La Liga - liga hiszpanska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: La Liga - liga hiszpanska
gdyby nie eden to moze nigdy bysmy nie zobaczyli talentu viniego i rodrigo, ode mnie props
pamietam jak czesto ogladalem chelsea w jego ostatnim sezonie tam i jak ruchal tam wszystkich obroncow po kolei
zawsze cenie sobie taki sposob driblingu jaki mial eden (no i Leo) a nie kurwa vini czy mbappe ktorzy pierdolna sobie pilke na 30m do przodu i za nia biegna - to nie jest kurwa dribling
tak sie kurwa balem tego realu jak przychodzil, ale edenik sobie postanowil tam na emeryture pojechac
jednak wolalbym zeby to on strzelal 30/40 bramek w tym realu niz ten brzydki ryj vini albo 15tak benzema
spoczywaj w pokoju
zawsze cenie sobie taki sposob driblingu jaki mial eden (no i Leo) a nie kurwa vini czy mbappe ktorzy pierdolna sobie pilke na 30m do przodu i za nia biegna - to nie jest kurwa dribling
tak sie kurwa balem tego realu jak przychodzil, ale edenik sobie postanowil tam na emeryture pojechac
jednak wolalbym zeby to on strzelal 30/40 bramek w tym realu niz ten brzydki ryj vini albo 15tak benzema
spoczywaj w pokoju
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Fabrizio Romano- Sergio Basquets odchodzi z Barcelony
Już oficjalnie potwierdzono.
Już oficjalnie potwierdzono.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
jeszcze Barca ponoc negocjuje rozwiazanie kontraktu z Alba. A w przyszlym sezonie Busquets, Alba i Messi w jednym klubie arabusow 
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Alhilal weetamy 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Spoiler
-
RIVALDO111
- Zbanowany
No niezły Chad szczerze, ja nawet dziewczyne kumpla miał bym opory czy czy w takim stroju złapać do zdjęcia pod cyckiem a ten do Lewej startuje 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
No ciężko się dziwić że Robert tak gra od kilku miesięcy, jak już pół Barcelony obracało Ankę xD
- ebismolarek
Bruno González García (Mediapro): Argentyński dziennikarz informuje, że są postępy, aby Inter Miami zakontraktował Messiego na następne cztery lata i wypożyczył go do Barcelony na jeden sezon, z opcją przedłużenia takiego porozumienia na kolejny rok. Miałoby to pasować do wymogów LaLigi. Być może chodzi o to, że amerykańska ekipa opłacałaby część wynagrodzenia piłkarza, co z kolei mogłoby być warunkiem Messiego, aby związać się właśnie z Interem, a nie z klubami z Arabii.

Tylko Villarreal

Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Sędzia nie uznał bramki strzelonej w doliczonym czasie gry, tylko zakończył pierwszą połowę
haha no czegoś takiego w życiu nie widziałem
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
espanyol wypierdalać śmieciury
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Torres podczas dziecięcych derbów Madrytu
wiadomo, że to potężny luj, ale wciąż wygląda groteskowo i nierealnie, jakby jakieś AI maczało w tym palce
- ebismolarek
-
genocidegeneral
widziałem to w formie "Alemany decided to stay in Barcelona after seeing Birmingham", śmiesznie brzmi XD
https://www.realmadryt.pl/news/120631-g ... owa-zmiane
tu przegrana nie wchodzi w grę, Que
https://www.realmadryt.pl/news/120631-g ... owa-zmiane
Ja pierdole wyślijcie go z powrotem do chelseaBelg, który dotychczas zaliczył 10 występów w tym sezonie, ma problem z kostką, ale nie wiadomo, czy nabawił się go po starciu z kolegą. Atakujący od marcowej przerwy na reprezentacje zaliczył 25 minut z Valladolidem, 10 z Cádizem oraz 61 z Getafe. To jego piąty uraz w tym sezonie.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
tomek cwiakala nagral juz odcinek o viniciusie bo nie wiem co sadzic o dzisiejszym meczu powiedzcie
- zemsta1camzata
@RIVALDO111 opinia
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
genocidegeneral
Vinicius debil, obejrzałem powtórkę i sędzia już prawie zaczął się zastanawiać nad rozpoczęciem rozmyślania o przerwaniu tego chwytu zapaśniczego zastosowanego przez chłopa z Walencji; mógł Vini wytrzymać jeszcze z 10 sekund i nie byłoby tego wszystkiego.