La Liga - liga hiszpanska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: La Liga - liga hiszpanska
robercikowi psycha siada bo ania sie dyma z enrike trzeba mu wybaczyć
robercik powinien usiąść na ławce butli od vanisha po tej sytuacji, niestety xavi go nie posadzi na ławce, bo kurwa nie ma innej opcji 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
To logo
Dodano po 48 sekundach:
To logo
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- nihil Novi
A według mnie te logo jest całkiem ładne. Fajne, nowoczesne.
Sensei życia
Chujowe, te po lewej to klasyq I zawsze fajnie wygladalo na lewym rekawniku koszulek a tera jakies pierdololo
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
https://wykop.pl/link/7081101/lewandowski-afera-tl-dr
co sądzicie, przypierdolka stoolejarzy czy jest tu korelacja z formą Lewego ?
-
genocidegeneral
szkoda że tak już daleko zaszliśmy w gierce cyferkowej
3 chelsea
4 laliga
jak tylko usłyszę "it's not football, it's LaLiga EA Sports FC" to tv leci przez zamknięte okno
3 chelsea
4 laliga
jak tylko usłyszę "it's not football, it's LaLiga EA Sports FC" to tv leci przez zamknięte okno
emdeer pisze: ↑24 kwie 2023, 8:10 https://wykop.pl/link/7081101/lewandowski-afera-tl-dr
nie no tutaj gosc pierdoli od rzeczy xD przeciez Roba byl na pewno szczesliwy i mial dodatkowa motywacje, to jest tak jak dziewczyny przychodzily na trybuny to az wieciej sie z siebie dawalo3. przejebaliśmy prawdopodobnie mecz ze Słowenią 0:2, bo podczas zgrupowania napisała robertowi sms o treści: "jestem w ciąży."
nowe logo laliga bardzo fajne gdyby dotyczylo ligi w ktorej jezdza na rolkach z kijami do hokeja i graja pomarańczami
już biorąc to jakolwiek na poważnie że siadło mu to na łeb to piłka nożna a nie tenis że przejebaliśmy 0:2 w słabym stylu
a że Lewy jest ciumciokiem a Ania ma zadatki na p0lkę to nie jest kontrwersyjna teza
Anka ma mental atencjuszki, ale watpie zeby sie to az tak przekladalo na boisko, jakby byl ciumciokiem to by sobie w BVB ani Bayernie nie poradzil
p0lka 
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
chuj z tego ze zgrabne skoro jest bezdusznym znakiem towarowym ktory moglby symbolizowac doslownie dowolny produkt i wpasowuje sie w ogolny trend minimalizacji wszystkiego zeby bylo natychmiast rozpoznawalne na ekraniku smartfona. logo juventusu tez nie jest zlym logo, jest po prostu zlym logo juventusu i to ten sam kazus
nie jest złym tylko logo zarówno Juventusu jak La Liga są zaprojektowane z myślą o całym brandingu.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Podobno cel nr 1 Barcy na nową 9
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- rozklad_gaussa
i dobrze, loewus do znicza
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
co to za kacapska liga? w hiszpanii go szybko skasuja, raphinia tez mial fajne filmiki a teraz nie moze zrobic 1v1
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ta sama do której od razu z buta Vinicus wbił do Realu czy Jesus do City, a Martinelli jeszcze lepiej bo z 4 ligi brazylijskiej
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.