Waco - Świeży materiał 2 (3020?) [zapowiedź]
Re: Waco - Świeży materiał 2 (2020?) [zapowiedź]
Nie mam lajwa nie nagrywalem
Było też o Paluchu, że Waco do niego przyjechał, a do Poznania jest nie mało kilometrów, a ten Paluch nic nie nagrał nawet, bo munsie kalkulator włączył w głowie i wyliczył, że mu się nie opłaca, a jakby szanował Waca to by nawinął cokolwiek
Z jakiegoś tytułu (chyba o poprzednia jakaś działalnośćchodziło) ZUS naliczyl na niego około 45k zł składek do zaplacenia
I nie piszcie do Waca mordo, bo nie uczestniczy ani nie uczestniczył w zadnym procederze, a ten lambda co pisałem wyżej to cały czas mordo jechał nawet jak mu Waco to tłumaczył
Więcej nie pamiętam
Było też o Paluchu, że Waco do niego przyjechał, a do Poznania jest nie mało kilometrów, a ten Paluch nic nie nagrał nawet, bo munsie kalkulator włączył w głowie i wyliczył, że mu się nie opłaca, a jakby szanował Waca to by nawinął cokolwiek
Z jakiegoś tytułu (chyba o poprzednia jakaś działalnośćchodziło) ZUS naliczyl na niego około 45k zł składek do zaplacenia
I nie piszcie do Waca mordo, bo nie uczestniczy ani nie uczestniczył w zadnym procederze, a ten lambda co pisałem wyżej to cały czas mordo jechał nawet jak mu Waco to tłumaczył
Więcej nie pamiętam
kto jest Papa Smerfem pl rapu? do Bilona mi to dziwnie pasuje xD
Najlepsza rozmowa na kanale winiego, a obejrzałem dopiero 5 minut
Edit kurwa czy on w 11:15 mówi że na keyboardzie stworzył napięcie takie jak ma mięsień sercowy ?
Tldr niech ktoś zrobi i powie jakie tematy się przewijają.
Dobra pierwsze kilka minut i już wiem o co chodzi

Dobra pierwsze kilka minut i już wiem o co chodzi
Ostatnio zmieniony 30 mar 2023, 17:25 przez Blendzior, łącznie zmieniany 1 raz.
nie spoilerujta tylko plsss
Kurwa chciałbym słyszeć myśli Winiego za każdym razem jak Waco łapie lot xd
-
Bisclavret
Jestem po 10 minutach i moim zdaniem jeżeli wini będzie klasycznym winim to dostanie w ryj
Spoiler
medytacja dla gitów
Odpaliłem, promo tej rozmowy niezłe, że jakaś sekretna wiedza. Mam nadzieję, że to nie zniknie, ani nie zostanie pocięte.
Chłop za darmo sprzedaje nam knowledge, za który kilka wieków temu palili na stosie. Nie mogę z tego wywiadu, zajebisty strumień świadomości, jeszcze trochę i otworzy mi się trzecie oko 
Pobrałem tego sztosa. Jakby spadło z YT to wołajcie.
O KURDE, jest grubo!
To jest HIT!
Pierwsza godzina to obszerna teoria muzyki, ale to co dzieje się później to już gruby lot haha
najlepszy wywiad jaki widzialem w zyciu, wspanialy czlowiek
Spoiler
TO UZALEZNIA TAK JAK MEFEDRON
Jak powiedział, że jest chory psychicznie i się leczy to całość przestała być tak zabawna.
- Moltisanti
-Waco, a ty nie jestes zbyt pobudzony i nie masz za często tak że caly czas chciałbyś kogoś zlać?
-Wiesz czym jest pompa sodowo potasowa?
-Wiesz czym jest pompa sodowo potasowa?