Premier League - liga angielska

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto skończy w TOP6 2023/2024?

Arsenal
69
17%
Aston Villa
21
5%
Bournemouth
4
1%
Brentford
2
0%
Brighton & Hove Albion
17
4%
Burnley
3
1%
Chelsea
38
9%
Crystal Palace
0
Brak głosów
Everton
1
0%
Fulham
1
0%
Liverpool
55
14%
Luton Town
5
1%
Manchester City
66
16%
Manchester United
44
11%
Newcastle United
43
11%
Nottingham Forest
5
1%
Sheffield United
3
1%
Tottenham Hotspur
25
6%
West Ham United
3
1%
Wolverhampton Wanderers
2
0%

Liczba głosów: 407

Awatar użytkownika
Kali

Re: Premier League - liga angielska

Post autor: Kali »

Potter odrzucił Leicester, chce sobie zrobić przerwę po zwolnieniu
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

tak naprawde ten asystent to tylko przykrywka i druzyne dalej bedzie trenowal Potter, a to tylko scenka rodzajowa dla zawodnikow, teatr dla gojów, przechytrzył mnie marniak jebany.......
Obrazek
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Tottki gdyby nie istniała 90 minuta mieliby z Southampton i Evertonem 6 pkt , a tak mają 2.

Tu nie idzie walka o LM, ale także o to by wywalić z niej United i wtedy mają pewnego Kane do końca kariery. Jeśli sfrajerzą na rzecz United. To Kane może zostać diabłem.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

wypierdalaj ze sportu pls
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

jeśli Kante wyjdzie dziś w pierwszym, to będzie dopiero jego 3 mecz w wyjściowym składzie w tym sezonie, każdy z innym trenerem :lol: jeszcze z perspektywą że do następnego, sobotniego meczu ogłoszą kogoś nowego
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

dziś spotkanie z cyklu two retards fighting, w Live niewykluczone że takie tuzy jak Arthur Melo czy Ox zaczną mecz w pierwszym składzie, Trent, VVD i Salah prawdopodobnie rest
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

emcess pisze: 04 kwie 2023, 5:59 wypierdalaj ze ślizgawki
poprawiłem
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

w ogóle czy to nie jest najsłabszy sezon od lat? Tottenham się kopie po czole, wyjebali trenera a nadal są w walce o top4, Liverpool też nie jest jeszcze bez szans, z ten Haaga się robi zbawcę a United jest na tym samym poziomie punktowym co za Rangnicka. Oprócz pierwszej dwójki każdy się ślizga w tym roku

Trzecie miejsca ma 1.7 pkta na mecz, a rok temu Arsenal miał 1.82 i nie skończył w czwórce
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

potter pisze: 04 kwie 2023, 10:18 Trzecie miejsca ma 1.7 pkta na mecz, a rok temu Arsenal miał 1.82 i nie skończył w czwórce
przyklad jaki wklad miala przerwa mundialowa na reszte sezonu
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
szoumidelej

Post autor: szoumidelej »

niby czemu najslabszy? :lol: dalej jest walka o mistrzostwo, o miejsca premiowane w lm, o sloty w le/lk a o utrzymanie zapowiada sie najlepiej od dawna miejsca 13-20 7 puntkow roznicy, w zasadzie nic nie jest pewne i do 38 kolejki bedzie ciekawie. najslabsza od lat to jest chelsea i to ze daje dupy w lidze to inna kwestia ale rozumiem fikolek gdy sie spojrzy na transfermarkt od przyjscia boehly 
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

przecież chodzi mu o poziom i dorobek punktowy czołówki
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

no to jest pytanie czy dół podnosi poziom czy góra się nie rozwija, imo te kluby co wymieniłem stoją w miejscu lub zaliczyły wyraźny krok w tył, Chelsea to oczywisty przypadek, nie trzeba go dodawać.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
RIVALDO111
Zbanowany

Z tych medialnych United,Lfc,Chelsea i Tottki mają kryzys wiadomo. Wczoraj nawet na stronie Tottków czytałem że jakim cudem oni mogą być jeszcze na 3 miejscu w lidze na koniec :joint:

Gdyby nie City/Afc to mistrz byłby znany już z dobre 2-3 miesiące. Dla ligi dobrze że za Lfc wszedł AFC, bo Anglia by miała mistrza już z pół roku temu.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
szoumidelej

Post autor: szoumidelej »

chodzi o to ze takie gadanie jest glupie bo poziom w pl co sezon jest top, np w tym sezonie przyszedl haaland do ligi plus kilka innych czolowych 9 w swoich ligach ktorych jest malo na rynku nunez, isak, scamacca odpowiedzialnych z zalozenia za dorobek punktowy. gdyby casemiro dwoch glupich czerwonych nie zlapal albo bruno g nie zjechal na szpital to tez rozpietosc punktowa bylaby mniejsza w czolowce tylko pytanie co z tego. arsenal w ostatnich latach mial miejsca 8 8 5 i poziom ligi byl przekozak mimo to zreszta jak zwykle

a co do poziomu imo liga jest tak dobra jak jej najslabsza ekipa
southampton 23
stuttgart 20
cremonese 13
elche 13

@potter kumam o co ci chodzi ale biorac pod uwage ze kibicujesz chelsea, miejsce w tabeli i transfery przed sezonem to smiesznie sie czyta posta ;)
RIVALDO111
Zbanowany

Ja tylko przypomnę że rok temu też nie było kolorowo. Gdzie połowa Anglli typowała nawet że Afc może spaść z ligi , a oni z parodystami Pepe i Laca zajęli 5 miejsce w lidze, gdzie na ostatniej prostej wzięli ich dopiero Tottki.

:rotfl:
pardon

Post autor: pardon »

najlepsza liga swiata
RIVALDO111
Zbanowany

Dla mnie liga angielska zawsze była moja ulubiona. Jak jej w życiu poświęcam 80 procent , to reszcie maks 15-20, ale czy jest najlepsza liga świata to mi zawsze nie chciało się bawić w te wojenki.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Vivell, Winstanley i Stewart chca Nagelsmanna

Eghbali [bo on tu trzyma w garsci wszystkich] z Boehlym chcieliby chyba kogos bardziej doswiadczonego = Enrique

ja sam nie wiem, obaj mi srednio pasuja, przez Tuchela i wczesniejszych osiagniec Ragnicka [a jeszcze Klopp, Flick] mam slabosc do niemieckich szkoleniowcow
Z drugiej strony Enrique wygrywal, trenowal najlepszych [i pytanie czy dlatego nie wygrywal?], w Celcie i drugiej druzynie Barcy tez sobie dobrze radzil, ale za to juz Roma/Hiszpania cieniutko, a i naczytalem sie, ze w Barcy tez gdyby nie MSN niebyloby kolorowo

ale mysle, ze to pic ten caly casting i Potter polecial bo Nagelsmann jest wolny
Obrazek
Mider

Post autor: Mider »

Enrique z nieograniczonym budzetem moglby ciekawie wyglądać, imo warto mu dać szanse, plus chyba pierwszy hiszpanski szkoleniowiec Chelsea by był?
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

jak smiesz obrazac tłustego hiszpańskiego kelnera
Obrazek
ODPOWIEDZ