Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
Cały czas czekam na rozmowę z Waco
- Moltisanti
Apropos tego szkolenia Winiego, to sądzicie że on jest taki cyniczny i robi skok na kasę czy serio ma aż tak wyjebane ego ze myśli ze nauczy ludzi jak zostać raperami? Bo może naiwnie ale mi się serio wydaje ze on w to wierzy 
-
Bisclavret
Obawiam się, że on może sam siebie uważać za dobrego rapera
- gods bidness
Za rapera pewnie nie, ale za alfę i omegę, jeśli chodzi o promowanie i odkrywanie wielkich gwiazd i szlifowanie diamentów, to już tak.
Za rapera myślę, że w głębi duszy też. Co cieszy to odbiór tego całego kursu, krytyki (oczywiście w Polsce powiedzą, że HEJTU) jest naprawdę dużo i ludzie jednak mają ciut więcej w głowie niż spodziewał się Wini.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
co ciekawe Wini jest gościem, który wybitnie nie potrafi rapować, on swoje bit swoje, coś tam pierdoli bez sensu, ale nie zdziwiłbym się, jakby np propsowanie Big Puna bo sepleni i to jest zajebiste, było jakimś podświadomym odrzuceniem od siebie myśli, że w zasadzie on chujowo nie rapuje tylko ma taki styl i jest super essa
1. Wini nieraz mówił że jest słabym raperem
2. Nie trzeba być wybitnym piłkarzem żeby być dobrym trenerem
3. Wini nieraz mówił, że kurs jest pomocą i niczego nie gwarantuje
Po co się dopierdalać na siłę. Gość chce zarobić i spieniężyć w dodatkowy sposób wiedzę.
2. Nie trzeba być wybitnym piłkarzem żeby być dobrym trenerem
3. Wini nieraz mówił, że kurs jest pomocą i niczego nie gwarantuje
Po co się dopierdalać na siłę. Gość chce zarobić i spieniężyć w dodatkowy sposób wiedzę.
Siema Wini, przyznaj się, że chcesz zarobisz na frajerach i luz.
Nie ma to tamto, kursik u Wini na rapera i będziesz miał sukces jak stoprocent hehehe
- gods bidness
W sumie nie ma co mieć pretensji, teraz już Polska nie taka biedna jak 10 czy 20 lat temu, to jakieś bananowe dzieci kupią. Jak nie masz pomysłu na siebie i nie potrafisz się przebić spośród 100 tysięcy innych takich jak ty, to ci kurs nie pomoże. Ale to chyba jasne, że to jest kurs żeby zarobić, a nie żeby czegokolwiek nauczyć. Czy zarobi nie wiem. Pewnie trochę tak, ryzyko małe, bo ile go to kosztowało? Trochę czasu, żeby to nagrać, a i tak codziennie coś nagrywa. Pytanie jak to ma być dystrybuowane i czy za tydzień nie znajdzie się na jakimś torrencie czy innym chomiku do ściągnięcia.
Inna sprawa, że bananowe dziecko może wykupić wersję premium, żeby pogadać z Winim i mieć online lekcje z rapowania. Jak ja czasem widzę ile kasy byle streamer w godzinę potrafi wyjąć, jakieś anonimowe ksywki się tam prześcigają - jeden wpłaci tysiąc złotych, to zaraz drugi rzuca 2 tysie, tylko po to, żeby napisać "pozdro Kaniowski!", to ciężko mieć pretensje do Winiego, że chce dzióbać frajerów.
Inna sprawa, że bananowe dziecko może wykupić wersję premium, żeby pogadać z Winim i mieć online lekcje z rapowania. Jak ja czasem widzę ile kasy byle streamer w godzinę potrafi wyjąć, jakieś anonimowe ksywki się tam prześcigają - jeden wpłaci tysiąc złotych, to zaraz drugi rzuca 2 tysie, tylko po to, żeby napisać "pozdro Kaniowski!", to ciężko mieć pretensje do Winiego, że chce dzióbać frajerów.
- bilderberg
Wini to taki nieudacznik to dziubania frajerów że szok. Założył patronite i nikomu o tym nie powiedział i ma tam 0 zł, ludzie z którymi miał jakieś współpracę też chyba nie są super zadowoleni bo on zawsze coś pomyli albo powie coś głupiego. Poza tym ma współpracę z wypożyczalnią i nawet nie potrafi powiedzieć jakim autem jeździ xD
- gods bidness
No trochę tak. Jak pomyślę, że miałbym kogoś takiego u siebie w pracy, to bym zajebał. Wkurwia mnie taka bylejakość, niesolidność i te ciągłe wymówki, że nie ma pamięci do nazwisk, że ma dysleksję, że ma mgłę covidową, że tamto, że sramto.
W ogóle spotykam się teraz trochę z taką jedną panną i czasem na kacu z rana w łóżku puszczam Winiego jakieś rozmowy, to ona do mnie, że ten typ jest wręcz obrzydliwy i odpychający i, że nie chodzi nawet o wygląd, tylko o całokształt tego jak wygląda, jak mówi, co mówi itd.
W ogóle spotykam się teraz trochę z taką jedną panną i czasem na kacu z rana w łóżku puszczam Winiego jakieś rozmowy, to ona do mnie, że ten typ jest wręcz obrzydliwy i odpychający i, że nie chodzi nawet o wygląd, tylko o całokształt tego jak wygląda, jak mówi, co mówi itd.
moja kobieta też tak na niego reaguje xD
no ale Sobotę, Bonsona i Kabe wypromował, a Stoprocent jako marka też miała swój czas, kiedy każdy w ich ciuchach się bujał. Jeszcze spieniężył starą wytwórnię.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Wytlumacz jak wypromował Bonsona.
był jego wydawcą?
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
No i co? Bonson wchodził do stopro w peaku swojej popularności, a jego kolejne płyty wydane w stopro wcale go jakoś wyżej nie popchnęły.
Powtarzasz bez sensu jakis przeczytany gdzieś komentarz, a nawet nie sprawdziłeś jak było.
Powtarzasz bez sensu jakis przeczytany gdzieś komentarz, a nawet nie sprawdziłeś jak było.
Bonson najbardziej wypromowaną płytę wydał w Koce, w Stopro wydawał gówna typu MVP, gdzie było parę słuchalnych piosenek max. Kabe to wydaje mi się, że nawet nie jest zasługą Winiego, chłop się po prostu przyjął. Wini co najwyżej wypromował Sobotę i do dziś ciężko mi zrozumieć jak to się stało
to kurwa forum rap, nie wizaż
No tak było właśnie, też uważam że Kabe by błysnął bez Winiego. Z Sobotą racja, ale ile można na jednym podopiecznym jechać.