Grande Connection

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Re: Grande Connection

Post autor: koniec »

miał cały odcinek polityce i wojnie na ukrainie ale usunął bo go ludzie jebali w komentarzach, że pierdoli głupoty(i słusznie bo pierdolił głupoty jak zwykle), z tego co pamiętam to na cda jakimś
TrifeLife

Post autor: TrifeLife »

bilderberg pisze: 27 mar 2023, 17:44 O kurwa dopiero po przeczytaniu komentow że grande karzeł 160cm zauważyłem to jak on siedzi na tej kanapie i czasem jak podnosi rękę na oparcie to prawie sobie ja wyłamuje. Niezły gangster
Havoc i Prodigy też byli niscy, także wiesz. xD
Myślę, że Kali czy Kacper HTA nie są tacy tępi, że tego nie zauważyli, patrząc np. na zdjęcie Grande z Lambo czy Ferrari, od którego jest niewiele wyższy.
Ale szczerze to nie wiem, jaki feedback miałoby zagranie na tej strunie z ich perspektywy.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

koniec pisze: 27 mar 2023, 17:45 miał cały odcinek polityce i wojnie na ukrainie ale usunął bo go ludzie jebali w komentarzach, że pierdoli głupoty(i słusznie bo pierdolił głupoty jak zwykle), z tego co pamiętam to na cda jakimś
ale masz kompleks grande
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
The Bitch Fucker

Post autor: The Bitch Fucker »

koniec pisze: 27 mar 2023, 17:45 miał cały odcinek polityce i wojnie na ukrainie ale usunął bo go ludzie jebali w komentarzach, że pierdoli głupoty(i słusznie bo pierdolił głupoty jak zwykle), z tego co pamiętam to na cda jakimś
Dobrze wiedzieć, w takim razie hatfu na szura
Awatar użytkownika
The_Punisher

Post autor: The_Punisher »

Propsy za jechanie z Kalim i Paluchem.
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

propsy za rapowanie na końcu genialny pomysł
Awatar użytkownika
The_Punisher

Post autor: The_Punisher »

Mi też się te jego nutki na koniec całkiem podobają. Najlepsza była "Julia" z odcinka o TPSie.
swital
Zbanowany

Post autor: swital »

The_Punisher pisze: 26 kwie 2023, 19:34 Mi też się te jego nutki na koniec całkiem podobają. Najlepsza była "Julia" z odcinka o TPSie.
:rotfl:
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

co jest kurwa XD :bowdown:
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Zwikk

Post autor: Zwikk »

Awatar użytkownika
F88G

Post autor: F88G »

Wiadomo, że cała produkcja jest chujowa i niegodna spostrzeżeń, ale fakt, że się zalarpuje na ghostwritera i pociągnie się tym pomysłem do odpowiedzialności pseudogangusów sam w sobie przepyszny.

W sensie, że tyle wystarczy. xD
Awatar użytkownika
fromage

Post autor: fromage »

No dobra uzytkowniqu powyzej ale czy myslisz ze jest/byl ghostwriterem DLA meju czy tam innego makdonaldsu ze I'm robil teksty?
Oto jest pytanie
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
F88G

Post autor: F88G »

Gdybyś zapytał mnie, czy biały królik zmaterializował się w kapeluszu lub kobieta została przecięta na pół, odpowiedziałbym, że pewnie nie, ale jakąś tam sobie furtkę w głowie dla własnej satysfakcji bym zostawił, że ot - mimo wszystkich przeciwności fizycznych rzeczywiście doświadczam spektaklu prawdziwego magika, który być może przegrał kumpelski zakład z drugim magikiem i teraz występuje na scenie w formie metamagicznego żartu a biedny królik rzeczywiście padł ofiarą zapomnianych już raczej dzisiaj arkan transmutacji alchemicznych.

W przypadku który omawiamy moją jedyną odpowiedzią jest nie wiem, bo i nie mam tylu informacji i też szczególnie wolnych przerobów żeby się nad tym zastanawiać. Z jednej strony coś tam pisze i nie brzmi to amatorsko, z drugiej to to nadal polski średniocore rap i wielu co zdolniejszych ale leniwych absolwentów profili humanistycznych pewnie mogłoby się podobnie zabawić. To w ogóle nie jest dla mnie istotne bo tego się zwyczajnie pewnie nie dowiem.

Mnie tylko bawi fakt, że nawet domniemawszy się u niego kłamstwa, zdołał luzem wykręcić na scenie aferę. xD
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Co on nagle wyglada jak inna osoba?
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

W belmondziaka sie przepoczwarza
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
fromage

Post autor: fromage »

Zeby nie skonczyl pokrwawiony pod makdonaldem albo jeszcze gorzej w jakies wannie
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Za to rapuje jak filipek z autyzmem
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

Ale wyjaśnia patusow za co wielkie 5 dla kolegi
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
Ryuk

Post autor: Ryuk »

5:23 Kacper HTA - autodiss. Swietne!
Awatar użytkownika
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Nudne to już jest, ta formuła na moje już się wyczerpuje, a zwłaszcza jak ci kretyni jak Kali i Kacper mu odpowiadają na zaczepki, I on im też odpowiada. Przykład: Grande wysmial nazwę wytwórni Kacpra która nazywa się Ghetto music, że taki z niego gangster i fifa Rafa. Ten mu odpowiedział: skup się, getto to podwórko i on tam się wychował i ty nic nie kumasz, I Grande mu na to odpowiedzial, jakimś tam pierdoleniem, już nawet nie pamiętam co. No kurwa to brzmi jak jakaś kłótnia 5 latków. Grande też już naciaga te argumenty, i wgl samo czepianie się, że stał się już wardega z okresu, jak się przypierdalal do wersow że ściągnęła sowę z pinteresta. Ostatni diss na kaliego świetny, a ten odcinek to nawet nie dotrwałem do końca. Jeśli teraz na przykład na jego film odpowie Kafar, jakimś filmikiem, I. Grande nagra odpowiedź, to już tego gówna nie włączam
Ja nie podstawowy
ODPOWIEDZ