Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Potter > Pochettino
- ebismolarek
Eh szkoda 
Gissing od DiMarzio daje, że głównym celem jest Nagelsmann, ciekawe czy dogadają się już teraz czy od lipca
Kocham, pozdrawiam
- Cz4rny1337
- Moderator
trochę cringe jak go zwolnili nie mając ustawionego następcy
- rozklad_gaussa
rodgers wpadnie, juz obeznany ze srodowiskiem chelsea
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Chelsea, chyba największy zjazd topowych klubów ostatnich lat
Juve bardziej zjechało
-
szoumidelej
obstawiam nagelsmanna w chelsea a pochettino wroci do totkow jako argument zeby x raz przedluzyc kejna
Szkoda lubiłem go
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
juve nie wygrało ligi mistrzów
czelsi największy zjazd ostatnio
czelsi największy zjazd ostatnio
Julian Nagelsmann is Chelsea's priority to replace Potter. Christopher Vivell is pushing for his arrival. The two men have already collaborated in Leipzig. Todd Boehly validated the profile. Negotiations are in progress to find an agreement. (via
@Santi_J_FM) #CFC
@Santi_J_FM) #CFC
- Cz4rny1337
- Moderator
Matt Law:
- Gracze w szoku i dowiedzieli się z oficjalnego stanowiska klubu
- Decyzje podjęli Stewart i Winstanley [ofc za zgoda wlascicieli]
- Brak uzgodnionego następcy
- Chelsea nie musi placic 50m funtow
beda teraz szukac trenera, na liscie Nagelsmann [o nim Di Marzio, ze nie chce teraz tylko od lata] i Pochettino [chociaz Fabrizio uwaza ze nie bylo o nim mowy]
Tier 1 dla Lester:
Potter was always the man #LCFC considered as Rodgers’ successor if available. Now he is available.
- Gracze w szoku i dowiedzieli się z oficjalnego stanowiska klubu
- Decyzje podjęli Stewart i Winstanley [ofc za zgoda wlascicieli]
- Brak uzgodnionego następcy
- Chelsea nie musi placic 50m funtow
beda teraz szukac trenera, na liscie Nagelsmann [o nim Di Marzio, ze nie chce teraz tylko od lata] i Pochettino [chociaz Fabrizio uwaza ze nie bylo o nim mowy]
Tier 1 dla Lester:
Potter was always the man #LCFC considered as Rodgers’ successor if available. Now he is available.

mam wrażenie, że potter zobaczył wolne stanowisko w leicester i sam zadzwonił, że chce wypierdalać i zrzeknie się całej kaski, bo druga taka okazja się nie trafi 
- Cz4rny1337
- Moderator
Brad Cox z Athletic:
Chelsea representatives flew to Munich earlier this week. Make of that what you will.
Florian Plettenberg: Nagelsmann should become Chelsea coach! - ale to chyba błąd w tłumaczeniu bo nic nowego nie daje ziomek, jedynie ze nie było kontaktu miedzy klubami i ze jest faworytem
Bo ogólnie Nagelsmann nadal ma kontrakt z Bawarczykami i chcą za niego hajs
Chelsea representatives flew to Munich earlier this week. Make of that what you will.
Florian Plettenberg: Nagelsmann should become Chelsea coach! - ale to chyba błąd w tłumaczeniu bo nic nowego nie daje ziomek, jedynie ze nie było kontaktu miedzy klubami i ze jest faworytem
Bo ogólnie Nagelsmann nadal ma kontrakt z Bawarczykami i chcą za niego hajs

Nagelsmann to ten co przegrywał w lidze z Borussią i Tuchel musi po nim poprawiać? Z tą Borussia która przegrała z Chelsea najgorszego trenera przed chwilą?
W sumie Zidane nie przyjdzie to już lepszy on niż Enrique. Chyba że jakiś powrocik: Conte, Jose, Lampard, Ancelotti?
Todd Boehly wierzy że Chelsea wygra LM a po rozmowach z Potterem uznał, że ten nie jest taki przekonany. On chyba nie patrzył z kim grają w ćwierćfinale.
W sumie Zidane nie przyjdzie to już lepszy on niż Enrique. Chyba że jakiś powrocik: Conte, Jose, Lampard, Ancelotti?
Todd Boehly wierzy że Chelsea wygra LM a po rozmowach z Potterem uznał, że ten nie jest taki przekonany. On chyba nie patrzył z kim grają w ćwierćfinale.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Nagelsmann do Chelsea i Potter do Tottenhamu brzmi zbyt rzeczywiście, żeby się nie wydarzyło
Oczywiście jak Chelsea jeszcze zabuli hajs za trenera, którego wyjebał Bayern to mocno
(odnosnie tego co pisze Czarny)
No i wierzyłem w tego Pottera jako jego fan, ale jednak chyba mentalnie tego nie uciągnął i sam się gubił niepotrzebnie
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
A no i jest to 13 zmiana trenera w tym sezonie Premier League xd
Oczywiście jak Chelsea jeszcze zabuli hajs za trenera, którego wyjebał Bayern to mocno
No i wierzyłem w tego Pottera jako jego fan, ale jednak chyba mentalnie tego nie uciągnął i sam się gubił niepotrzebnie
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
A no i jest to 13 zmiana trenera w tym sezonie Premier League xd
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia