Popkillery 2023
- gonny_trebor
- Moderator
Re: Popkillery 2023
@Połas jak idzie z odbiorem osobistym nagród w tym roku?
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #110 - Sampel na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
są jacyś patohiphopowcy-boomerzy w stylu wujka samo zło?
trójkąt bermudzki wola mokotów
Większość była. Malik Montana i GM2L lub Peja się nie pojawili, ale 2115 w pełnym składzie, Oki czy Otscochodzi też byli. Także w większości bez niespodzianek typu znajomy YouTuber odbiera nagrodę nie było. O, Multi się nie pojawił i nagrodę za niego odbierał Kuque.

- mearecensusus
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ostatnio zmieniony 29 sty 2026, 22:22 przez mearecensusus, łącznie zmieniany 3 razy.
Tak, bycie opluwanym przez gimbow na wlasnych koncertach to typowo uliczna rozrywka
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Serio Malik został ulicznym raperem roku?

Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Tak wspólnie z Ćpaj Stajl
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- gonny_trebor
- Moderator
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #110 - Sampel na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
- piernikowyskoczek
ponoć powiedział jej "possij mi język"
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
najlepszy kontakt z fanami zdecydowanie powinien wygrać rychu peja, w ogóle white raperem roku, malik uliczny raper xddd eprom zasłużony tytuł dj roku, magik raper 30 lecia na śląsku - tu bym się zastanowił - ale imo mało kontrowersyjne, generalnie nie śledzę polskiej sceny zbytnio, ale wystarczająco żeby uznać te wszystkie gale za nieporozumienia
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
a no i alternatywa roku bisz xd
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
a no i alternatywa roku bisz xd
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
- piernikowyskoczek
a kto dostal korzenny album roku
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- bialyjelen
belmondawg
i nie korzenny tylko koszerny
i nie korzenny tylko koszerny
-
RIVALDO111
- Zbanowany
White raperem roku
Ten gościu szczerze to dla mnie wiekszy disco polowiec niż Kizo. Przy wyśmiewanym Mezo to on nawet nie stał.
Do tej pory leje z tego
Dodano po 2 godzinach 57 minutach 56 sekundach:
Teraz zobaczyłem że wg gremium płyta i raper roku to Oki
O kuźwa

Ten gościu szczerze to dla mnie wiekszy disco polowiec niż Kizo. Przy wyśmiewanym Mezo to on nawet nie stał.
Do tej pory leje z tego
Dodano po 2 godzinach 57 minutach 56 sekundach:
Teraz zobaczyłem że wg gremium płyta i raper roku to Oki
O kuźwa
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
teledyskiem roku miało być wash n go hewry, ale w ostatniej chwili inną kopertę dostali
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
oczywiście
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Jedyne podsumowanie tej gali takie że wyszedł z tego sponsorowany zamknięty bankiet integracyjny dla ludzi z branży i środowiska hiphopowego. A dla przysłowiowego Kowalskiego został ochłap w postaci skrótów/shortsów relacji który nikogo nie interesuję oprócz garstki osób.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
- piernikowyskoczek
rivaldo interesuja