BEEF: Peja vs Jimek
Re: BEEF: Peja vs Jimek
Jimek to ten co se goli jaja i przegrał beef z Fałenem?
Jimson jest synem Jimka, w samej ksywce jest podpowiedz lol
Ziomek jak robisz prowo to musisz bardziej oczywiste, coś w stylu że masz na dysku numery brudnych serc niepublikowane przez dekadę bo inaczej się niektórym styki przepalajągods bidness pisze: ↑04 kwie 2023, 17:36 On chyba jakiś okres ma najpierw Tede, teraz do Jimsona się przyjebał. Żeby tylko nie wrócił do picia, bo ma chyba cięższy okres.
PrzypominamDziś niszczę Pelsona, niczym VNM Jimsona
Nie potrzeba mi podwójnych żeby cieniasa skasować
Jimek wołaj Jimsona i robicie dissa tak o
- always_flexin
Tak, dla mnie nieco zabawnym jest jak ludzie się rozpływają nad przemianą Ryszarda - dla mnie to ten sam chłop z przeoranym beretem, który po prostu nie wali już melanżu, ale taki nieprzyjemny choleryk, ze spiną do całego świata o wszystko to ciągle z niego wychodzi w wypowiedziach itd.
Strasznie dużo jadu nagromadził w życiu i nie ma jak dać ujścia temu.
Chociaż żart z lekarzem i Tede wyborny, props.
- always_flexin
- Moltisanti
- Bunnymen77
U Peji zmiana polegała na tym, że nabrał odrobiny ogłady, zmienił styl wypowiedzi i urozmaicił słownictwo.
Natomiast wydaje się, że pozostał tym samym człowikiem i bardzo dobrze, wciaz szczery, wciaz niespecjalnie kalkuluje i wciaz zdarzaja mu się odpały. Przecież to jego największe plusy, nie zmieniaj się Rysiu.
Natomiast wydaje się, że pozostał tym samym człowikiem i bardzo dobrze, wciaz szczery, wciaz niespecjalnie kalkuluje i wciaz zdarzaja mu się odpały. Przecież to jego największe plusy, nie zmieniaj się Rysiu.
Sama prawda, props Richie
- gods bidness
Ładnie Jimmy leci w tym dissie. Stay tuned.Zrobię ci Wietnam, mordę podeptam, wybuchnę w starej twej jak wulkan Etna.
- Bryx Fenrir
Jimek skomentował film Rycha, że wszystko było zagrane z szacunku i Peja ma otwarte zaproszenie na Narodowy
ten jimek to jest tak chujowy producent, ze nie mam pojecia jak tego leszcza wypromowali.
- Sarnorbert
Kłaniam się
Niestety, ale Peja skończył się gdy przestał pić. Może i dla niego jako człowieka to dobrze, dla nas jako słuchaczy już niekoniecznie. Dobrze wątku nie znam, ale Jimek wygląda na niepoważnego, wersja Ryszarda trzyma się kupy.
Pozdrawiam Sarnorbert
Niestety, ale Peja skończył się gdy przestał pić. Może i dla niego jako człowieka to dobrze, dla nas jako słuchaczy już niekoniecznie. Dobrze wątku nie znam, ale Jimek wygląda na niepoważnego, wersja Ryszarda trzyma się kupy.
Pozdrawiam Sarnorbert
Chcę zwyciężyć, wyjść z tej afery z zyskiem,
zabezpieczeniem- dysk i papiery w walizce.
To przez ambicje wybrałem taki los tu,
nie po to by istnieć, dla wrażeń i kurortów
zabezpieczeniem- dysk i papiery w walizce.
To przez ambicje wybrałem taki los tu,
nie po to by istnieć, dla wrażeń i kurortów