Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Ramsdale kc
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
kurwa no można byłoby ich jebnąć
Jak to nie wpadło tam
- Cz4rny1337
- Moderator
Saka ja pierdole
-
genocidegeneral
jaka końcówka 
kocham Przemysława Pełkę
kocham Przemysława Pełkę
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Arteta zdecydowanie zawalił ten mecz, dawno nie widziałem żeby tak chujowo to rozegrał
Czyli City już wszystko w swoich rękach, wygra 9 meczów i ma mistrza
City bierze majstra
Kurwa ten Kiwior to jest taki placek, że on nie tyle nie pomaga a kurwa szkodzi jebaniec
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
kurwa ale szkoda tego podania Gabiego 3vs1 w ostatniej akcji
- always_flexin
Jeśli City wygra wszystko do końca to będzie miało 94 punkty, a Arsenal jak wygra swoje wszystkie mecze, poza porażką z City, to również będzie miał 94 punkty. Na ten moment Arsenal jest po 30 kolejkach i ma bilans bramkowy +43, a City po 29 kolejkach ma +48.
Ten mistrz to chyba za szybko przyznany, panie trenerze @potter.
Ten mistrz to chyba za szybko przyznany, panie trenerze @potter.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2023, 20:02 przez always_flexin, łącznie zmieniany 1 raz.
jak ktoś ma dropić punkty to raczej Arsenal bo wygląda gorzej niż City i ma trudniejsze mecze (Brighton i Newcastle)
dodatkowo kontuzja jednego kluczowego gracza tak jak teraz Saliby i gg, gdzie City ma kim rotować
Arsenal przez ostatni miesiąc czy tam nawet dwa bił jakichś lamusów dlatego tak mocno wyglądali
dodatkowo kontuzja jednego kluczowego gracza tak jak teraz Saliby i gg, gdzie City ma kim rotować
Arsenal przez ostatni miesiąc czy tam nawet dwa bił jakichś lamusów dlatego tak mocno wyglądali
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2023, 19:57 przez instinkt, łącznie zmieniany 2 razy.
Wczoraj widziałem staty z poprzednich sezonów, City średnio w ostatnich 9 meczach traci 5 punktów. Wiadomo, że są zdolni do wygrania wszystkiego, ale zobaczymy. Problemem jest kalendarz Arsenalu, ale remis z City i Newcastle + wygrana reszty daje mistrza nawet jeżeli City wygra wszystko remisujac z Arsenalem
-
tomeczek2301
No ale ogólnie ma racje, City ma wszystko w swoich rękach
Jak wygra wszystko i nakurwi bilans bramkowy to mają 100% mistrza
Jak wygra wszystko i nakurwi bilans bramkowy to mają 100% mistrza
tylko City jeszcze ma LM, myślę że Arsenal może przez to łyknąć ligę
No jeśli City włączy swój godmode to Arsenal będzie po prostu musiał nakurwic więcej goli, na ten moment pięć straty a biorąc najniższą możliwą wygraną w bezpośrednim starciu to nawet siedem goli do odrobienia.
Ale pewnie oba teamy się jeszcze potkną, oby się wyjaśniło jak ostatnio w ostatniej kolejce, najlepiej czasie doliczonym
Ale pewnie oba teamy się jeszcze potkną, oby się wyjaśniło jak ostatnio w ostatniej kolejce, najlepiej czasie doliczonym