znamienne jest to, że w spotkaniu uczestniczył polityk czysto teoretycznie nie związany z klubem
Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
najwyższa pora, chłop na stanowisku dyrektora sportowego był jak ten pies w laboratorium z mema i have no idea what im doing, powinien już dawno polecieć
znamienne jest to, że w spotkaniu uczestniczył polityk czysto teoretycznie nie związany z klubem
struktury w tym klubie są zepsute do szpiku kości
nie mogę z tego, Ekstraklasa nie zwalnia nawet na moment 
Tadziu Pawłowski nie, ale wielki powrót tak: Rysio Tarasiewicz, przynajmniej wg tego pana Torza
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Polish referee Pawel Raczkowski, scheduled to referee the AEK Athens-Aris match, was found drunk in Athens airport
kim sa rzeznicy kartomanii
to ile się w naszej piłce dzieje ostatnio to jest chuj, piękny czas by być jednym z oglądaczy Stali Mielec i Warty Poznań
pewnie za max 6h wleci oświadczenie jakiegoś polskiego komitetu sędziowskiego i tam będzie info ze zostali zaatakowani przez pijanych greków i w zaistniałej sytuacji musieli szybko wracać do kraju
Salamon zawieszony na 3 miesiące
od dziś tak? Ciekawe czy szykowali go na pierwszy skład a tu zonk, w dzień meczowy trzeba zmieniać skład
A dodatkowo ten Dagerstal kontuzja więc kłopoty, kłopoty Kolejorza
A dodatkowo ten Dagerstal kontuzja więc kłopoty, kłopoty Kolejorza
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
haha mogli klub poinformować mailem o 20:30 jeszcze, ja pierdolę
no nic, trzeba wyjść Satką i liczyć, ze sympatyczny Słowak nie zapomniał o ofercie z Napoli i będzie się starał ładnie przedstawić słuchaczom wiernym widzom Serie A, tak czy siak się nie mogę doczekać tej 21
no nic, trzeba wyjść Satką i liczyć, ze sympatyczny Słowak nie zapomniał o ofercie z Napoli i będzie się starał ładnie przedstawić słuchaczom wiernym widzom Serie A, tak czy siak się nie mogę doczekać tej 21
Tak czy siak to chyba mało te trzy miesiące, niech się cieszy.
imo to wstępne zawiasy, po próbce B dostanie pewnie wiecej, bo szanse na wykaraskanie sie z tego ambarasu sa malutkie
w tym klubie nigdy nie może być nudno, nigdy nie moze byc po prostu, kurwa, dobrze
w tym klubie nigdy nie może być nudno, nigdy nie moze byc po prostu, kurwa, dobrze
żebym był zaskoczony, no to nie (i spodziewałbym się raczej, że z tych trzech miesięcy zrobi się 12 czy 24, a nie uniewinnienie), ale jeśli Lech dzisiaj dostał tę decyzję, to łagodnie mówiąc mało elegancko ze strony, tfu, uefa
trójkąt bermudzki wola mokotów
-
Bisclavret
A to nie przypadkiem tak że kara od UEFA to jedno, a główny ciężar konsekwencji to jakaś tam komisja antydopingowa spoza struktur piłkarskich?