Malik Montana

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jasek

Re: Malik Montana

Post autor: Jasek »

Nie wiem na ile to moje otoczenie i heurystyka dostępności, ale jak staram się unikać jakiejkolwiek gównianej muzyki i mediów, tak jakieś Maty, Young Igi, Tacosy jakoś mi się wpierdolą do egzystencji, to ktoś puści na ulicy, to w uberze, to jakaś reklama czy cokolwiek kurwa, w barze, tak Malika nie słyszałem od momentu Naajak i jakkolwiek eter mi o nim nie przypomina; więc na ślepo stawiam, że nie jest nawet w top5 popularności w kraju
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
fromage

Post autor: fromage »

jogi pisze: 14 kwie 2023, 17:55 Jakie to trendy są nie do ogarnięcia? Pytam serio.
Chyba tik toki

A za doxxowanie chuj do dupy, nie kminie zeby po co adres zamieszkania postowac na stronie wyzej, przepuszczam ze to te jego slynne chwyty marketingowe / shock value
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

oczywiście malik topka polskiego rapu pod wzgledem popularności i dobra głowa do nabijania dzieciaków w butelke, niemniej wolalbym zeby zamiast tego wydal sluchalna od deski do deski EPke, najlepiej w duecie z Diho RAZ
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

zemsta1camzata pisze: 14 kwie 2023, 14:12 boli cię, że większym ruchaczem od ciebie jest?
Ale to sentino byłby mistrzem olimpijskim więc po raz kolejny ghawsi w cieniu alvareza
zwracam honor
Awatar użytkownika
kociao

Post autor: kociao »

dywanik.pl pisze:Zapewne większość z Was widziała już filmik, na którym dwóch chłopaków pluje na Malika na jego koncercie. Po całym zajściu jeden z nich wpadł na genialny pomysł wrzucenia nagrania z całej sytuacji w internet - a że wrzucił to na Tik Toka, szybko stał się on viralem.

Królujący ostatnio na tej platformie Malik postanowił skomentować całą sytuację i odnieść się do chłopaka, natomiast jak to ma ostatnio w zwyczaju - dla wielu - w niesmaczny i upokarzający sposób.

Najpierw zwrócił się do chłopaka imieniem i nazwiskiem, dopisując że wkrótce się zobaczą. Po niespełna godzinie dopisał adres chłopaka, po czym postraszył, że “zaraz wlatują” dane rodziców oraz ich miejsca pracy.

Jakiś czas później chłopak wydał oświadczenie, w którym przeprosił:

Chciałem się wytłumaczyć bo nie sądziłem, że pójdzie to w świat i tak się rozniesie. Muszę przyznać, byłem trochę podpity, a wtedy głupie pomysły przychodzą do głowy. Dodatkowo pod namową kolegi uległem i wiem, że to nie tłumaczy mojego zachowania, ale każdemu zdarza się popełnić błąd i zachować nieodpowiednio, ważne żeby wyciągnąć z tego lekcje. To była pierwsza taka sytuacja i jestem pewien, że ostatnia, bo bardzo tego żałuje. Pewnie moje słowa nie są teraz wiarygodne, jednak muszę i chcę powiedzieć, jak to wyglądało, nawet jeśli nie zechce mi Pan uwierzyć. Nie było to skierowane w Pana stronę, było to bardzo głupie zachowanie i nieprzemyślane, ale naprawdę nie miałem nic złego na myśli. Od lat słucham Pana muzyki i bardzo ją lubię, dlatego też przyszedłem na koncert, stałem w pierwszym rzędzie, dobrze się bawiłem i ucieszyłem gdy wziął Pan mój telefon. Wcześniejsza sytuacja nieporozumieniem i zdaję sobie z tego sprawę, głupi wybryk, przez który okazałem brak szacunku, chociaż nie miałem tego na myśli. Nie myślałem wtedy racjonalnie i nawet nie jestem w stanie wytłumaczyć swojego zachowania, bo sam nie wiem czemu tak postąpiłem. Swoje błędy często dostrzegamy po czasie i dopiero kiedy wstawiłem tiktoka, który również w mojej głowie nie miał nic złego na celu zacząłem pojmować, że było to głupie, nierozsądne i idiotyczne zachowanie.Dlatego też chwile później usunąłem tiktoka, niestety było już za późno…

Dla Montany takie przeprosiny to było zbyt mało, więc postanowił trochę bardziej upokorzyć młodego słuchacza - Zażądał by ten wstawił filmik w którym pluję na lustro i mówi “przepraszam Malik”, co wystraszony chłopak oczywiście zrobił…
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

mogl nie pluc essa
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

Zajebista akcja. Wygrał hiphop. Tak kończy sie kozaczenie w necie. @d3nt uważaj na siebie
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

gods bidness pisze: 12 mar 2023, 13:10 fanbase niby duży, ale za to chujowy, bo jak dla dużej części tego fanbejsu on jest pretekstem do tego, żeby jakaś instagramiara miała pod co pomachać tyłkiem czy tik toka nagrać...

Ale w sumie to dwustronnie działająca transakcja, bo on też ma ich w dupie i rucha na hajs. I w sumie napędzają się wzajemnie, oni się promują na nim, a on na nich, dając im właśnie taką muzykę pod tik toka, żeby można było tą krótką pętlę z jakimiś przygłupim instagramowym bon motem wyciąć i pod nią pomachać dupą albo pokazać deskę rozdzielczą samochodu
Wszystko się sprawdza z tym fanbasem, ale że będą na niego pluli to nawet ja się nie spodziewałem. Choć w sumie czemu by nie. Wszystko dla tik toka!
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

I tak dużo jej brakuje do akcji z Jaglakiem
zwracam honor
Szuja THC

Post autor: Szuja THC »

Ja pierdole jaka żenada, z jednej jak i drugiej strony. Reakcja malaka to dno i wodorosty
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

mnie rozkurwilo najbardziej w tej akcji ze upokorzyl calkiem tego malolata, podal jego adres i dane, a na koncu "przyjal przeprosiny" i napisal ze za malolata tez zrobil pare glupot i ze wybacza chlopakowi :lol:
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Kolejny ruch z strony malika, pokazujący jak małym człowiekiem jest. I oczywiście wieśniakiem
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

nie można go krytykować, bo to rasizm
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
lll

Post autor: lll »

komentarz pod postem glamrapu o tej akcji:
Obrazek
Malik ogarnął, że nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg, a kogo Polacy nienawidzą najbardziej? innych Polaków, więc już na luzaczku można pluć na Polaków :lol:
Marekk

Post autor: Marekk »

konkurencja jest duza, ale na podstawie ostatnich akcji Malik to chyba najbardziej zalosny zawodnik w polskiej rap grze
Awatar użytkownika
guzi

Post autor: guzi »

Obstawiam wkrótce gargantuiczny Exodus fanów Malinka Montany
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Do tych wszystkich YouTuberów, tych wszystkich influencerów, którzy nagrywają sobie te filmiki - wiedzcie o tym, że w 80% to wy nakręcacie tę falę hejtu i wiedzcie o tym, że ja Was będę widywać. Będę was spotykać i będziecie widzieć jaki jest Malik. Wy sobie myślicie, że ja jestem jakimś zabawnym gościem, a ja wam powiem wprost: Ja nie jestem z waszego środowiska, z waszego mentalu i tak dalej. Ja przez swoje całe życie musiałem walczyć o to żeby mieć to co mam i wiedzcie o tym, że jakieś leszcze sprzed komputera, po prostu będę was za każde wasze słowo rozliczać - i tak się teraz zacznie
Bo to, że ja jestem grzeczny i sympatyczny wynika często z tego, że po prostu też nie chce być agresywny ani wulgarny - ale jeśli mnie do czegoś będziecie zmuszać to będę to robić i jakby bez skrupułów będę Was lamusów wyjaśniać w realnym świecie.
- …Tych wszystkich Internetowych Twórców, którzy sobie budują content, wyświetlenia i kliki będą Was dojeżdżać i zobaczycie w jaki sposób. Każdy z Was po kolei jak będę Was spotykać, a będziemy się widywać, wiedzcie o tym, że będziecie przeze mnie za każde słowo i za każdy komentarz rozliczani i tego możecie być pewni.
- …Ja każdemu okazuje szacunek, ale jak ktoś mi tego szacunku nie da to zabiorę Ci wszystko - pamiętaj o tym! I to do każdego mówię, jak będziecie mi ubliżać w kontekście mojego pochodzenia, mojej wiary to będę was tak samo namierzać i tak samo będę was znajdywać.
Oho, odkleja się malikowi

@Marekk @Szuja THC @marco_pantani @gods bidness @jajca @SiNi i inni szkalujący..

wykasujecie to przeprosicie, grubo będziecie becelowali, to jest prawda i jeżeli nie będzie dzisiaj przeprosin zrobionych jutro będzie wizyta, elo
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2023, 13:14 przez wujot, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Ciekawe co na to @oldschool
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Połas

Post autor: Połas »

Redakcja Glamrapu już pod koniec marca wspominała, że Miś Maliś groził autorowi recenzji jego płyty.
Spoiler
Obrazek
Obrazek
emdeer

Post autor: emdeer »

ja pierdole, gość sie prosi o skasowanie
ODPOWIEDZ