Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
ponoc Mane wyjebał Sane w szatni po meczu
ponoc uzyl iphonea i ma teraz rozbita szybke

- ebismolarek
Mane i Sane bracia pierdolec
a Tuchel nie mógł mu normalnie wpierdolić tylko się musiał sympatycznym Sadio wysługiwać?Cz4rny1337 pisze: ↑12 kwie 2023, 19:26 ponoc Mane wyjebał Sane w szatni po meczu
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Wydaj ultra miliony na transfery wyjdź w półfinale LM Sterlingiem i Joao Felixem na Real. O tej Chelsea powinna powstać książka.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
No jak on to wpuścił?
Kurwa jak to możliwe, że bramkarze zawsze coś odpierdalają w meczach LM z Realem
Karius i Ulreich w 2018, rok temu Donnarumma i Mendy, w tym sezonie Alisson, teraz Kepa krótkie rączki 
- zemsta1camzata
robią w gacie przed potężnym karimem benzemą
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
genocidegeneral
Perez kupuje już nie tylko sędziów
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Marciniak sędzią głównym Napoli vs Milan
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Jestem po dwóch meczach Real vs Chelsea i nadal uważam że ten Real jest za cienki na obecne City.
Gdyby nie frajerstwo Smerfów to oni mogli nawet strzelić 3-5 bramki wczoraj więc nie wiem co zrobi taki Foden,Haaland, Kevin De Bruyne,Mahrez czy Grealish.
Gdyby nie frajerstwo Smerfów to oni mogli nawet strzelić 3-5 bramki wczoraj więc nie wiem co zrobi taki Foden,Haaland, Kevin De Bruyne,Mahrez czy Grealish.
- rozklad_gaussa
jakie city, jak bayern dzis redemption robi i lysy znow zostanie osmieszony w lm
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Baya jest za cienki kadrowo na te City.
Baya to nadal potwór kadrowo, w Europie, ale City jest jak Wieloryb przy żarłaczu białym.
Sane,Coman,Muller,Choping, Gnabry,Mane są dobrzy na PSG,Barce,Milan Chelsea czy BVB, ale City jest dużo wyższy level obecnie.
Ja sam z resztą uważam że Bayern ma 2 najlepszą kadrę po City.
Dlatego dla mnie ich dwumecz to przedwczesny finał LM
Baya to nadal potwór kadrowo, w Europie, ale City jest jak Wieloryb przy żarłaczu białym.
Sane,Coman,Muller,Choping, Gnabry,Mane są dobrzy na PSG,Barce,Milan Chelsea czy BVB, ale City jest dużo wyższy level obecnie.
Ja sam z resztą uważam że Bayern ma 2 najlepszą kadrę po City.
Dlatego dla mnie ich dwumecz to przedwczesny finał LM
O jak bardzo bym chciał żeby bayern przeszedł tylko po to żeby ten kasztan wyżej się już zamknął
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
choping mój ulubiony piłkarz
To niezły mouto choping
- scam_sakawa
sredemptionrozklad_gaussa pisze: ↑19 kwie 2023, 1:03 jakie city, jak bayern dzis redemption robi i lysy znow zostanie osmieszony w lm
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Bayern robi to dziś wierzę
oby nie, bo starcie City z Realem i to dwa razy zapowiada się zacnie a potem Real standardowo wygra finał albo Pep przekombinuje w finale i Milan z trofeum a wielki Oli Giroud królem świata
City wygra LM luzno