Co
Tede
Re: Tede
Cz4rny1337 pisze: ↑14 kwie 2023, 9:53 Przecież kozak, o co ten płacz, będzie wódka pod to lana (ale mam sentyment do oryginału)
Z drugiej strony mógłby mniej wyć i lepsze zwrotki rzucić (bo była forma) i miałby hit lata 2023, ale można Warner zadba
Gdyby taki kawałek nagrał znienawidzony w tym momencie Malik to owczym pędem by zbierał hejt za hejtem. Są na tym forum fani Tedego, którzy mu dużo wybaczają, a te same rzeczy u innych to wieśniactwo.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Tedas coś wspominał, że się zastanawiał nad wydaniem płytki w takich klimatach, ale jak już wlatują single i takie kolabo to pewnie coraz bliżej takiego planu, wypuszczenie krążka po części nawet z Millerem byłoby rozbiciem banku w okresie przedwakacyjnym, niech zabawa konwencją trwa w jak najlepsze.
Kollabo roku

Taki Miller to ma glos chociaż jakiś bo zenek to kaczka skrzecząca że ja prdl
Dodano po 12 minutach :
No a takie połączenie to raczej niedziwi w dzisiejszych czasach
Taki Miller to ma glos chociaż jakiś bo zenek to kaczka skrzecząca że ja prdl
Dodano po 12 minutach :
No a takie połączenie to raczej niedziwi w dzisiejszych czasach
- marco_pantani
- Cz4rny1337
- Moderator
- Bryx Fenrir
No nie, jak Sobota fatalnie wypadł w numerze z discopolowcem, tak Tede dokładnie powielił to samo, az mi się jego najgorsze numery z Kapotą przypomniały.
Kiedys mnie bawily tego typu kollabo, teraz zdecydowanie wole jak Tedas odzyskuje hibhob. Czuje, ze takie numery jak ten robia mi w glowe jakas krzywde, nawet jesli produkcyjnie brzmi to ok. Podobne uczucie co przewijanie filmikow na instagramie.
- scam_sakawa
o kurwa to jest prawdziwy CHAD MOVE a nie jakieś spierdalanie do Hiszpanii i nagrywanie klipów ajfonem xD
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Jebaniec, 15 lat już minęło a ten dalej rysa na bani, i już tak zostanie do końca życia, on demencję będzie miał czy jakiegoś innego Alzheimera i tylko Czarli pe będzie mu po głowie chodził, jedyna osoba jaką zapamięta, jego nemezis
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos