onizuka pisze: ↑15 wrz 2019, 14:01
Bedi i całkiem mądra wypowiedź na temat tymka
imo całkiem głupia, co do farbowanych włosów przypominam Bedoesowi, że zawsze może spojrzeć w lustro albo zawołać Łajciora z zeszłego roku, jakoś nikt wtedy nie wpadł na pomysł, że 2115 tryharduje Quebo, reszta argumentacji tak samo bystra (tatuaże xD)
i nie żebym bronił Tymka, bo nie mam na to ochoty, ale - kurwa - można typa krytykować z setki różnych powodów, za pomocą setki argumentów, a Bedi wybiera akurat te najgłupsze xD
Rzeczywiście bedoes jest ostatnią osobą, która powinna zarzucać komukolwiek bycie produktem, najlepsze są jego instastory, 10 filmików o tym jak to kocha swoich fanów i jak bardzo im dziękuje, a na końcu „a tutaj takie zajebiste koszuleczki, nowy dropik, wbijajcie i zamawiajcie, kocham was, bedoes 2115”
a jeszcze apropos ostatniego klipu Tymka w Afryce (fatalnego skądinąd) można by dodać, że Bedi jest ostatnią osobą, która powinna komuś o to zarzut robić, bo sam kręcił niedawno klip we Francji, też fatalny skądinąd
Borek niech spojrzy na swojego kolege White'a który podpierdala bezczelnie Tymka akurat w jednym ze swoich singli z nachodzącej płyty
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
PSZ pisze: ↑15 wrz 2019, 16:12
ale przecież ten tymek to wannabe martwego już lil peepa a nie jakiegoś quebonafide
Nie znam jego twórczości od deski do deski tylko powierzchownie ale z tego co słyszałem on właśnie z Que ma mało co wspólnego muzycznie, co do wizerunku no to już też mocno naciągna teoria
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Fokus na facebooku Paktofoniki udostępnił instrumental i bonusy do czelendżu z Powierzchniami Tnącymi. Niby nic, ale sam instrumental przyjemny bardzo.
Fleming pisze: ↑24 wrz 2019, 17:51
ale ten dziennikarzyna flint jest zjebany
Czemu? Bo jest gruby i nie wymawia "r"? Najbardziej merytoryczna mordeczka jak już ktoś napisał wcześniej, tylko dla niego w ogóle wchodze na ten zajebany cgm, który przez lata był monopolem rawicza na jego "wywiady" które były jeszcze hujowsze niż novy tv
No ja właśnie mam odwrotnie. Zawsze lubiłem rozmowy Rawicza i nie wiem co w nich złego. Flint sili się na bycie mądrym i brakuje mu obiektywizmu, chociaż to, że przygotowuje się dobrze do wywiadów nie można odmówić.
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem