Boxing
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Boxing
tzn ja się z tobą d3nt zgodzę, że Joyce jest słabszy niż reszta ścisłej czołówki. Ale jak pisałeś że gość jest hypetrainem, który zaraz zostanie wyjaśniony to jednak trochę inna naracja była. Bo teraz w sumie piszesz tak jak ja, że Joyce to bdb bokser tylko słabszy niż czołówka. A co do porównań konkretnych no to od Puleva sporo lepszy, do prime Ortiza porównywalny (raczje silniejszy, ale nie ma przepaści), ale zupełnie inna charakterystyka.
Pewnie wszystkie moje posty są napisane chaotycznie
ale tak, uważam ze to bdb boxer bez podjazdu do tej czołówki, nazwałem go hypetrainem bo media w uk tez dają narracje jakby zaraz miał komuś z tych 3 nazwisk dojebac a jednak ja nie dałbym mu zbyt dużych szans po tym co pokazywał do tej pory
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
na pewno nie lepszy niz prime ortiz, zwlaszcza biorac pod uwage, ze ortiz prawdopodobnie swoj prime mial jeszcze przed rozpoczeciem kariery zawodowej w stanach. prime ortiz to materiał na top1 gdyby sie troche inaczej potoczyla jego kariera
mundialopsychoza
Joshua za wiele juz nie osiągnie. Nie zdziwię się jak z Franklinem będzie miał problemy i wcale nie skreślam Franklina, który w mojej ocenie wygrał z Whytem. Wilder nokautuje Joshue przez garde ale do tej walki nie dojdzie bo Aj nigdy do niego nie wyjdzie.
@Mietek a odnośnie tych wszystkich pasów to jest lipa że tyle tego jest. Moim zdaniem najpoważniejsze są WBC i IBF. Niech ten cygan wyjdzie w końcu do Usyka i wyjaśnia temat kto jest mistrzem naszych czasów
@Mietek a odnośnie tych wszystkich pasów to jest lipa że tyle tego jest. Moim zdaniem najpoważniejsze są WBC i IBF. Niech ten cygan wyjdzie w końcu do Usyka i wyjaśnia temat kto jest mistrzem naszych czasów
usyk kozak w huj, wszyscy chcą zobaczyć te walkę, a cygan odpierdala jakieś wałki z sianem jak to cygan
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Lecimy z Joshua - Franklin
- mlodyperkez
no raczej nic już z tego AJ'a nie będzie
Spoiler

Różański dzisiaj z Babiciem się pierze.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2023, 22:48 przez mateko, łącznie zmieniany 1 raz.
Cieślak przede wszystkim zrobił robotę wchuj mu kibicuje
A Garcia vs Gervonta co myślicie?
O kurwa
Dziś w nocy Taylor z Lopezem i Derevianchenko vs Munguia. Jak stawiacie? Imo Dere i Taylor, nawet stawię na to pieniądze. W Taylora wierzę tutaj mocno, Derevianchenki jestem oczywiście sporo mniej pewien, ale kurs korzystny.
O Skurwensyn, na Munguię kurs 1.15 na Dere 4.60, gdzie dla mnie to jest walka typu 45 do 55 dla Mungui. Nie sądziłem, że aż tak w mniejszości jestem.
Poszło 18 zeta na wygraną Dere z kursem 4.60 i 30 na Taylora przez decyzję z kursem 2.60. Nie znam się zupełnie na obstawianiu, ale trochę znam się na boksie, zobaczymy co z tego będzie.
No kurwa obrzydliwe to jest. Z Taylorem to się pomyliłem grubo i spoko. Ale z Dere miałem rację. Wygrał i dostał wała. Kiedyś postawiłem stówę na Furego z Wilderem gdzie Fury wygrał, a sędziowie kurwy dali remis. Potem postawiłem 200 na Bivola z Canelo gdzie akurat wygrałem, ale i tak prawie ten Bivol wała dostał. Strasznym śmietnikiem trzeba być żeby lata ciężkiej pracy przekreślać swoją korupcją.
O Skurwensyn, na Munguię kurs 1.15 na Dere 4.60, gdzie dla mnie to jest walka typu 45 do 55 dla Mungui. Nie sądziłem, że aż tak w mniejszości jestem.
Poszło 18 zeta na wygraną Dere z kursem 4.60 i 30 na Taylora przez decyzję z kursem 2.60. Nie znam się zupełnie na obstawianiu, ale trochę znam się na boksie, zobaczymy co z tego będzie.
No kurwa obrzydliwe to jest. Z Taylorem to się pomyliłem grubo i spoko. Ale z Dere miałem rację. Wygrał i dostał wała. Kiedyś postawiłem stówę na Furego z Wilderem gdzie Fury wygrał, a sędziowie kurwy dali remis. Potem postawiłem 200 na Bivola z Canelo gdzie akurat wygrałem, ale i tak prawie ten Bivol wała dostał. Strasznym śmietnikiem trzeba być żeby lata ciężkiej pracy przekreślać swoją korupcją.
No blokowanie ciosów głową mocno, bardziej niż kiedyś Ajtuj. Szkoda, Adaś elegancki chłopak, ale bez boksu może sobie nie poradzić. KSW raczej mu nie uratuje kariery jak Głowackiemu
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh