Szpaku x Kubi Producent - Uzumaki Forma Ostateczna (2023)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jawor

Re: Szpaku x Kubi Producent - Uzumaki Forma Ostateczna (2023) [zapowiedź]

Post autor: jawor »

To jakiś minutowy sampel czy kubi to zrobił? Bardzo fajne
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Krindż jak zawsze :bag:
Yossarian

Post autor: Yossarian »

Piękny numer, doceniam za utentycznosc, real talk oraz to że ma coś do powiedzenia w porównaniu do reszty sceny. Ostatnia płyta doskonała, mam nadzieję że nowa utrzyma ten level. Tytuł taki średni tylko no.
Sotnikov

Post autor: Sotnikov »

Tak na chłodno, to trochę nie rozumiem jak ktoś pisze, że w końcu dobry numer albo coś w tym stylu, bo słuchając wszystkich płyt szpaka zawsze czuć emocje i swego rodzaju szczerość, wylewność, dużo o tym co go trapi. Forma zawsze jest podobna, dużo krzyku itd. Chciałbym przeczytać co było nie tak z dzieci duchy albo różową panterą i co sprawia, że akurat poprzednia płyta i ten numer zbiera tu propsy a a tamte płyty mniej, czy chodzi o ten okres hejtu na szpaka za chillwagon i płynięcie na jego fali na forum?
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Ten Szpaku z nowej fali jest jakiś ale niestety on ma dużo nutek gdzie się strasznie wydziera i przez to nie nadaje się na moje playlisty, bo to trochę męczy mi ucho. Głosowo mi pasuje nawet, ale dla mnie za dużo krzyku w tych numerach jego.

Ostatnie co od niego zapetlalem to chyba NPC.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

nie przepadam za jego rapem raczej ale ten nowy singiel fajny nawet. Pozatym ta nazwa plyty to jakis zart mam nadzieje (chociaz fan naruto here zeby nie bylo) :lol:
Co do klipu to pomyslowy, ale ta scena z rasenganem jak wzieta prosto z jakiejs nieudanej adaptacji live action :lol: Do tego jest moze troche przekombinowany ale ok, nie oglada sie tego az tak zle w sumie. Jakby zrobil klip w klasycznej japonskiej animacji 2D z tym samym scenariuszem to imo efekt bylby ze 3 razy lepszy :roll:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
RIVALDO111
Zbanowany

Sotnikov pisze: 13 maja 2023, 13:47 Tak na chłodno, to trochę nie rozumiem jak ktoś pisze, że w końcu dobry numer albo coś w tym stylu, bo słuchając wszystkich płyt szpaka zawsze czuć emocje i swego rodzaju szczerość, wylewność, dużo o tym co go trapi. Forma zawsze jest podobna, dużo krzyku itd. Chciałbym przeczytać co było nie tak z dzieci duchy albo różową panterą i co sprawia, że akurat poprzednia płyta i ten numer zbiera tu propsy a a tamte płyty mniej, czy chodzi o ten okres hejtu na szpaka za chillwagon i płynięcie na jego fali na forum?

Dzieci duchy to była dobra płyta. Dla mnie spokojnie topka.

Szczerze ja nie rozumiem zbytnio hypu ostatnia płyta.

Do dziś lubię sobie puścić

Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

@Sotnikov To są tylko subiektywne opinie małej liczby użytkowników w tym moja, więc nawet nie ma się w to co zagłębiać, mi akurat ten nowy numer się nie podoba jak i zarówno kiczowaty klip, ale znając życie i odsłuchując całość w lepszej jakości pewnie zupełnie inaczej go odbiorę - co do albumów to wszystkie były bardzo dobre „Dzeci duchy” miały oryginalnie poskładane podkłady, bardzo emocjonalne i idealnie sklejone z wokalem Szpaka, brzmiało to zjawiskowo na kolumnach przy „Ćmy” jak wlatywała główna melodia pod bitem na refrenie to ciary (trochę się zawiodłem jak zobaczyłem klip do tego numeru, mega beznadziejny) W przypadku nowego produktu jestem pewien, iż nie będzie zawodu i wypadnie ten krążek równie dobrze, zaś z całej dyskografii najmniej podeszła mi „Różowa Pantera” ale czasami sobie wrócę jak do wszystkich cdków z półki.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Ostatnia płyta to jest przecież rozpierdol, nawet lirycznie jest mega przekminiona, ale znając życie większość cisnących po szpaku nawet jej pewnie nie sprawdziła
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
dwupak

Post autor: dwupak »

dzieci duchy byly jebane mocno bo szpaku byl wszedzie i robil najwieksze liczby, przez co ludzi wkurwial/meczyl. rozowa pantera za to brzmi jak odrzut mimo paru fajnych kawalkow. ostatnia plyta i atypowy>dzieci duchy>boruto>rozowa pantera
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
Kalom

Post autor: Kalom »

dzieci duchy to przede wszystkim brzmią jakby były ghostwritowane przez jakiegoś bedoesa i to w najgorszej formie
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

ee, nudy, do boruto już nigdy nie będzie miał podejścia
Awatar użytkownika
Usemq

Post autor: Usemq »

dwupak pisze: 14 maja 2023, 15:00 dzieci duchy byly jebane mocno bo szpaku byl wszedzie i robil najwieksze liczby, przez co ludzi wkurwial/meczyl. rozowa pantera za to brzmi jak odrzut mimo paru fajnych kawalkow. ostatnia plyta i atypowy>dzieci duchy>boruto>rozowa pantera
+1
Kysys

Post autor: Kysys »

Dzieci Duchy jeszcze po trochu były znośne, Różowa Pantera i ostatnia płyta w ogóle mi nie siadają.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

zaskakująco dobry numer, jak nie drze mordy co drugi wers to jest naprawdę dobrze, bo pisać i rapować to on potrafi
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
RIVALDO111
Zbanowany

Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

bardzo ładne, podoba mi się ta dojrzalsza wersja szpaka, a był czas, że szło to w nieciekawą stronę, a tu proszę, ostatnia płytka spoko, ta się zapowiada równie dobrze
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Awatar użytkownika
Sieloo

Post autor: Sieloo »

Dobre to jest.
onizuka

Post autor: onizuka »

siedzi dobrze, od ddzppm super jest klimat
swital
Zbanowany

Post autor: swital »

Najlepszy raper trzeciej fali. Bezdyskusyjnie.
ODPOWIEDZ