Popkillery 2023
Re: Popkillery 2023
szkoda, bo liczyłem na kolejny gościnny występ jakiego wariata zza Atlantyku, może tym razem ematei wjechałby przebrany za lizzo
- piernikowyskoczek
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
jak nie bedzie streama to po co to wogole organizowac
you've been emateidpiernikowyskoczek pisze: ↑11 kwie 2023, 15:42 jednak będzie transmisja, tutaj link
https://youtu.be/3GJ1naLsQ7E
Ciekawe czy Proceente znów będzie probowal przelizac Wdowę
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
- gonny_trebor
- Moderator
https://www.popkiller.pl/2023-04-12%2Cp ... -materialy
tu mają na bieżąco wrzucać materiały, no zobaczymy co z tego wyjdzie
Dodano po 20 minutach 4 sekundach:
tu mają na bieżąco wrzucać materiały, no zobaczymy co z tego wyjdzie
Dodano po 20 minutach 4 sekundach:
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #110 - Sampel na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Serio nie ma relacji live? To nieźle powiększanie prestiżu nagrody z roku na rok XD
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
A czy finał ligi mistrzów jest prestiżowy i do obejrzenia w tv
cztery żubry i dwie kurwy
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Nypel odkryciem roku czy nie?
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Waima odkryciem roku Popkillera wg publiczności. Jak oceniasz @RIVALDO111? 
Dodano po 2 minutach 30 sekundach:
Odkryciem roku Popkillera według gremium Asster. Nagrodę wręczył Kinny Zimmer w garniturze ze studniówki.
Dodano po 2 minutach 30 sekundach:
Odkryciem roku Popkillera według gremium Asster. Nagrodę wręczył Kinny Zimmer w garniturze ze studniówki.

-
RIVALDO111
- Zbanowany
Waima to taki Zabson 2.0, a Asster wg gremium? O cholera jego liryka jest bardzo cieniutka.
Ale po KZ już mnie nic nie zaskoczy.
Ale po KZ już mnie nic nie zaskoczy.
- piernikowyskoczek
Rivaldo poszedł byś sobie na taką galę, gdzie siedzi cały mej, co?
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Tylko jeśli spotkałbym tam Fukaja i Olkę.piernikowyskoczek pisze: ↑12 kwie 2023, 20:09 Rivaldo poszedł byś sobie na taką galę, gdzie siedzi cały mej, co?
ale beka te wyniki póki co 
klasyczny/truskulowy album roku (publiczność + gremium): donGURALesko - Mowa Ciemna xDDD
ciekawe kto tam z gremium na to głosował, bo Flinta nie ma w tym roku chyba
klasyczny/truskulowy album roku (publiczność + gremium): donGURALesko - Mowa Ciemna xDDD
ciekawe kto tam z gremium na to głosował, bo Flinta nie ma w tym roku chyba
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2023, 20:17 przez clockers, łącznie zmieniany 2 razy.
- piernikowyskoczek
Malik to uliczny raper?