Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
I co w tym takiego???
Wystarczy pojechać na jakikolwiek dalszy wyjazd to taki widok nie jest niczym nadzwyczajnym.
Wystarczy pojechać na jakikolwiek dalszy wyjazd to taki widok nie jest niczym nadzwyczajnym.
-
Bisclavret
Wystarczy się przejść w dniu meczu po centrum dowolnego miasta tak koło 2:00
Papszun jak płacze cały czas po meczu, idź już chłopie na te emeryturę
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Mladenovic serbska kurwa, mam nadzieję że ktoś kiedyś połamie tego psa 
z darmo mu nie wyjebał, więc zbastuj bajere
Dodano po 5 minutach 59 sekundach:
I ty kurwo jebana zobacz kto pierwszy w mladena wjechał po karnym
Dodano po 5 minutach 59 sekundach:
I ty kurwo jebana zobacz kto pierwszy w mladena wjechał po karnym
To co się dzieje, ze Śląskiem to parodia.
Burdel w gabinetach, degrengolada na boisku
Brak zaangażowania, jakiegokolwiek pomysłu na grę..
Przepłacani obcokrajowcy...
Teraz przyszedł Magiera, ale coś mi się widzi, że on tam niczego nie naprawi..
Jeśli jakiemuś klubowi życzyć spadku, to właśnie im
Nie będę za nimi tęsknił...
Burdel w gabinetach, degrengolada na boisku
Brak zaangażowania, jakiegokolwiek pomysłu na grę..
Przepłacani obcokrajowcy...
Teraz przyszedł Magiera, ale coś mi się widzi, że on tam niczego nie naprawi..
Jeśli jakiemuś klubowi życzyć spadku, to właśnie im
Nie będę za nimi tęsknił...
Jakby chat gbt zapytać o polską ekstraklasę
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Śląsk jedynie teminarz ma naprawdę bardzo dobry. Miedź - easy, Wisła Płock gra ostatnio straszny piach, Jadze musi się skończyć dobra passa, a Legia już będzie grała o nic. No, ale to dalej Śląsk
Kibicowsko trzeci najbliższy wyjazd po Lubinie i Poznaniu a w zamian dostaniemy znów kogoś z małopolski lub śląska
Kibicowsko trzeci najbliższy wyjazd po Lubinie i Poznaniu a w zamian dostaniemy znów kogoś z małopolski lub śląska
MalinowyJogurt 2
mi też dalej trudno uwierzyć w spadek Śląska, chociaż historia byłaby przemocna, niemniej jednak ciekawi mnie czyim kosztem się mogą utrzymać. Zagłebie ma na rozkładzie przechujową przecież Lechię, czy spokojną Stal Mielec, a Korona jedzie w ostatniej kolejce na Widzew, który lubi rozdawać punkty. imo kluczowe będą teraz dwa mecze - właśnie Zagłebia z Lechią i potem Wisły Płock ze Śląskiem, bo jak Wisła dostanie na pizde to się może mocno gorąco zrobić w polskiej Chelsea
moze Arka jednak wpadnie @CL500
no ale wyboru między Stalą Rzeszów, Puszczą Niepołomice i zawsze groźnymi SŁONIKAMI nie zazdroszczę, chociaż w Niepołomicach są żubry, w Rzeszowie centrum operacji wojskowych, a Nieciecza, no co tu gadać - to Nieciecza
moze Arka jednak wpadnie @CL500
Nawet gdyby wszystkie inne mecze ułożyły się na korzyść, to Śląsk i tak sam musi zapunktować. A trudno mi w to uwierzyć, nawet jeśli to Ekstraklasa i różne cuda się już działy. Ostatnie 5 meczów to 1 zdobyta bramka - samobój Ivanova. Mecze z innymi zamieszanymi w walkę o spadek - 0:0 z Lechią, 2:0 dla Górnika, 1:0 dla Radomiaka. Jeden Yeboah w niedzielę próbował tam zrobić cokolwiek, ale sam nie da rady.
piękna degrengolada, jeszcze w połączeniu z upadkiem sportowym z rowerka spadł im właściciel, co zahamowało ewentualna transakcję sprzedaży klubu Brańskiemu (temu od wp, ex-włodarz Stomilu), tak więc nie wyłączajcie odbiorników - w Gdańsku będzie jeszcze w chuj ciekawie
btw beka będzie jak Wisła Płock przyjmie na pizde od Stali Mielec w meczu zaczynajacym sie za 10 minut i się na poważnie zapisze do walki o utrzymanie, za tydzień jadą do Wrocławia, gdzie Magic Magiera spuści na nich wściekłe psy typu Patryk Szwedzik czy Mariusz Pawelec
warto oglądac ekstraklasę, piłki tu tyle co kot napłakał, ale ile HISTORII
btw beka będzie jak Wisła Płock przyjmie na pizde od Stali Mielec w meczu zaczynajacym sie za 10 minut i się na poważnie zapisze do walki o utrzymanie, za tydzień jadą do Wrocławia, gdzie Magic Magiera spuści na nich wściekłe psy typu Patryk Szwedzik czy Mariusz Pawelec
warto oglądac ekstraklasę, piłki tu tyle co kot napłakał, ale ile HISTORII
to może być najsmutniejsza feta mistrzowska w historii tej ligi
trójkąt bermudzki wola mokotów
Zastanawia ten brak entuzjazmu wśród Częstochowian. Warszawa i Poznań miały już okazję się wykazać, ale jakby mistrz był w Gdańsku, u nas w Szczecinie czy chociażby nie wiem w Łodzi to te miasta by dziś nie zasnęły.
MalinowyJogurt 2
Wielkie gratulacje dla Rakowa no i wiadomo jaka drużyna starą kurwą jest.
nic na potem
eh no dupniecie to podium @CL500, bo u nas niespecjalnie jest kim grać i niespecjalnie się komuś chce - jakby Cracovia nie uznała, ze pozwoli Lechowi na wszystko a Krzysiu Velde się nie zajebał i nie uznał, że to jednak półfinał LKE z AZ (barwy podobne), to wcale nie musiałoby być różowo, do tego terminarz łatwiejszy
gratulacje dla Rakowa, teraz pozostaje nabijać punkty w Europie - nieśmiało polecam podobną do lechowej drogę, a nie jakieś pchanie się w gips i np. w grupę LE, no i nie ruchajcie w dupę prezydenta miasta, choćby to kusiło - zapytajcie Warciarzy
Miedź/Lechia/Śląsk wymieniamy na ŁKS/Ruch/Wisłę cyz jednak jakiś drobny element Puszczy Niepołomice/Stali Rzeszów?
gratulacje dla Rakowa, teraz pozostaje nabijać punkty w Europie - nieśmiało polecam podobną do lechowej drogę, a nie jakieś pchanie się w gips i np. w grupę LE, no i nie ruchajcie w dupę prezydenta miasta, choćby to kusiło - zapytajcie Warciarzy
Miedź/Lechia/Śląsk wymieniamy na ŁKS/Ruch/Wisłę cyz jednak jakiś drobny element Puszczy Niepołomice/Stali Rzeszów?
A ja bym Stal Rzeszów chętnie zobaczył w ekstraklasie. Tylko za tydzień może dojść do ciekawej sytuacji, gdzie Arka pokonuje Ruch, a Termalica punktuje Wisłę i jeszcze możemy mieć w ekstraklasie ŁKS, Nieciecze i Arkę. Ogólnie 1 liga rządzi się swoimi prawami i po barażach może jeszcze Podbeskidzie wrócić do najpiękniejszej ligi świata.
Czemu na 90minut.pl nie ma analiz na awans/spadek? Poznaliśmy już mistrza, dwóch spadkowiczów i nie było żadnych tabelek z milionami wariantów a zawsze lubiłem to czytać, szczególnie, że w każdej z centralnych lig mamy ciekawą sytuację. W 2 lidze będą się cuda działy do ostatniej kolejki.
Czemu na 90minut.pl nie ma analiz na awans/spadek? Poznaliśmy już mistrza, dwóch spadkowiczów i nie było żadnych tabelek z milionami wariantów a zawsze lubiłem to czytać, szczególnie, że w każdej z centralnych lig mamy ciekawą sytuację. W 2 lidze będą się cuda działy do ostatniej kolejki.
MalinowyJogurt 2