Malik Montana
Re: Malik Montana
Sytuacje, o których tu piszecie już miały miejsce. Może kiedyś wypłyną.
Rozmowa z Daily Grind.
I pochwalę się, byłem ostatnio na koncercie Young Multiego (niestety nie wiedzieć czemu dłużej grał jakiś murzyn) i zapytali mnie z kim bym poszedł na kolację:
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
brakuje tylko de facto albo na dobrą sprawę w co drugim zdaniuMoltisanti pisze: ↑18 kwie 2023, 19:43Polecam czytać to głosem Alvareza od razu się japa cieszywujot pisze: ↑18 kwie 2023, 13:05Do tych wszystkich YouTuberów, tych wszystkich influencerów, którzy nagrywają sobie te filmiki - wiedzcie o tym, że w 80% to wy nakręcacie tę falę hejtu i wiedzcie o tym, że ja Was będę widywać. Będę was spotykać i będziecie widzieć jaki jest Malik. Wy sobie myślicie, że ja jestem jakimś zabawnym gościem, a ja wam powiem wprost: Ja nie jestem z waszego środowiska, z waszego mentalu i tak dalej. Ja przez swoje całe życie musiałem walczyć o to żeby mieć to co mam i wiedzcie o tym, że jakieś leszcze sprzed komputera, po prostu będę was za każde wasze słowo rozliczać - i tak się teraz zacznie
Bo to, że ja jestem grzeczny i sympatyczny wynika często z tego, że po prostu też nie chce być agresywny ani wulgarny - ale jeśli mnie do czegoś będziecie zmuszać to będę to robić i jakby bez skrupułów będę Was lamusów wyjaśniać w realnym świecie.
- …Tych wszystkich Internetowych Twórców, którzy sobie budują content, wyświetlenia i kliki będą Was dojeżdżać i zobaczycie w jaki sposób. Każdy z Was po kolei jak będę Was spotykać, a będziemy się widywać, wiedzcie o tym, że będziecie przeze mnie za każde słowo i za każdy komentarz rozliczani i tego możecie być pewni.
- …Ja każdemu okazuje szacunek, ale jak ktoś mi tego szacunku nie da to zabiorę Ci wszystko - pamiętaj o tym! I to do każdego mówię, jak będziecie mi ubliżać w kontekście mojego pochodzenia, mojej wiary to będę was tak samo namierzać i tak samo będę was znajdywać.![]()
Mam taką teorię, że Malika dręczy sumienie za „Halo Policja” i ostatnio jak Sebek coś odjebie, to wkracza Malik ze swoją odklejką, by to przyćmić. Dwa ostatnie przykłady:
1.Sebek wygrzany nagrywa orędzie w hotelu gdy zabronili mu zajarać szluga.
Malik wskakuje na ladę w Maku.
Obaj w tych wypowiedziach trzymają się retoryki zacofanej i nieeuropejskiej Polski
2. Sebek wyjeżdża z Polski chwile przed swoim koncertem co rozkręca kolejną aferkę
Malik grozi jutuberom i odpowiada w odklejony i kontrowersyjny sposób na komentarze w SM
za każdym razem odklejka Malika jest bardziej i szerzej grzana niż kolejna krzywa akcja Alvareza
1.Sebek wygrzany nagrywa orędzie w hotelu gdy zabronili mu zajarać szluga.
Malik wskakuje na ladę w Maku.
Obaj w tych wypowiedziach trzymają się retoryki zacofanej i nieeuropejskiej Polski
2. Sebek wyjeżdża z Polski chwile przed swoim koncertem co rozkręca kolejną aferkę
Malik grozi jutuberom i odpowiada w odklejony i kontrowersyjny sposób na komentarze w SM
za każdym razem odklejka Malika jest bardziej i szerzej grzana niż kolejna krzywa akcja Alvareza
Spoiler
oczywiście to wcale może nie być prawda i wymyśliłem to czytając ślizgawkę na klopie
Kim jest ten typ co lata w siatce rybackiej z pończochą na głowie?
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Kazior XDD
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- Cz4rny1337
- Moderator
Malik dwa kroki przed sceną jak zawsze

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- zemsta1camzata
Tak się robi akcje promocyjne, solar ucz się
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- scam_sakawa
Najlepszy raper w Polsce, fantastyczna akcja promocyjna!!!
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
chcialbym uslyszec 10min disstrack od King Sento na Malik Montana
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
O kurwa to byłoby świetne gdyby zdecydowali się na beef ale tam panczlajnow nie będzie tylko wyzywanie się od kondonów dwóch kondonów
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Tez beka ale beefow juz z nami nie ma
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno