Białas - NEWCOMER (2023)
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Białas - NEWCOMER (28.04.2023) [Zapowiedź]
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Oglądam Barcelona - Atletico, tam na bandach za autem reklama nowej płyty Białasa xd i tak nie sprawdzę
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- Bryx Fenrir
Ten numer z Alberto to taki typowy kawałek w stylu 'nie chce nam się nic ciekawego napisać', może to i ma chwytliwy refren, ale całościowo to na jedno przesłuchanie i do zapomnienia
- yungXpaproch
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Echhhhhhhhhhh
on nie ma głosu do takich eksperymentów
Chujowo wyszło, ale props za próbę czegoś innego bo dla ostatnich wysrywów nie było ratunku
tzn dla tego tez nie ma bo tak jak wyzej nie ma do tego głosu, ale moze cos wymysli jeszcze
pewnie nie
tzn dla tego tez nie ma bo tak jak wyzej nie ma do tego głosu, ale moze cos wymysli jeszcze
pewnie nie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Tak prezentuje się album "NEWCOMER" w wersji preorderowej
Mocny rollercoaster gatunkowy, 50 tracków w niejednorodnym klimacie, no trzeba przyznać, że nie ma nudy w tej kwestii, kilka eksperymentów imo nieudanych, napisałbym iż trochę ciężary, Białas nigdy nie będzie drugim Osą i jakoś kompletnie mi ta stylizacja u niego nie leży, a też takowa się tu znalazła, nie zabrakło cringu, który wywaliło poza skalę, CD1 słabiutka,a druga wcale nie lepsza z racji tego, że uwielbiam głosy Kacperczyków bo brzmią za każdym razem obłędnie to tutaj również się wyróżniają i słucha się ich z przyjemnością, liczyłem na lepszy album, a niestety jest chyba najgorszy ze wszystkich z dyskografii, okładki beznadziejne o wiele lepiej by to wyglądało jakby Białas zdecydował się na rzucenie jakiegoś zdjęcia z środka w kolorze black/white, pewnie będzie to jeden z największych zawodów w tym roku.
Chyba mocno skoczyły stawki za streamingi, bo wszyscy teraz napierdalają po 50 kawałków na album. Malik, Białas, Tede, 2115, kto następny...
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Chodzą plotki że Fukaj walnie z 40 numerów a czy prawda to zobaczymy.
@xxxkawo Tede miał na płycie 21 numerów, a że były ze sobą połączone (mixowane) to wrzucił je jeszcze raz bez przerw, album fizycznie nie zawiera dwóch płyt przy 2115 ilość jest zrozumiała w końcu to grupa , a nie jednostka, GOMBAO 33 mieli dłuższy mixtape, lecz nie wyszedł na CD imo przeważają nagrywki krótszych projektów, choć osobiście wolę bardziej napakowane krążki, niż te poniżej 30 minut.
Białas dawaj następna płytę jak Mac Demarco, pierdolnij 9 godzin z tą samą piosenką, to będzie dopiero pitos z streamingów się zgadzał. Fani wytrzymają
O kurwa ale to jest sraka
Nie wiem czy gorsze te wysrywy w stylu mgk czy don Wasyl type beat w którymś numerze.
Zajebisty projekt do wydania w momencie kiedy chcą na nowo rozkręcić sbm
Nie wiem czy gorsze te wysrywy w stylu mgk czy don Wasyl type beat w którymś numerze.
Zajebisty projekt do wydania w momencie kiedy chcą na nowo rozkręcić sbm
Re: Białas - NEWCOMER (2023)
Kali wydał album składający się z 50 utworów zanim to było modne :') Trwa 2,5 godziny. Żadne dwuminutowe jęczenia, tylko pełne numery z refrenami.
"50/50" wydane w 2011 to już klasyk.
"50/50" wydane w 2011 to już klasyk.
Światem kręcą pieniądze
chyba w monarze
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Kupuję jak ty w Saint-Tropez
Kiwała mną jak Mbappe
A kiedy zakochała się (wtedy zrywka)
Mówi, że jest jej bardzo źle
Ale to nie obchodzi mnie
Mogła nie zakochiwać się #szowinista (szowinista) (robi zamieszanie)
Kiwała mną jak Mbappe
A kiedy zakochała się (wtedy zrywka)
Mówi, że jest jej bardzo źle
Ale to nie obchodzi mnie
Mogła nie zakochiwać się #szowinista (szowinista) (robi zamieszanie)
Światem kręcą pieniądze