Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
-1 handi weszlo i kurwy coście tak cicho
paweł raczkoski weź mnie nie wkurwiaj nawet, jakbym ja tak swoją robotę wykonywał (i nie miał varu) to kurdelebele nie pracowałbym już. kolejny już raz dymani w tym sezonie, niebwyale frustrujące doświadczenie, a z trybun spotęgowane kosmicznie
No powinna być czerwona oczywiście, ale Ishak wcześniej strzela karnego na 2-0 i jest prawie po zawodach.
Swoją drogą coś w tym stronniczym podejściu musi być, że Lech nie znosi głównie Raczkowskiego, Legia Frankowskiego a Raków Lasyka. Każdy klub powinien móc wybrać jednego, który im nie sędziuje i wszyscy zadowoleni
Swoją drogą coś w tym stronniczym podejściu musi być, że Lech nie znosi głównie Raczkowskiego, Legia Frankowskiego a Raków Lasyka. Każdy klub powinien móc wybrać jednego, który im nie sędziuje i wszyscy zadowoleni
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
faktycznie, ani jednego meczu nam nie sędziował jako główny 
trójkąt bermudzki wola mokotów
chyba formalnie nie moze, bo jest zarejestrowany jako sedzia z Warszawy (w przeciwienstwie do np. Stefanskiego, ktory mieszka w Wwa ale udaje ze jest z Bydgoszczy) ale nawet zabawne ze Raczkowski sedziowal Lechowi w tym sezonie 6 razy w lidze, do tego superpuchar, i poznaniacy nie wygrali ani razu, w zeszlym sezonie 2 z 4 porazek to mecze sedziowane przez pana pawła
Biedny Lech, sędzia się na nich uwziął ;c
Tak jakby Legia nie płakała co mecz o Frankowskiego 
no bo jest słaby, jak zdecydowana większość sędziów w tej lidze, natomiast sugerowanie, że ten czy tamten pomaga Legii to straszny ziew, wystarczy w te wszystkie niewydrukowane tabele zerknąć
no ale co to ma wspólnego z rzekomym pomaganiem Legii przez Raczkowskiego?jajca pisze: ↑03 kwie 2023, 12:13 chyba formalnie nie moze, bo jest zarejestrowany jako sedzia z Warszawy (w przeciwienstwie do np. Stefanskiego, ktory mieszka w Wwa ale udaje ze jest z Bydgoszczy) ale nawet zabawne ze Raczkowski sedziowal Lechowi w tym sezonie 6 razy w lidze, do tego superpuchar, i poznaniacy nie wygrali ani razu, w zeszlym sezonie 2 z 4 porazek to mecze sedziowane przez pana pawła
trójkąt bermudzki wola mokotów
- bialyjelen
a byloby 5 porazek gdyby niejaki sedzia kwiatkowski nie ujebal prawidlowego gola wisly, ktorej zreszta na koncu tych 2 punktow zabraklo do utrzymania i tak mozna w nieskonczonosc
zaden spisek tylko sedziowanie jest chujowe
z bogiem
a-ha a zgoda na dyktando klubow kto moze im sedziowac a kto nie to jest parodya z tak wielu powodow ze nawet nie chce mi sie zaczynac
Dawid Dobrasz to bardziej kibic czy jednak dziennikarz jeszcze?
Ogólnie mam przesyt wszystkich tych sportowych programów i wszyscy mnie wkurwiają, ale skrajny brak obiektywizmu mnie wkurwia chyba jeszcze bardziej.
Ogólnie mam przesyt wszystkich tych sportowych programów i wszyscy mnie wkurwiają, ale skrajny brak obiektywizmu mnie wkurwia chyba jeszcze bardziej.
- FruitOffTheWall
feddek np komentujący mecz łksu to jest jawne kurestwo i brak obiektywizmu
Wszyscy trenerzy powinni jechać z kurwami jednak bawi mnie narracja ludzi że ktoś komuś na złość sędziujeXDDD, każdy przez niektórych parodystów stracił punkty wiec nawet nie stronniczość a po prostu brak umiejętności sędziowania + nadmierne używanie waru kiedy jest tylko możliwość ( super że to jest ale to jakie oni tam czasem proste decyzje sprawdzają do głowa mała) powoduje że jesteśmy w tej dupie której jesteśmy. Ale tak to jest jak brało się na przewodniczącego ciuli typu przesmycki.
Wszyscy trenerzy powinni jechać z kurwami jednak bawi mnie narracja ludzi że ktoś komuś na złość sędziujeXDDD, każdy przez niektórych parodystów stracił punkty wiec nawet nie stronniczość a po prostu brak umiejętności sędziowania + nadmierne używanie waru kiedy jest tylko możliwość ( super że to jest ale to jakie oni tam czasem proste decyzje sprawdzają do głowa mała) powoduje że jesteśmy w tej dupie której jesteśmy. Ale tak to jest jak brało się na przewodniczącego ciuli typu przesmycki.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
nwm na ile kibic a na ile po prostu ktos kto z Poznania przyjechał i na Poznaniu się zna imo jednak trochę powiew świeżości, tj niewarszawocentryczne spojrzenie na piłkę (w sumie cokolwiek pozbawionego elementu warszawocentrycznosci jest w dalszym ciągu niespodzianką w Polsce), do tego to klasyczny dziennikarz, na którego nie jesteś skazany - bo meczu nie komentuje i w eksperta typu omnibus też się nie bawi, nie chcesz chłopa słuchać to wyłączasz program POZNAŃ VS WARSZAWA czy inne gaduchy meczykowe (btw kozacki clickbait dali wczoraj w związku z prognozowanym odejściem Ancelottiego z Realu, tj. oczywiście Davide Ancelottiego heh)
btw przesyt programami typu gadanie o piłce już jest u mnie od dawna, a tu Roki wchodzi z buta i na dzień dobry odpala w canalu program typu gadanie o piłce (z Wojtkiem Jagodą), brawo kurwa
Koniec partnerstwa idealnego - najbardziej nijaki trener w lidze rozstaje się z najbardziej nijaką drużyną w lidze.
Lechia i Śląsk są źle zarządzane, ale Jagiellonia jest tak przezroczysta, że nie wiem nawet, co o niej napisać. Kojarzę stamtąd trzech piłkarzy - dwóch Hiszpanów i ten chłop ze środka pola co raz na rok pierdolnie jak armata na twierdzy Kłodzko. A, no i jest jeszcze legenda reprezentacji Polski, obiecujący kadrowicz z potencjałem na wyjazd na Mundial 2018.
Wezmą Adama Majewskiego i zaczną się ogarniać, wykupią Mamrota żeby po raz trzeci spróbował coś zbudować czy może jednak kontynuacja wykwintnej myśli szkoleniowej i jakiś Midas z Wielunia?
edit: O proszę, jednak jest element zaskoczenia.
Według naszych informacji nowym pierwszym trenerem będzie Adrian Siemieniec, który ostatnio prowadził rezerwy „Dumy Podlasia”. Ma on tylko 31 lat!
props za wybór młodego typa, trzymam kciuki żeby nowy chłop nam wskczył na karuzelę, a wieluński Kluka niech tam sobie ogarnia Podpiździe w dalszym ciągu i z fartem- a to wszystko dla dobra samej Jagiellonii, przecież zestaw Żuraw x yung Skrzypczak to jest próba rozbicia klubu od środka
sam Stolar był tam od początku dość komiczną kandydaturą i zakończył swoja przygodę dokładnie tak jak się można było spodziewać, idealnie pasującą do wspomnianego przez sz.p. @gogi białostockiego składu nijakiego węgla i hujowej papy, no może nie licząc paru młodziaków pokroju Matysika (chociaż boje się, ze go kontuzje zajada, a to już teraz jest full fajny piłkarz) czy Lewicki, wiec będzie trzeba trochę popracować nad ekipą
no i kurde Alomerović tam jeszcze jest, a ten ancymon nie raz nie dwa wyciągał Jagę na powierzchnię
sam Stolar był tam od początku dość komiczną kandydaturą i zakończył swoja przygodę dokładnie tak jak się można było spodziewać, idealnie pasującą do wspomnianego przez sz.p. @gogi białostockiego składu nijakiego węgla i hujowej papy, no może nie licząc paru młodziaków pokroju Matysika (chociaż boje się, ze go kontuzje zajada, a to już teraz jest full fajny piłkarz) czy Lewicki, wiec będzie trzeba trochę popracować nad ekipą
no i kurde Alomerović tam jeszcze jest, a ten ancymon nie raz nie dwa wyciągał Jagę na powierzchnię
ba, alomerovic luzno zasluguje na top3 tego sezonu na swojej pozycji, co niekoniecznie dodaje splendoru poczynaniom ekipy sympatycznego macka stolarczyka
alomerovic heros, a te gamonie i tak gubily notorycznie punkty w dziwnych okokicznosciach eh jak tu ich ocenic kto zawinil
alomerovic heros, a te gamonie i tak gubily notorycznie punkty w dziwnych okokicznosciach eh jak tu ich ocenic kto zawinil
no rywalizacja tam akurat niespecjalna, bo wszyscy bramkarze dotąd sensowni obniżyli noty, a dorzucanie do topek Kovacevicia zakrawa o żart, chłop po prostu ma sensowny wiek, dobry paszport i potencjał
kto by się w takim top3 bramoli zmieścił: Alomerović na pewno, raczej Mrozek (chociaż wpadkę zaliczył konkretną), Tobiasz (chyba bez wpadek?). momenty miał tez Ravas, ale przysiadł jak cały Widzew, Bednarek lubi wyjąć i lubi też odjebać, no słabo to wygląda - w sytuacji gdy zwykle akurat między słupkami ekstraklasa wyglądała dość znośnie
kto by się w takim top3 bramoli zmieścił: Alomerović na pewno, raczej Mrozek (chociaż wpadkę zaliczył konkretną), Tobiasz (chyba bez wpadek?). momenty miał tez Ravas, ale przysiadł jak cały Widzew, Bednarek lubi wyjąć i lubi też odjebać, no słabo to wygląda - w sytuacji gdy zwykle akurat między słupkami ekstraklasa wyglądała dość znośnie