Dodano po 20 godzinach 50 minutach 33 sekundach:
Podpisał
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

ale to jest pojebana historia, Wrexham robi to co Sunderland z Till I Die tylko w wersji ZDECYDOWANIE bardziej hollywoodzkiej, bo szykującej się na wyplottwistowany happy end
On w (niestety) pojedynczych zagraniach pachnie mi trochę Bergkampem. Inteligencja, czucie przestrzeni. Swoją drogą futbol, który opierał się na 4-4-2 lepiej promował takie jednostki jak właśnie Havertz, czy Felix, a już taki Dybala to w 98 u każdego dzieciaka nad łóżkiem by wisiał. Dziś, żeby tych naturalnych second strikerów zagospodarować, to trzeba trochę pogłówkować i potem kończą właśnie jako fałszywe 9, 10 lub odwróceni skrzydłowi, a to wszystko nie to. Czasem ktoś im swoje w 3-5-2 da pograć, ale to mało popularny system.
Ominął cię chyba dwumecz Bayern Barca na przestrzeni lat. Jak jedni i drudzy ośmieszali się nawzajem. A starcia Messi vs Boateng stały się legendarne.bloodyhell pisze: ↑12 kwie 2023, 8:53 bernardo wczoraj swoim dryblingiem zakończył karierę alphonso daviesapierwszy raz oglądałem mecz na takim poziomie, gdzie tak kogoś zmiażdżono xd
no a przypominam ze oni jeszcze mają zaklepanego Nkunku, które wpasowuje się w podobny profil zawodnika
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia

Cz4rny1337 pisze: ↑12 kwie 2023, 23:41 Brighton, Madrid, Newcastle, Man City, United, Arsenal, Newcastle, Forest & Bournemouth
Ile Fronk uzbiera punktów?
5, remisy z Arsenalem i Bournemouth oraz wygrają z Forest 1-0, to moja prawda futboluCz4rny1337 pisze: ↑12 kwie 2023, 23:41 Brighton, Madrid, Newcastle, Man City, United, Arsenal, Newcastle, Forest & Bournemouth
Ile Fronk uzbiera punktów?