie stracą to mogą tak wybijać cały mecz. Ale no na logikę to City/Real powinni ich z trójką przewieźć.
Straszny pazdzierz to był, w ekstraklasie o wiele lepsze mecze bywają
Straszny pazdzierz to był, w ekstraklasie o wiele lepsze mecze bywają
Dla mnie Real jest juz tak obyty w tych finałach (nie przegrali przecież żadnego przez te 10 lat a bylo ich sporo), że nie widze opcji zeby zespol tej klasy ich powiózł. Z City moze byc juz za to roznie
ach czytając te komentarze czuje się zupełnie jakbym cofnął się do 2010 
Kurs 6 na Real to promocja, bezpieczniej jest awans po 3.90, gdyby dopuścili do dogrywki
Ale kur czemu Real ma ich nie zrobić, easy win
Wspaniały jest Holger Rune, mój ulubiony z tych młodych 
warto sobie odpalić Polskę U-17 na tvp sport, pierwszy mecz euro u17 z Irolami, na razie naprawdę się to fajnie ogląda - młodziaki grają jak nie polska kadra, kontrolują mecz, dużo luzu, był już strzał naszego stopera po rulecie w polu karnym rywala trafiony w spojenie, a po chwili irlandzki obrońca uratował na linii bramkowej po przewrotce kolejnego z naszych asów, props
Dodano po 19 minutach 33 sekundach:
ale lecą
Dodano po 19 minutach 33 sekundach:
ale lecą
dzieki bogu ze istnieje polski skrzydlowy z dryblingiem bo zaczalem sie juz godzic z mysla ze jestesmy skazani na kube kaminskiego i michala skurasia
- scam_sakawa
Oj tak
Pamiętam jak to Inter miał nie zostać wtedy zjedzony, a wielki Diego Milito załatwił temat.
Typowałem, po losowaniu ćwierćfinałów, finał City - Inter, wszystko na dobrej drodze.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
gdzieś kiedyś czytałem/słyszałem opinie, że ta kadra u17 ma na prawdę fajny potencjał i nie wygląda jak typowa polska na boisku
Kamiński zagra w kadrze więcej spotkań niż Blaszczykowski, wiec radzę się przyzwyczaić mordko
nie wiem kurcze, jako skrzydlowy? blisko stowa wystepow do nadrobienia nie brzmi jak bulka z maslem dla ofensywnego gracza
Inter bierze w tym sezonie LM
- scam_sakawa
Imo to bardzo realne. Włosi są nacją, która idealnie się czuje w meczach z gatunku obrzydliwe 0-0 byle dociągnąć do karnych, a tam to już loteria.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Jazda kurwaaaaaa AuuuuuuuuuuuReal Madryt: Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Camavinga; Kroos, Modrić, Valverde; Rodrygo, Vinícius i Benzema
Ławka: Łunin i López; Vallejo, Rüdiger, Nacho, Odriozola, Lucas, Mendy, Tchouaméni, Ceballos, Hazard, Asensio oraz Mariano
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD