Malik Montana
Re: Malik Montana
Ksywy nie padły, ale ja doszukiwałbym się w zajściu prowokacji w kierunku Maty.
O ile cały czas nie pochwalam akcji z McDonaldem i wieśniactwa, tak wolę takiego Malika, który jest jaki jest, ale jest sobą niż ciepłe kluchy w stylu populisty Bedoesa.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Ale kocopoły na tym filmie, jakby się zatrzymał w podstawówce i bedi>montanina
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Niesamowite to jest jak obecnie mainstream szpanuje Hajsem.
Nawet Białas ostatnio w Uzi daje, kupiłem buty za więcej niż twój samochód.
Nawet Białas ostatnio w Uzi daje, kupiłem buty za więcej niż twój samochód.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Jus nie przesadzajmy, oba to totalne kiepy. Malik jak widać ma gadane ale każdy minimum kumaty odrazu zczai, ze to nawijanie makaronu i racjonalizowanie totalnego chamstwa i braku szacunku. Na tej samej zasadzie mogę go nazwać brudasem powiedzieć, ze spaliłbym go w piecu po czym skwitowac to "ej mordo ja mam taki styl pochodzę z nizin i od dzieciaka chowali mnie na chuj w dupe brudasom cyganom, nie wstydzę sie tego"
Dorosły chłop wchodzi na kasę w maku i odwala maniane
Aż kusiło mu wyjebać w łydy, aby swój ryj jebany rozjebał.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
- zemsta1camzata
co najwyzej bys podszedl i grzecznie zapytal panie maliku moge zdjecie
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Niezłe projekcje ulomka. Myśli, że jeśli on jest fanem patogali i tego tiktokowego błazna to jest nim każdy

Ale taki tik tok byl by uwu
Malik tanczacy na blacie a Tu jakis normalne chlop co trenuje is tam zapierdala mu soczystego low kinga ze tego patyczaka afganistansiego kurwa w Pol skreca I na ziemie, jak on z 50kilo ma xD
Malik tanczacy na blacie a Tu jakis normalne chlop co trenuje is tam zapierdala mu soczystego low kinga ze tego patyczaka afganistansiego kurwa w Pol skreca I na ziemie, jak on z 50kilo ma xD
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Nom, pochwal się swoją formą Fro, jak to dla ciebie jest 50 kg
Przydalby sie taki Dario ze slepnac od swiatel wtedy w tym macu
Co drugi chłopaczek z siłowni na kurczaku ryżu i kreatynie tak wygląda. Z czym do ludzi
malik z najlepszych do najgorszych, nigdy nie będzie sentino a w dodatku buraczany typ jakby pozjadal wszystkie rozumy chuj mu w dupe w sumie, uwielbaim chodzic dookola tych jego wyznawcow leonów i jakichś samuelow ktorzy maja wszystko za hajs starych a i tak wygladaja bardziej niz pajace przy jakiejs drodze w santa monica, na strzala kulek brak, jebac ten movement, ciekawostka: raz na ulicy pewnej w samym centrum gdzie bylo tak zwane cocomo ciachnalem sie z takim gosciem co byl malika jakims chyba meczennikiem ale oczywiscie towar wlecial u mnie tez wlecial wczesniej i od slowa do slowa rozjebalismy sie wzajemnie i nagle malik se sunie w centrum a on do niego skamla w samochodzie jak jakas ps ina XD no nic zawinelismy, mocnler porwany, dramat u mamy na pewno byl, ale to nam suczka chciala odsunac zmiane pzdr
- gods bidness
Bedoes ciepłe kluchy, ale to on ruchał 14-latkę na video, a Malik tylko o tym w tekstach fantazjuje, a potem wraca pod kapeć do żony i z córką w parku karmi łabędzie.
Kolego znowu wychodzi na to, że jesteś w tyle bo z tego co wiem Malik ze swoją żoną nie jest od długiego czasu. A Bedoes 14 łatkę ruchał w 2016 czy 2017, obecnie z tego Borka mało co zostało.
bedoes stoluje sie w eleganckich bistrach w paryzu i napelnia swoj tlusty bebech kuchnią spod znaku le fucking gourmet, a malik skacze po ladzie w oblesnym fastfoodzie w oparach frytury wymachując torbą nadmuchanych burgerków dla dzieci
Niech ci będzie. Widać po nich kto wpierdala fast foody, a kto dba o to co je 
- gods bidness
Do tego Bedoes musi nawijać jakieś chujowe LGBT pozytywne teksty, żeby złagodzić swój wizerunek, a Malik na odwrót - po odebraniu córki ze szkoły, nakarmieniu z nią łabędzi i odkurzeniu mieszkania swojej byłej żony, wraca do domu odreagować pisząc 40sty taki sam tekst o ruchaniu szlaufów.