Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
zapomnialem o Benitezie racja
boehly 160 mln za pedriego zeby udubruchac enrike juz to widze
- ebismolarek
Chuja do mordy a nie pedriego
tak sie konczy latanie budzetu po kontraktach dla 35 letnich impotentow jeszcze zatesknicie za bartomeu
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Lfc nie umie strzelić bramki Chelsea. Tam jest naprawdę tragicznie...
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Zależy jak na to spojrzeć, imo tylko Liverpool i Chelsea się spierdoliły na ryj. United trzyma poziom, Spurs punktowo też (1 pkt mniej po 29 meczach). Wyrównuje się też to, że rok temu United grało chujnie i ciułało pkt, a Spurs grało spoko, a teraz jest odwrotnie. City to dalej City (64 pkt teraz, 69 rok temu, 65 dwa lata temu, 60 trzy lata temu). O Arsenalu nie wspominam. A poza Top 6 to chyba raczej ogólny poziom poszedł do góry w tym sezonie, chociaż to też kwestia dyskusyjna bo z jednej strony jest Villa, Fulham, Brendford i Brighton, które mocno zwiększyły swój poziom (Villa wiadomo po wyjebaniu parodysty) a z drugiej Southmapton, West Ham i Leeds, które chuja grają. Ale teoretycznie rok temu takie Watford czy Norwich to były pewne 3 punkty, obecnie aż takich wyskoków nie ma. Powiedziałbym, że dolna połowa tabeli jest względnie stała, w górnej spierdolenie Chelsea i Liverpoolu wyrównują Ci spoza top 6, którzy zaliczyli mega progres.
Więc chyba dosyć wyrównanie koniec końców jako poziom całej ligi
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Spoiler

Imo z przodu coś tam próbował, nawet fajna piłkę wyłożył Enzo do strzału. Ale jak Havertz znowu wyjdzie na szpicy z Wilkami to ja wysiadam.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- always_flexin
A Chelsea umie strzelić LFC?RIVALDO111 pisze: ↑05 kwie 2023, 0:05 Lfc nie umie strzelić bramki Chelsea. Tam jest naprawdę tragicznie...
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Chelsea to nie wiem czy do końca sezonu strzeli 8 bramek, więc to nic szokującego. 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- zemsta1camzata
zakładasz się? chelsea strzeli co najmniej 8 bramek do końca sezonu wg mnie
przegrany nie pisze w sporcie do końca 2023
przegrany nie pisze w sporcie do końca 2023
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
-
RIVALDO111
- Zbanowany
U mnie sport to tylko PL i LM. Na resztę mam wylane 
- zemsta1camzata
ale mnie nie interesuje co jest dla ciebie sportem a co nie, wchodzisz w zakład?
jaki dresscode? w klubie w dresach
- Bunnymen77
Nie rób tego, wszyscy będą musieli trzymać kciuki za Chelsea
Luis Enrique wylądował w Londynie
Super będzie oglądać jak wymieniają sto tysięcy podań wzdłuż pola karnego
Super będzie oglądać jak wymieniają sto tysięcy podań wzdłuż pola karnego
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2023, 12:03 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Z niego raczej nic nie będzie. Już walić te straty, ale gdy nie masz fajnego wykończenia to nigdy nie wejdziesz do ścisłego topu. No chyba że jest casusem Vinicusa gdzie niektórzy 2 lata temu pisali o giga niewypale , a teraz jest gdzie jest.
Dodano po 3 minutach 58 sekundach:
Kiedyś MSN a teraz klub który strzelenie bramki to święto
- Cz4rny1337
- Moderator
Wylądował na te rozmowy rekrutacyjne, właśnie dostał pytanie gdzie widzi się za 5 lat i jakim zwierzęciem jest, następnie będą negocjować wysokość dopłaty do papieru toaletowego w razie pracy zdalnej
Lepsze jest, ze gdyby potrzebny był tymczasowy menadzer (bo np Nagelsmann będzie chciał od lata) to rozważany jest Fronk Lampard
Dodano po 1 godzinie 1 minucie 21 sekundach:
jeszcze jest opcja, że boehly z eghbalim nie chca sie tlumaczyc Clearlake z tego jak rozpeirdalaja hajs i odpuszcza Nagelsmanna, bo konieczne jest wykupienie jego kontraktu z Bayernu
kurwa chyba jednak wolal bym Nagelsmanna, ktory sie uczy i jest ciut bardziej elastyczny taktycznie i co do podejścia [co pokazał w Bayernie zmieniając swoje nastawienie, mówiąc o tym otwarcie], Enrique raczej słynie z bycia upartym i stawiania wkółko na swoich faworytów, a jeszcze nie daj bóg faworytem będzie jakiś Gallagher.....
Na liście trenerów nowe nazwisko:
Abel Ferreira z Palmeiras - w jego miejsce chca Jorge Jesusa - kreci to Marca/Brazylijskie media, teraz tez Tureckie [bo za Jorge byloby 5 mln euro, a Palmeiras mialoby dostac 10 od Chelsea], o tyle dziwne, ze wczoraj bylo info ze moze i Marcelo Gallardo by chcial, ale Chelsea chce kogos z doswiadczeniem w Europie [co prawda Ferreira je ma w sumie, no ale na niskim poziomie]
/edit
We’ve just been told that Luis Enrique’s representatives sent Chelsea a full PowerPoint presentation from him outlining every detail about his vision and his plans for each individual player.
jebany czuł co się święci xD
Lepsze jest, ze gdyby potrzebny był tymczasowy menadzer (bo np Nagelsmann będzie chciał od lata) to rozważany jest Fronk Lampard
Dodano po 1 godzinie 1 minucie 21 sekundach:
jeszcze jest opcja, że boehly z eghbalim nie chca sie tlumaczyc Clearlake z tego jak rozpeirdalaja hajs i odpuszcza Nagelsmanna, bo konieczne jest wykupienie jego kontraktu z Bayernu
kurwa chyba jednak wolal bym Nagelsmanna, ktory sie uczy i jest ciut bardziej elastyczny taktycznie i co do podejścia [co pokazał w Bayernie zmieniając swoje nastawienie, mówiąc o tym otwarcie], Enrique raczej słynie z bycia upartym i stawiania wkółko na swoich faworytów, a jeszcze nie daj bóg faworytem będzie jakiś Gallagher.....
Na liście trenerów nowe nazwisko:
Abel Ferreira z Palmeiras - w jego miejsce chca Jorge Jesusa - kreci to Marca/Brazylijskie media, teraz tez Tureckie [bo za Jorge byloby 5 mln euro, a Palmeiras mialoby dostac 10 od Chelsea], o tyle dziwne, ze wczoraj bylo info ze moze i Marcelo Gallardo by chcial, ale Chelsea chce kogos z doswiadczeniem w Europie [co prawda Ferreira je ma w sumie, no ale na niskim poziomie]
/edit
We’ve just been told that Luis Enrique’s representatives sent Chelsea a full PowerPoint presentation from him outlining every detail about his vision and his plans for each individual player.
jebany czuł co się święci xD

nie kumam tego Bayernu, przecież im na rękę powinno być zejście z pensji Nagelssmana a tu jeszcze chcą zapłaty. Chyba stosunki z Chelsea są złe po prostu po akcji z Hudsonem-Odoi.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Pierwszy transfer hiszpańskiej myśli szkoleniowej Enrique to...
gabri veiga a potem dani olmo ofc