Fani White Widow jebią ich, bo nawijali, że jebać mainstream, a na mixtape Maty są remixy ich kawałków (+ chyba jakaś zwrotka nowa się znajdzie, nie wiem nie słuchałem całego)
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
pomijając to czy to muzycznie jest dobre to wielki props dla maty za to, że se nagrał muzę taką jaka go jara, bawi się muzyką, zaprosił jakichś nołnejmów i dał im szanse się pokazać. To jest własnie hib hob
Tego Mate to serio obecnie ciężko nawet zrozumieć co on nawija tam.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Wszystkie nowe single Maty to ogromny regres jak dla mnie. Rozumiem, że w przypadku mixtape to zabawa. Ale grosza na to nie wykładam. Proszę niech ktoś uratuje muzycznie ten 2023 rok
Nie powiem żeby mi się to podobało ale na pewno te jego numery to coś czego jeszcze nie słyszałem, więc props bo w dzisiejszych czasach to nie takie łatwe
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13
prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
koniec pisze: ↑01 kwie 2023, 18:48
pomijając to czy to muzycznie jest dobre to wielki props dla maty za to, że se nagrał muzę taką jaka go jara, bawi się muzyką, zaprosił jakichś nołnejmów i dał im szanse się pokazać. To jest własnie hib hob
Ciekawe, myślałem że większego hiphopu niż klaun jakub grabowski na dniach masła i innych festiwalach to nikt nie zrobił, a tu prosze
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.