Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Picasso

Re: Sentino

Post autor: Picasso »

Wypowiedź jak komentarz na Glamrapie. Zabrakło tylko pochwaleniem się tym jakie kręci lody i że jego przyjaciel właśnie sprzedał sieć hoteli we Francji.
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

drzeworyt pisze: 26 mar 2023, 3:00 nie będzie odklejek, bo chce być poważnie odbierany? xd
On już nigdy nie będzie odbierany na poważnie. Tyle razy ile ten człowiek się sparzył i zrobił z siebie debila, to przekracza ludzkie pojęcie. Jest obrzydliwą personą, z którą prywatnie nie chciałbym mieć żadnego kontatku. Na co komu kumpel, który w każdej chwili może dostać odklejki i zacznie cb besztać. To się nadaje do leczenia.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

Patryczek rzucasz się jak ten kelner czy tam obsługa i zluzuj majty, bo ja nawet nie zacząłem rozmowy
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

ganster mafia killer pisze: 25 mar 2023, 22:51
HIT
Znowu nachlał ryj, nawąchał się gówna, założył kondoma na głowę i pierdoli jak wiesniak co się dorwał do pieniędzy. Zachowanie ludzi z grandu, jak najbardziej profeska - chuj nas obchodzi kim jesteś i ile masz pieniędzy, zachowujesz się jak jebany wiesniak, to pakuj mandżur i wypierdalaj.
Z drugiej strony, jakby ten sebek zachowywał się normalnie, to nie byłoby tak wesoło na tej scenie, takie osoby jak on czy ten tranzystor młody gie z Gdyni, po prostu nie mogą się zmieniać
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Brzmi jak typowy poldon który wrocil na wakacje do Polski, po 5 latach zapierdalania jako wycieruch w Amazonie pod Londynem
Awatar użytkownika
always_flexin

Post autor: always_flexin »

Po tym poznasz prawdziwą wartość człowieka - wsiur zawsze pozostanie wsiurem, niezależnie od tego czy ma na koncie 5 zł czy 500k zł.

Sentino jest wręcz książkowym wsiurem, ale w jego przypadku mógłbym przymknąć oko ze względu na szereg schorzeń psychicznych, które przerastają tego osobnika.
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

patryk masz bol dupy po prostu bo nie latałeś po kasynach ze słowikiem, nie wypierdalałes w chuj pitos na strzała na ruletce i takie są fakty
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Jasion94 pisze: 26 mar 2023, 15:20 Brzmi jak typowy poldon który wrocil na wakacje do Polski, po 5 latach zapierdalania jako wycieruch w Amazonie pod Londynem
jak postac z filmu Goodfellas*, a Sentino po prostu chce byc jak jego wzor do nasladowania Slowik
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

Post autor: fromage »

Obrazek
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Spoiler
Obrazek
Ogłoszenie z IG.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

ogloszenie jako tekst
Dziękuje polskiej scenie rapowej za miłe przyjęcie mnie do waszego kraju, dziękuje za wsparcie w kluczowych chwilach, dziękuje wszystkim co mi upominali że powinienem w*pierdalac i z miłą chęcią to zrobiłem po turbulencjach ostatniego roku który tak naprawdę był rokiem mojego największego sukcesu w życiu, jak i największego regresu finansowego i osobistego. Dziękuje starym znajomym za porwanie, okradanie mnie z 300k zł i pokazanie mi kim w ich oczach jestem, ja całe życie uczyłem się na błędach ale jestem w sytuacji w której od zamknięcia moich znajomych z każdej strony idą groźby w moją stronę i nie mogę normalnie w spokoju chodzić po ulicy mimo tego ile ludzi w Polsce słucha Sentina. Jaki kraj takie absurdy, wiele osób się na mnie przez ponad 20 lat wzorowało i wybiło i gdybym nie osiągnął tego małego uznania za swoją sztukę które teraz mam to bym się nawet już nie dziwił bo od początku kariery w Niemczech robiłem z ludzi milionerów tekstami którzy potem mnie odcięli od biznesu, miałem niedawno propozycje dużej wytwórni międzynarodowej by porozmawiać o rozwoju dalszym mojej kariery w PL ale oczywiście jak wszystko odkąd moja noga stanęła nie u siebie nic z tego nie było i faktycznie może nie ma po co :) dziękuje za support z branży za milutkie słówka i #halopolicja chao chao mi Polonia querida ♥️🤍PS: wszelkie pytania kierować do @pilewiczigor HASTA LA VISTA BABY
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
ganster mafia killer

Post autor: ganster mafia killer »

i zajebiscie, czas na jakis niemiecki/hiszpanski alubm
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Co on sobie myślał, że Ludzie mu zapomną? :lol:
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

wyczuwam post remika i te całe muzo SEBASTIAN NAS OSZKUAL

cykl życia sentino zatoczył koło, nie rozumiecie mnie widzowie 2 lata na słuchawce
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Faza wydawania po niemiecku i hiszpańsku
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

:rotfl:
Oczywiście całe Chile i Niemcy będą zdruzgotane ale dla mnie chłop jest skreślony długopisem czerwonem
A gdzieś w środku się człowiek dalej ludzil że przestanie robić to gówno z krakhałsami i wróci do normalnej muzyki
zwracam honor
Awatar użytkownika
Picasso

Sebastian ma w tej chwili +/- milion złotych długu. Część się spłaca kasą ze streamingów, ale część będzie musiał spłacić sam, bo to pożyczki od prywatnych osób. Jak macie bilety na koncerty w miastach, do których musicie dojechać, to radzę nie bookować noclegów itd., bo raczej nic z najbliższych rzeczy się nie odbędzie.
Awatar użytkownika
Addicted

Post autor: Addicted »

Czyli co, w końcu poleciał cancel?
Spoiler
oby
Awatar użytkownika
Picasso

Cancel to jest jak się "środowisko" na coś umówi, a tutaj po prostu ilość ludzi, którym Sentino wisi pieniądze jest tak duża, że on nie może spokojnie przebywać w Polsce. Teraz oczywiście wkręca sobie, że jest jakiś spisek przeciwko niemu, ale prawda jest taka, że narobił sobie konkretnych długów przez obietnice bez pokrycia i teraz się ukręca. Swoją drogą to większość tych ludzi jest sama sobie winna (sorry Kocik jak to czytasz), bo dali się nabrać na biznesy typu "wytwórnia Sikarios" i "ubrania Sikarios", popłacili zaliczki i nic z tego nie wyszło :lol:
ODPOWIEDZ