Malik Montana
Re: Malik Montana
3 z tych TikToków
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
ja pierdole, co za zjeb, odklejka ostra wjechała
czy to ma jakiś związek z ramadanem?
czy to ma jakiś związek z ramadanem?
- Cz4rny1337
- Moderator
to co malik konto ma na forumku cnie?
pewnie szpagaciare chce obracac, dlatego promuje
pewnie szpagaciare chce obracac, dlatego promuje

Malik, oni są mali, nie mają sosu
My mamy w Somali ziomali i sposób
Jak piractwem zbudować tratwę z patosu
Rzucam mięsem bo chce więcej pitosu
Nie rozliczam pitów
Nie nienawidzę typów
Znamy takich piratów
Tylko jedno ci radzę weź się ratuj
Skończysz w porcie na kraku
Karaiby a nie wyglada jak w raju
Karam bity bo nagrywam na haju
Malik czy to Ty mój ziomalu?
Ile odwiedziłeś szalut?
Ile na ramieniu miałeś papug?
Na okręcie słabe papu
Kapitanie mam na pana parę haków
Nie rozliczam pitów
Nie nienawidzę typów
Znamy takich piratów
Ile odwiedziłeś szalut?
Na okręcie słabe papu
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
-
miejskisurfer
Juz abstrahujac od krytyki malika, bo to subiektywna opinia.
Ale ktoś z osób czy tutaj, czy na innych portalach w końcu udowodni na faktach że Malik nie ma nic wspólnego ze światem przestępczym i go ułoży?
Bo jeśli nie ma nic wspólnego z nikim ani z niczym, to w zasadzie byle drwal może go najebać, a tak w ogóle to chyba łatwa furtka do wjazdu do rapu ulicznego w polsce, nagrać upokarzający film na Malika nawet z liściowaniem go, bez wiekszej przemocy
A tak poważnie czekam już od 2015, gdzie malik sie szerszemu gronu pojawił i każdy tylko mówi że to banan i nie ma nic. Jak na razie wozi się jak chce, Paluch kazał Dużemu w Maluchu usuwać fragment o maliku i wiele innych. Nie można patrzeć 0-1, nie musi to być wielki gangus który sam rozpierdala ludzi, bo wiadomo jest sławny i to nie mialoby sensu.
Natomiast wydaje mi się ze z tych wszystkich raperów zna największych świrów. Ciekawi mnie wasze zdanie
Ale ktoś z osób czy tutaj, czy na innych portalach w końcu udowodni na faktach że Malik nie ma nic wspólnego ze światem przestępczym i go ułoży?
Bo jeśli nie ma nic wspólnego z nikim ani z niczym, to w zasadzie byle drwal może go najebać, a tak w ogóle to chyba łatwa furtka do wjazdu do rapu ulicznego w polsce, nagrać upokarzający film na Malika nawet z liściowaniem go, bez wiekszej przemocy
A tak poważnie czekam już od 2015, gdzie malik sie szerszemu gronu pojawił i każdy tylko mówi że to banan i nie ma nic. Jak na razie wozi się jak chce, Paluch kazał Dużemu w Maluchu usuwać fragment o maliku i wiele innych. Nie można patrzeć 0-1, nie musi to być wielki gangus który sam rozpierdala ludzi, bo wiadomo jest sławny i to nie mialoby sensu.
Natomiast wydaje mi się ze z tych wszystkich raperów zna największych świrów. Ciekawi mnie wasze zdanie
-
nescafeklasyg
Mieszka w warszawie, w warszawie rządzi Legia ale chłopaki bardzo lubią pliki pliki i malik sobie robi co chce na mieście dzieki temu.Parę lat wstecz nie do pomyślenia by było zeby po wwa biegały jakieś murzyny, ciapaki i inne osobniki i wozili się na królow miasta.Nowe czasy.
E:myślę że w samej Legii jest całe mnóstwo osób które najchętniej by takiego misia malisia rozjebało ale góra ich trzyma za mordę z wyżej wymienionych powodów.Przecież chyba nie ma w polskiej huligance bardziej rasistowskiej i aryjskiej ekipy niż elka w koronie.
E:myślę że w samej Legii jest całe mnóstwo osób które najchętniej by takiego misia malisia rozjebało ale góra ich trzyma za mordę z wyżej wymienionych powodów.Przecież chyba nie ma w polskiej huligance bardziej rasistowskiej i aryjskiej ekipy niż elka w koronie.
Taki Enzo EBK ma tureckie korzenie i się woził przed odsiadką w kominiarkach z herbem Legii i nikt go nie gonił, a wątpię, żeby jacyś wysoko postawieni chuligani mieli po co go chronić, więc nie wiem czy w obecnych czasach ich interesuje kolor skóry albo pochodzenie.
-
nescafeklasyg
To w sumie nawet nie chodzi o to czy jest gangsterem czy nie ale jest rozpoznawalny, zarobiony, na pewno poukładany w wielu kręgach taki mioduski mu wysyła zaproszenia na mecze itd ogólnie to generuje zyski więc lepiej go mieć przy sobie.A jakby komuś odjebalo i nie wiem, rozjebałby mu np furę czy gębę to tych czeczenów dzikich od mma też jest tam sporo i pewnie by stanęli za nim, ogólnie to ciekawy temat bo ta jego przewózka jest momentami mocno wyjebana, nie wierzę że za tym nie idą jakieś grube beceleny.
-
coldpu55lick
Malik obraca sie w wielu kręgach ale jeśli chodzi o wymuszenia czy rozboje to korzysta z usług wietnamczyków, są dosyć tani, a przy tym skuteczni.
Taki wyszkolony wietnamczyk nie obcina paznokcia w małym palcu prawej ręki, co stanowi jego śmiertelną broń.
Podobno dobrze wymierzonym ciosem potrafią przeciąć tętnicę szyjną... śmierć na miejscu.
Taki wyszkolony wietnamczyk nie obcina paznokcia w małym palcu prawej ręki, co stanowi jego śmiertelną broń.
Podobno dobrze wymierzonym ciosem potrafią przeciąć tętnicę szyjną... śmierć na miejscu.
- yungXpaproch
co to kurwa za wrzuty w temacie o maliku
ghawsi mosa znany szerzej jako malik montana poukladany jest z warszawskimi gangami mnichow wietnamskich ktorzy uzywaja starozytnej techniki pazura i nie obcinajac go przez dwa miesiace stanowi ich smiertelna bron a malik montana moze dzieki tym koneksjom bezkarnie tanczyc na ladach w fastfoodach promujac swoja muzyke
ghawsi mosa znany szerzej jako malik montana poukladany jest z warszawskimi gangami mnichow wietnamskich ktorzy uzywaja starozytnej techniki pazura i nie obcinajac go przez dwa miesiace stanowi ich smiertelna bron a malik montana moze dzieki tym koneksjom bezkarnie tanczyc na ladach w fastfoodach promujac swoja muzyke
Malik jest niebezpieczny, może zabić, strzelając z
Spoiler
kozy z nosa.
Enzo to. Chyba najlepszy drill w Polscenescafeklasyg pisze: ↑09 kwie 2023, 16:32 Mieszka w warszawie, w warszawie rządzi Legia ale chłopaki bardzo lubią pliki pliki i malik sobie robi co chce na mieście dzieki temu.Parę lat wstecz nie do pomyślenia by było zeby po wwa biegały jakieś murzyny, ciapaki i inne osobniki i wozili się na królow miasta.Nowe czasy.
Tak samo jak I ebk squad nie wiem ale dobrze zapodajo/m I jest uwu
Jesli turas to ciekawe czy spoxik uwu kebsy robi
Dodano po 2 minutach 39 sekundach:
Jesli deal/hajs jest robiony to chyba wyjebundo kto gdzie I dlaczegooldschool pisze: ↑09 kwie 2023, 16:58 Taki Enzo EBK ma tureckie korzenie i się woził przed odsiadką w kominiarkach z herbem Legii i nikt go nie gonił, a wątpię, żeby jacyś wysoko postawieni chuligani mieli po co go chronić, więc nie wiem czy w obecnych czasach ich interesuje kolor skóry albo pochodzenie.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2023, 10:05 przez fromage, łącznie zmieniany 2 razy.
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
W ogóle Malik nie wrzucał snippetu albo zdjęcia z Enzo kiedyś?
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
Jest video jak Malik słucha numeru Enzo i mówi "ale wariat"
Chyba mu się do tego dograł. Możliwe, że na tym tracku będzie też 730 Huncho, ale póki co to nie wyjdzie bo z tego co kojarzę Enzo jest w tureckim więzieniu (?).
Spoiler
Spoiler
730 huncho to najlepszy murzyn w polskim rapie
@up
O kurwa ale bangjer
A nom I chyba Enzo siedzial niesawno czyli street creed + I nawija chyba o tym o czym gada, pozdro og olgierd
@up
O kurwa ale bangjer
A nom I chyba Enzo siedzial niesawno czyli street creed + I nawija chyba o tym o czym gada, pozdro og olgierd
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
@oldschool ło ten numer Bando mega, jakoś mi umknął widocznie bo już 6 miechów wisi na yt.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- FruitOffTheWall
8es pisze: ↑09 kwie 2023, 2:55 Malik, oni są mali, nie mają sosu
Nie rozliczam pitów
Nie nienawidzę typów
Znamy takich piratów
Ile odwiedziłeś szalut?
Na okręcie słabe papu
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- marco_pantani
ja pierdole, co ci ludzie maja w glowie xD
pewnie jestem juz w chuj boomerem, bo, hehe, jeszcze 15 lat temu dziwiłem się, że starszym nowa moda nie pasuje, ale zastanawia mnie fenonem tik toka, kręcenia dupami czy ruszania ustami do puszczanej muzyki, nagrywania tego i kurwa wrzucania do internetu, przy okazji zgarniając kilkaset koła wyświetleń
dla mnie to jest wysoki poziom żenady
Dodano po 2 minutach 51 sekundach:
tutaj biografia tego tuzymiejskisurfer pisze: ↑09 kwie 2023, 14:15 Juz abstrahujac od krytyki malika, bo to subiektywna opinia.
Bo jeśli nie ma nic wspólnego z nikim ani z niczym, to w zasadzie byle drwal może go najebać, a tak w ogóle to chyba łatwa furtka do wjazdu do rapu ulicznego w polsce, nagrać upokarzający film na Malika nawet z liściowaniem go, bez wiekszej przemocy![]()
![]()
viewtopic.php?p=213431#p213431
zwracam honor
I brawo dla małolatów, przyszli napluli i jeszcze fankę wyruchali po koncercie pewnie esssssaaa
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos