Żabson - Ostatni Ziomal (2023)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
always_flexin

Re: Żabson - Ostatni Ziomal (2023)

Post autor: always_flexin »

ostrowskie wypierdy o bałutach > cała kariera Żabsona
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Teledysk 36k w dobę, żabson chyba jest na drodze do powtórzenia upadku VNMa. Swoją drogą pieknie algorytmy działają, po tej akcji z Mią nagle z dupy chlop robi 10x mniejsze liczby mimo ze dalej robi tak samo zjebaną muzykę
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Zabson ma na Spotify 1 mln 700 tysięcy , a obserwuje go 900 tysięcy osób na Spotify. Gdzie mu do upadku VNM.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

ale na yt słabo jak na mej co?
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Moltisanti

No tak tylko jak ja pierdnę do majka i kizo wrzuci mnie jako feat to tez bede mial milion słuchaczy, Spotify pod tym względem jest średnio miarodajny. No i do playlist wrzucani są popularni artyści wiec jeśli hype będzie spadał to będzie go coraz mniej na tych playlistach i dopiero po czasie zobaczymy efekt na spoti
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
RIVALDO111
Zbanowany

Akurat teledyski które są animacją mają zawsze mało viewsow na Yt.

Nawet Mata wypuścił teraz 2 u siebie i na kanale SBM i mają słabiutkie wyniki.

Dodano po 1 minucie 41 sekundach:
Moltisanti pisze: 14 kwie 2023, 17:33 No tak tylko jak ja pierdnę do majka i kizo wrzuci mnie jako feat to tez bede mial milion słuchaczy, Spotify pod tym względem jest średnio miarodajny. No i do playlist wrzucani są popularni artyści wiec jeśli hype będzie spadał to będzie go coraz mniej na tych playlistach i dopiero po czasie zobaczymy efekt na spoti
Wątpię by Zabson szybko umarł, niedawno kręcił sobie featy z Waimą to wszystko robiło miliony odsłon.

Upaść całkowicie to może upaść jakiś Nypel czy Walczuk.

Zabson to jest ikona nowej fali obok Bedoesa,White,Maty,Okiego i Young Igiego.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Z Żabsonem jest ten problem, że on ma już 30 lat i ten wizerunek, który sobą prezentuje jest lekko dziwny. Niedługo może wyglądać jak ten gość z mema co się stara być młodzieżowy.

Ale no on sam mówi, że nie zamierza płyt więcej wydawać (a przynajmniej nie niebawem) tylko będzie pojedyncze single ładował. Także sam widzi, że musi sobie znaleźć nowy sposób na utrzymanie zasięgów.

Ale tak, to jest trochę zbyt duża postać, żeby umrzeć przez 1 płytę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
RIVALDO111
Zbanowany

Akurat Zabson to ma taki styl że mając 45 lat będzie robił za 25 latka jak ktoś nie wejdzie na Wiki.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Zawsze się wydaje że to niemożliwe żeby jakis bardzo popularny raper spadł z rowerka. Jak wcześniej klipy robily po 10 baniek to teraz robią mu po kilkaset koła. Niech to spadnie do poniżej 100k i ciężko będzie mówić ze to mainstream
RIVALDO111
Zbanowany

Zabson nie spadnie zaraz do 100 koła, nie ma szans.

Nie wiem skąd ty wziąłeś ten nagły upadek Żaby.

Patrz jaki młody narybek z obecnej trasy.

Tu są nawet 15-18 latki.

Żaba to dla nich legenda. Dopiero dzisiejszy 5 latek będzie mieć go w 4 literach.

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Moltisanti pisze: 14 kwie 2023, 17:43 Zawsze się wydaje że to niemożliwe żeby jakis bardzo popularny raper spadł z rowerka. Jak wcześniej klipy robily po 10 baniek to teraz robią mu po kilkaset koła. Niech to spadnie do poniżej 100k i ciężko będzie mówić ze to mainstream
Ehh, kolega widać, że bez zorientowania. To już Rivaldo ci wytłumaczył, że animowane klipy nigdy nie robią dużych viewsów, a do tego zobacz sobie:
Spoiler
Obrazek
Też się skończył? Kiedyś Mata robił 2-3 mln w 24h.

Po prostu Spotify zjadło YouTube, jak tego nie zrozumiesz to będziesz wieszczył upadek każdemu raperowi. Weź też pod uwagę, że hype na rap był tak duży, że naturalnie musiał się zmniejszyć bo wycisnęli z tego co mogli podczas covida i po.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
RIVALDO111
Zbanowany

Jeśli już miałbym obstawiać kto się skończy z tych wielkich najszybciej to sam obstawiał bym Kizo.

Z resztą ja sam do dziś nie rozumiem fenomenu tego kolesia i że aż tak strasznie wybuchł na tak duże zasięgi.
Awatar użytkownika
Moltisanti

@oldschool na spoti tez poza numerami z gośćmi nie wbil nigdzie bańki
RIVALDO111
Zbanowany

Tu macie jeszcze ludzi przed koncertem z obecnej płyty.

Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Gdzieś tam wypowiadałem się na początku, że gowno totalne. Ale przez kilka dni mocno osłuchałem się z płytką i kurwa podoba mi się. Nawet mógłbym być, jak ktoś wyżej pisał, tym 30letnim typem którego na ulicy pytają co się słucha i leci tesla sport Carbon. Nie wszystko podesZło, ale tak 11 na 17 numerów to dobry wynik.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

proszę teslę sport carbon nie hejtować, bo jedna z lepszych rzeczy na tej chujowej płycie
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

"Kocham cię" oficjalnie najgorszy track roku, jezu chryste, wolałbym disco polo słychać, co za shit

Ogólnie liczba żenujących wersów wybitna, dziękuję, pan Żabson
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
RIVALDO111
Zbanowany

Cały koncert z nowej płyty

Awatar użytkownika
Archie

Post autor: Archie »

Ufok umie w koncerty.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
ODPOWIEDZ