Fifa

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
bloodyhell

Re: Fifa

Post autor: bloodyhell »

no tak na dobra sprawe to gra jeszcze nie wyszla, a fut juz jest spierdolony przez zbugowane SBC i kompletnie spierdolony system zgrania XDD
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

bloodyhell pisze: 19 wrz 2022, 14:36
krychaj5 pisze: 18 wrz 2022, 15:22 FIFA 23 wersja ultimate zakupiona, ale w tym roku się już nie poce z grindowaniem
Oksymoron xd W fifke to se najlepiej grać na pelnej do świąt, naruchac coinsów i opierdolić je na święta. Jak się jest kumatym graczem, to i fifa się zwróci, i można niewymiennymi kontynuować giercowanie.

Akurat wyciąłeś kluczowy fragment z mojego posta tj. "w gameplayu", co do reszty to się zgadzam i tak też zamierzam, narazie 85k transfer profit naruchane w niecałe 3 wieczory na web appie, fakt faktem jest to nadal grind, ale o wiele bardziej pożyteczny niż rzucanie padem po wylewie obrony.
lambiczi

Post autor: lambiczi »

Dalem temu szansę po latach, bo nie ma w co grać, ale no gameplay jest fatalny, nie przypomina meczu piłkarskiego, zero budowania akcji. Cała otoczka, cutsceny itp fajne aż do momentu grania. A najlepsza to jest gra w obronie, gdzie sprintjacy Rudiger nie może dogonić truchtajacego zawodnika Girony... Chyba lepiej grać towarzyskie w efootball...
Awatar użytkownika
Sergiusz

Post autor: Sergiusz »

dziwne, ja i generalnie sporo ludzi ma raczej problem taki że napadziora z 90 pace dogania byle klocek co ma 70 np i bardziej trzeba grać piłką niżeli prawy trigger i na pałe
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

to akurat realistyczne bo gdyby glik się spiął fest to by dogonił mbappe w jakimś kluczowym momencie
jasny wracaj na forum
lambiczi

Post autor: lambiczi »

Nie wiem co się stało, ale gra mi się 'naprawiła', poprzestawiałem coś w paskach, pozmieniałem ustawienia i zupełnie inna gra, nie wiem czy to byl jakiś bug, może to przez ten anticheat, który z tego co czytam powoduje błędy. Nie jest tak źle jak pisałem, bo to było wrażenie, jakbym grał w jakąś betę Ery Futboku, ale nie jest też to dobra kopanka ;D Ot fifa.

Przy okazji polecam ustawić sobie grę w podobny sposób, zaczyna to przypominać mecz:
Kibic

Post autor: Kibic »

Pany, gdzie kupię teraz klucz do Fify 16? Ciężko coś znaleźć tanio
Kalom

Post autor: Kalom »

no jak ea wycofało ze sprzedaży to nie dostaniesz tanio już

możesz ewentualnie liczyć, że jakiś kolega lub forumowicz co już nie grają pożyczą/sprzedadzą ci konto origina z grą
Awatar użytkownika
krychaj5

jak ktoś chce to sobie kupić np. na święta żeby pograć "dla relaksu" to nie polecam, no chyba że do pogrania na kanapie z kimś, bo online to jest rozpierdalacz psychiki

<to był dłuższy post ale zrezygnowałem z publikacji, za dużo frustracji wylałem>
Awatar użytkownika
bloodyhell

no z roku na rok syndrom sztokholmski rośnie ale co zrobić, w pesa przecież grał nie będę
Awatar użytkownika
krychaj5

ja w fife ultimate gralem w 14,15,16 i początek 17ki (tutaj weszło fut champions ale nigdy się nie zakwalifikowałem)

potem 5 lat przerwy niemal, wróciłem do fify 22 jakoś 23 grudnia 2021 czyli już rok stuka i przez te kilka miesięcy ciągłego gameplayu straciłem więcej zdrowia i nabyłem więcej siwych włosów niż w tych poprzednio wymienionych fifach, w takiej 14tce jak ktoś mi zajebał gola Benteke z główki to nic nie czułem bo wiedziałem że ja za moment też zrobie to samo, grało sie w 1 trybie chyba tylko, bez nagród tygodniowych, eventowych kart z pizdy co tydzień itd. cały rok złotym składem, bez mieszania w gameplayu co "patch" co 2-3 tygodnie i człowiek z radością wracał strzelić tego gola tym Benteke z głowy, a na to kurestwo co sie dzieje dzisiaj to nie mam słów.. no ale "w pesa grał nie będę" i dzisiaj wieczorem siadam do fut champions :lol:

Oby zmiana brandingu EA z fify na coś innego dała miejsce na jakąś konkurencje i nas wyleczuła z ich produktu, błagam
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

to tak ma działać jak gówno na sprzęcie, który dźwiga cyberpunki i inne rdr2? :huh:
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

własnie dlaczego na calkiem niezlym sprzecie (5700xt/3600x/32gbram) gameplay jest 144 fps dopóki dopóty nie ma cutscenek i np przy rzucie roznym mam 10 fps???? fifa 23 steam
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Optymalizacja leży. Mnie wkurwia ten jebany nieładujący się antycheat, Po kilka razy trzeba odpalać apkę EA z administratora, zabijać proces, żeby w końcu ruszyła gra.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

dla karierowiczów polecanko
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

absurdalna jest ta gra, szmaty z ea przestancie robic pilke nozna i skupcie sie na NHL
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
bloodyhell

nhl jest podobnym gównem bo to ten sam silnik
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

W sumie chyba osobny temat by się przydał, bo to nowa gra hahah
Awatar użytkownika
Groszek