Bambi
Re: Bambi
Dobra nuta nie rozumiecie jej przewozki na tym bocie
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Za słaby numer by to zapętlać, nie będzie wielkich milionów.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
musiałem tu wejść i napisać, że to obsrane gówno dla lamusow elo to i leosia chyba ze masz 9-13 lat to nie jestes lamusem ale z zadatkami
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- FruitOffTheWall
to rap dla dzieci, nowy podgatunek tzw. kidrap
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Kinny Zimmer lubi to
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- Moltisanti
Serio nic na refren lepszego nie mogla wykminić tylko ze rusza się jak trapstar
laska ma swoje pol minuty to powinna poszczuć cycem, wrzucić jaki edgy wers pod stulejarzy na refren a ta mowi ze rusza się jak trapstar 
- yungXpaproch
ale chujnia, nie ma zadnej linijki ktora cos znaczy, tylko jakies glupoty typu ruszam sie jak trapstar, cos tam widzisz moje kroki wysylasz mi emotki

prawda w chuj, cos tam spojrzenia na nia chwile, pokazala sie to musi dac cos z czego ja zapamietaja, a nie kurwa ruszam sie jak trapstarMoltisanti pisze: ↑17 maja 2023, 23:53 Serio nic na refren lepszego nie mogla wykminić tylko ze rusza się jak trapstar laska ma swoje pol minuty to powinna poszczuć cycem, wrzucić jaki edgy wers pod stulejarzy na refren a ta mowi ze rusza się jak trapstar
a co ty bys chcial w kawalku ktory jest puszczany na posiadowce ze znajomymi jak szklanki i nikt nawet nie slucha tekstu
albo jak se pokoj sprzatasz i nucisz pod nosem
ale spoko mlody faza stop glupim piosenkon przechodzi jak korwinizm
albo jak se pokoj sprzatasz i nucisz pod nosem
ale spoko mlody faza stop glupim piosenkon przechodzi jak korwinizm
- yungXpaproch
dobra stary ale w porownaniu wers popijac bacardi w klubie ze szklanki jest chociaz smieszny, glupkowaty albo nawet wers baby bambi in real life slodziakowy las tez jest jakis, smieszny, glupkowaty, a tutaj ruszam sie jak trapstar kurwa to jest nijakie, zapominalne po 5 sekundach
szkoda, ze lamusiarstwo nie przechodzi jak korwinizm
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno