oldschool pisze: ↑15 mar 2023, 1:06
Nie wiem kto mu polecił wrzucenie tego w ten sposób, ale jest kurwa ultra debilem. Jak chcieli diament za tę płytę, to mogli zrobić pod tym samym tytułem, ale jako 2 oddzielne CD. Na pierwszym nowe numery, na drugim stare. Tak jak jest to na fizyku
zgoda, zupelnie idiotyczny pomysl. przez to az mi sie nie chce odpalac albumu drugi raz. mozna zrobic playliste niby ale ja mam giga uporzadkowany spotify i chce miec album tam gdzie albumy i to mi psuje odbior bardzo
Dodano po 56 sekundach:
a no i poza tym plyta nie jest na tyle dobra zeby chcialo mi sie robic ta playliste a z samymi dobrymi numerami nie zrobie bo jestem fanem sluchanis albumow jako calosci
Wychodzi na to, że Polska i polski rap są lepsze od Europy - europejscy artyści nie potrafią kurwa wrzucić tracków na Spotify w odpowiedniej kolejności, Polacy to umieją przynajmniej wykonać.
oldschool pisze: ↑15 mar 2023, 11:18
Wielkim to nie, ale fanem jak najbardziej.
Dodano po 34 sekundach:
Chociaż może lepsze określenie słuchaczem, bo fan mi się negatywnie kojarzy.
Ulubiony track Malika gdzie robi dziewczyny to?
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Rzeczywiście ta jakość albumu jest lipna wystarczy , że włączy się nową płytę Podsiadło "Lata Dwudzieste" w jakości master w Tidalu i brzmi soczyście (w ogóle cudo album i brzmienie) po przełączeniu na Montaninę również na master siada od razu dynamika w całym paśmie i jeszcze do dupy jest ułożona tracklista, nie tak jak na CD, nie mniej jednak "Die For Me" siedzi mi zajebiście, linia melodyczna wraz z refrenem kozak.
Swoją drogą dawno nie było takiego wyścigu o NR.1 Olis w streamingu jak teraz między Malikiem a Club2020. Jaram się tą rywalizacją pewnie bardziej niż same podmioty.
600K FrontstreetK, SavageSquadK, Oblooock killlaaz Rest in Piss queen von
Najlepsze jest to przełożenie spotkania po tej całej burzy części mających trochę fanów, co znacza ze to spotkanie pierwotnie planowane to miałobyc pewnie jakims max pół h stand upem Malika pełnego frazesów o elitarnej jednistce Armi Malika, i każdy by dostał lufe do opalenia po Diho i Gm2l od tej świeczki w pakiecie i po sajgonce na pacmana żeby nie było komentarzy o ostrych sosach do pewnego dania. Jeszcze kurwa 2 dni przed spotkaniem je odwołał
oldschool pisze: ↑09 mar 2023, 20:06
Malik ma obecnie 2 mln na Spotify, po premierze płyty ma szansę zrobić polski rekord dla rapera czyli wbić ponad 2,5 mln.
No i zrobił, z raperów jest obecnie TOP 1.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
StartedAsAYoungin pisze: ↑23 mar 2023, 12:41
Jest nowy Olis. Bez zaskoczeń. W każdej kategorii Club2020 #1, przed Malikiem #3. Fanbaza znowu nie dojechała?
Nom, podwójna platynę wbił Malik właśnie, ale dalej próbuj
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji