Malik Montana
- scam_sakawa
Re: Malik Montana
Ważne, że ma duże liczby na Spotify, jest popularny, robi dużo siana i jego muzyka tworzy trendy oraz pasuje do TikToków.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Jego ratuje chyba tylko to że hiphopowcy chcą uchodzić za "sztywne środowisko". Przecież jeżeli te groźby co glamrap podesłał byłyby prawdziwe i nie chodziłoby o "sztywny" hiphop to dawno by sprawa już była zgłoszona i być może trawa by jebalo na całą salę 
- zemsta1camzata
Malikowanie prowadzi do tego samego co pokazujecie w dziale zamieszki w Minneapolis.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Znowu Sentino pisze mu teksty, tym razem do grożenia hejterom.
Skoro pytasz, to mogę odpowiedzieć.
Czy wierzę, że Malik rzeczywiście będzie latał za jakimiś YouTuberami? Bardzo wątpliwe. Np. z tego powodu, że Czeczeni nie byliby zadowoleni z negatywnego rozgłosu wokół High League związanego z przenoszeniem do świata influencerów więziennych/przestępczych zasad.
Czy uważam, że Mailik dobrze robi tak prowokując? Nie bardzo, z pewnością złapał odklejkę większą niż zwykle, bo to pierwszy raz w jego karierze po osiągnięciu dobrego statusu gdy większość komentarzy była krytyką, nie propsem. Czy osiąga swój cel, tzn. żeby o nim co chwilę mówili? Jak najbardziej.
Czy pozycja Malik długoterminowo jakoś na tym ucierpi? Wątpię. Ludzie mają pamięć złotej rybki i o jakiejś aferze mówi się maksymalnie 2 tygodnie. Kto jeszcze pamięta, że Malik chciał wsadzać diamenty w pizdę Young Leosi?
Chciałem też przypomnieć, że Szpaku był swego czasu hejtowany przez masy słuchające rapu, a potem wydał ostatnią płytę i chcieli robić loda dla jego. Wystarczy poczytać jak jeszcze pół roku temu był odbierany Malik, 95% komentarzy był pozytywnych - https://www.youtube.com/watch?v=h4daoSMZn5k
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Spoko, pytanie brzmi, czy nie przeszkadza ci jego zachowanie? Bo dla mnie chłop powinien wypierdalać.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Szczerze mówiąc jakoś nie aż tak, żebym chciał brać udział w jego cancellowaniu. Dalej lubię jego muzykę, nagrał w ostatnich latach wiele zajebistych bangerów (jak i sporo słabych kawałków) i pokazał trochę Polakom tej zagranicznej przewózki. Plus no jak ktoś się nie wstydzi bycia raperem to mimo bycia burakiem ma u mnie bardzo duży plus (Malik, Frosti, a odwrotnością tego jest jakiś ciumciok Jan Rapowanie).
Jak będzie rzeczywiście łamał nogi YouTuberom co skomentowali jego wybryki to wtedy przyznam, że to poszło za daleko. Jeśli chodzi o tego co na niego pluł, to forma w jakiej to zrobił była słaba, niemniej chyba każdy przyzna rację, że pokolenie wychowane na internecie zdecydowanie za dużo sobie nieraz pozwala i nieraz jakaś nauczka jest potrzebna. A plucie na kogoś "z zaskoczenia" i nagrywanie tego, żeby wrzucić w net to jedna z sytuacji, gdzie kara się należała.
No i wolę takiego Malika, który jest burakiem, ale jest jakiś niż żeby robić z raperów ciepłe kluchy bez jaj z wypowiedziami napisanymi przez PR. Zresztą taki Gzuz wypierdolił np. gonga łabędziowi i co? Ludzie w Niemczech traktują go jako postać z GTA, w Polsce też. A Malik boli bardziej niż powinien.
Jak będzie rzeczywiście łamał nogi YouTuberom co skomentowali jego wybryki to wtedy przyznam, że to poszło za daleko. Jeśli chodzi o tego co na niego pluł, to forma w jakiej to zrobił była słaba, niemniej chyba każdy przyzna rację, że pokolenie wychowane na internecie zdecydowanie za dużo sobie nieraz pozwala i nieraz jakaś nauczka jest potrzebna. A plucie na kogoś "z zaskoczenia" i nagrywanie tego, żeby wrzucić w net to jedna z sytuacji, gdzie kara się należała.
No i wolę takiego Malika, który jest burakiem, ale jest jakiś niż żeby robić z raperów ciepłe kluchy bez jaj z wypowiedziami napisanymi przez PR. Zresztą taki Gzuz wypierdolił np. gonga łabędziowi i co? Ludzie w Niemczech traktują go jako postać z GTA, w Polsce też. A Malik boli bardziej niż powinien.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Powiedzcie mi tylko jedną rzecz, czy niemieccy raperzy z zagranicznymi korzeniami typu Raf Camora, Olexesh i Turki też panoszą się po scenie i na każdym kroku nawijają jacy to rodowici niemieccy raperzy nie są cebulakami i lamusami i poniżają ich na każdym kroku? Nie sądzę i za samo to należy się Malikowi chuj w dupę, a dla rodzimych raperów wstyd że na to przyzwalają i nikt się nawet nie odezwie.
- scam_sakawa
Ciekawe czy Malik faktycznie grubo beceluje za jakiś parasol ochronny w WWA czy po prostu nikt nie chce mu dokuczać.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Przecież plecy Malika to jest jakaś samo-nakręcająca się plota. Czekam aż ta mityczna otoczka w końcu pęknie, ale polskie rapery to lamusy i nie ma odważnego na tego placka
Popi.jaku
-
miejskisurfer
Nie muszą być raperzy, próbuj Popi.
Ja tak jak pisałem ostatnio, czekam tak już od 2016 roku i się doczekać nie mogę. Malik nie jest w porządku gość, muzykę robi fajną. Ale przez to że nie jest w porządku gość mam na myśli również to, że imo jest jedynym raperem który jakby jakiś Lubin czy Paluch go zaczeli mocno jechać, to nawet Lech Poznań by im nie pomógł. I może dlatego nikt się do niego nie rzuca
Ja tak jak pisałem ostatnio, czekam tak już od 2016 roku i się doczekać nie mogę. Malik nie jest w porządku gość, muzykę robi fajną. Ale przez to że nie jest w porządku gość mam na myśli również to, że imo jest jedynym raperem który jakby jakiś Lubin czy Paluch go zaczeli mocno jechać, to nawet Lech Poznań by im nie pomógł. I może dlatego nikt się do niego nie rzuca
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Tam o coś konkretnego poszło z bonusem?
Z kim nagrałby Bonus RPK a z kim nie?
Malik Montana "Nigdy z nim nie nagram"
https://www.popkiller.pl/2018-11-20%2Cz ... -z-kim-nie
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
ma ktoś ten filmik jak młody pluje na lustro XD?
Jestem pewien że w końcu się ta chorągiewa przejedzie i ktoś go zweryfikuje jeśli nie w samej Warszawie to na pewno po za nią. Swirow u nas nie brakuje a jego przewózka bywa już bardzo wkurwiająca, jemu to się wydaje że skoro opłaca ludzi w WWA dla spokoju to go lubią czy szanuja
podpadnie jakimś chamom i się skończy wozonko, a strasznie tego buraka nie mogę zdzierżyć więc liczę że to nastąpi prędzej niż później. Najlepsze jest to jego pierdolenie ze cebulaki go hejtuja bo jest ciapaty, a prawda jest taka że większość w to wbija, po prostu zachowuje się jak kawał kurwy i cebulak
- Moltisanti
Polecam czytać to głosem Alvareza od razu się japa cieszywujot pisze: ↑18 kwie 2023, 13:05Do tych wszystkich YouTuberów, tych wszystkich influencerów, którzy nagrywają sobie te filmiki - wiedzcie o tym, że w 80% to wy nakręcacie tę falę hejtu i wiedzcie o tym, że ja Was będę widywać. Będę was spotykać i będziecie widzieć jaki jest Malik. Wy sobie myślicie, że ja jestem jakimś zabawnym gościem, a ja wam powiem wprost: Ja nie jestem z waszego środowiska, z waszego mentalu i tak dalej. Ja przez swoje całe życie musiałem walczyć o to żeby mieć to co mam i wiedzcie o tym, że jakieś leszcze sprzed komputera, po prostu będę was za każde wasze słowo rozliczać - i tak się teraz zacznie
Bo to, że ja jestem grzeczny i sympatyczny wynika często z tego, że po prostu też nie chce być agresywny ani wulgarny - ale jeśli mnie do czegoś będziecie zmuszać to będę to robić i jakby bez skrupułów będę Was lamusów wyjaśniać w realnym świecie.
- …Tych wszystkich Internetowych Twórców, którzy sobie budują content, wyświetlenia i kliki będą Was dojeżdżać i zobaczycie w jaki sposób. Każdy z Was po kolei jak będę Was spotykać, a będziemy się widywać, wiedzcie o tym, że będziecie przeze mnie za każde słowo i za każdy komentarz rozliczani i tego możecie być pewni.
- …Ja każdemu okazuje szacunek, ale jak ktoś mi tego szacunku nie da to zabiorę Ci wszystko - pamiętaj o tym! I to do każdego mówię, jak będziecie mi ubliżać w kontekście mojego pochodzenia, mojej wiary to będę was tak samo namierzać i tak samo będę was znajdywać.