Peja
Re: Peja
jest spoko, ale chyba kiedyś ją przesłuchałem zbyt wiele razy, bo rzadko wracam, ale slu 3 litery, uliczna sława, tytułowy slu, czy kłopotliwy 05 to mocne typy. zdecydowanie częściej odświeżam sżg
- Bryx Fenrir
@@Czak oprócz użytkownika starego forum, który twierdził, że w barze w Poznaniu kompletnie napruty Shellerini mu to powiedział nie ma żadnych innych informacji, aczkolwiek Peja sam kiedyś w wywiadzie mówił, że miał być na płycie Shellera i 'nagle przestał się odzywać', wiec myśle, że mogło coś z tego być, Ryszard się spotkał z ostracyzmem reszty Poznania poza Guralem i tak się skończyło, natomiast nie ma żadnych wywiadów od samych zainteresowanych, którzy potwierdziliby wersje PODOBNO najebanego Shellera
- Oportunistycznyebaka
To, że się część Poznańskiej sceny odwróciła od Peji to zasługa Palucha i wydaje mi się, że tu sporo wkładu kciuka jest w tym, że Decks się skłócił z Ryszardem.
Dla mnie jak wrócą spoko. Sprawa tego czy robi to wyłącznie z pobudek pieniężnych (ostatnie momenty na wyciśnięcie konkretnych pieniędzy z marki), czy stęsknił się za funflem, to ich prywatna sprawa. Płytę bym na pewno sprawdził i na pewno nie kupił.
- Oportunistycznyebaka
W sumie racja, genów nie oszukasz.
Prędzej uwierzę w wersje z glamrapu, ze mu Darek Paulinkę zbolcował, ale jak ta historia z browarkiem i foch Rycha alkoholika na kilka lat jest faktycznie prawdziwa,to rychu top 1 debili w pl rapie
Kisne z tego cały dzień, aż się zdziwiłem że tu się nie pojawiło.
Dodam, że mam oczywiście wyjebane w ich konflikt ale strasznie mnie rozbawił koncept dwóch uśmiechniętych raperów którzy nawijają do siebie teksty typu "dobra Jacek, dziś przyznam rację tobie" xddd
Peja pogodził się z DJ Decksem
https://glamrap.pl/peja-i-dj-decks-sie-pogodzili/
W ostatnim czasie byliśmy świadkami, jak relacje między Peją a Decksem zaczynają się poprawiać. Teraz wygląda na to, że panowie są już po słowie i zakończyli swój konflikt.
Rychu w ostatnich miesiącach dość często wracał pamięcią do wspólnych projektów z Decksem, którego oznaczał w social mediach. Producent początkowo nie reagował na oznaczenia publicznie. Zmieniło się to przed miesiącem, kiedy Decks skomentował post Peji.
Tym razem Rychu udostępnił na Instagramie film, na którym widzimy go jak idzie z boxem „Mixtape 8” Decksa na ramieniu i pyta słuchaczy. – Czy ktoś z was słucha jeszcze muzyki na ulicy jak w 90-tych? – pyta raper. Okazuje się, że tuż za nim autem jechał DJ Decks, który nagrał Rycha idącego ulicą i udostępnił film w swoich social mediach.
Idealnie do tej sytuacji pasują legendarne wersy z kawałka „Kolejny stracony dzień”: – „Muszę z dyskiem iść do Decksa, całkiem niedaleko mieszka. Słyszę go z daleka, już wiem, co tam się dzieje. Biały chłopak z czarną muzą na japońskim systemie”.
Warto przypomnieć, że artyści są prywatni sąsiadami. – Mieszkamy tuż obok siebie jak Pawlak z Kargulem czasem jest spokojniej czasem temat wraca – mówił kilka lat temu Peja.
GLAM RAP autor tekstu
Ostatnio zmieniony 14 cze 2023, 20:21 przez swital, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: PILNE [z ostatniej chwili] Peja pogodził się z DJ Decksem
Pilne jak kac kupa
Re: PILNE [z ostatniej chwili] Peja pogodził się z DJ Decksem
Banhammer się zbliża.Opublikowany 3 tygodnie temu
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Na miniaturce Peja wygląda jak grubasek 60 plus starszy od Winiego o 15 lat
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- gods bidness
Peja ma cofnięty podbródek, więc jak go złapiesz na uśmiech en face, to zawsze będzie wyglądał jak stary spaślak z trzema brodami.
Spoiler