Malik Montana
Re: Malik Montana
Nom, mam nadzieję, że na ciebie też ktoś będzie tak odważny napluć jak np. leżysz naćpany na zgonie. Zajebisty akt odwagi xD
Propsować bym to mógł gdyby mu napluli w ryj jak stoi naprzeciwko nich i może na to zareagować, a nie jak gość gra koncert, za który sami zapłacili.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- yungXpaproch
kurwa 
nikt malika nie wyjaśni, on ma powiązania z czeczenami, a oni zaczynają gadkę od rozgrzanej lokówki w dupę i paluch to wie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Nigdy nie leżałem i zapewne już nie będę leżał naćpany na zgonie.
Przecież tym gówniakom mało pikawa nie wyjebala jak na niego pluli zapewne, to i tak szok ze nikt z publiczności nie zareagował w żaden sposób i jeszcze pierdolce to udostepnili xdxd
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Teraz tak wyglądają koncerty hiphopowe? Myślałem ze to jakaś chamska dyskoteka gdzieś w polu na wichurze
Ciekawe jakie będą konsekwencje 
zapewnie czeczeni połamią chłopaków
Ja obstawiam że namierza chłopaków i każą przepraszać na social mediach, jako przykład że mogą znaleźć każdego hejtera. Malik za bardzo medialny jest na rozwiązania siłowe, to nie zielona góra
Sokół by zszedł ze sceny i wytargal tych ancymonków za uszy albo wypierdolil z miejsca lufę. Jedyne wytłumaczenie tego filmiku to takie, ze oni pluli jak malik był odwrócony albo gdzieś dalej na scenie i tego po prostu nie widział, tak to w sumie wyglada
a pamiętacie jak sokół się rzucał z typem kostkami lodu na koncercie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
- piernikowyskoczek
jako pokutę wejdą na ladę w mcdonalds i wybaczy dla nich Malik
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Dobrze że malik elektroniki na sobie nie miał bo dopiero mogłoby być
- gods bidness
Dodano po 25 minutach 34 sekundach:Pluję na ciebie sprawdź to Mój rap miasto moje
To jest do życia paszport
Nagłówki portali szaleją!
"Absolutny akt poniżenia." Znany socjolog komentuje.
Mamy komentarz byłego szefa mafii! "Nikt by się nie odważył nawet o tym pomyśleć!"
"Nie lubię Malika, ale..." Maja Staśko komentuje poniżenie rapera.
Znany poznański artysta "Jakie życie taki rap, jaki rap tacy fani".
Czy czeczeni juz polamali nogi tym oskarkom?
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Jak sobie wyobrażasz Malika dojeżdżającego Palucha który jest poukładany i to grubo z DIIL Gangiem i Jongmenem w Warszawie i to samo w drugą stronę? Czasami to nie raperzy decydują o tym czy będzie beef tylko ich środowiska.
Ja sobie normalnie wyobraziłem, żaden problem.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Powiązania
Dill gang i Jongmen

Dill gang i Jongmen
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
To mniej bajek a więcej rozeznania panowie. DIIL Gang i Jongmen w WWA wiele znaczą. Póki co każdy kto chciał Palucha dojechać to marnie skończył więc płonne nadzieje.