Żabson - Ostatni Ziomal (2023)
- piernikowyskoczek
Re: Żabson - Ostatni Ziomal (31.03.2023) [Zapowiedź]
W czym? : o Rivaldo, nie poznaję.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
dramatycznie chujowe są te single, a pokładałem nadzieje że może jednak będzie coś ciekawego bo Żabson umie pozytywnie zaskoczyć
klip mimo że trochę w innej formie to od razu mi się skojarzył z "Wyclef Jean" Thuggera
klip mimo że trochę w innej formie to od razu mi się skojarzył z "Wyclef Jean" Thuggera
Obiło mi się o uszy, że Żaba zaczepił Leosie w swoim singlu. Po co oni zaczepiają się po 2, 3 wersy na numer, nie lepiej nagrać dissa? Poziom podstawówki, ten pierdoli że jest wieśniarą, a ta że ze swoją matką nie rozmawia xD
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Niech wypuszcza sekstejp na zgodę to oboje na tym zyskają
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
bo nie nawijają o sobie a to ludzie szukają dramy
- Bryx Fenrir
Spodziewałem się w sumie czegoś lepszego, nieźle buja, ale na tym się kończą pozytywy
Przypomniał mi się filmik Żabsona przed premierą pierwszego singla, w którym mówi o kondycji pop rapu i że płyta będzie antytrendowa bo TO NIE JEST hip-hop. O kurczę, czyżby Żabson znowu wziął na siebie rolę sędziego i przyszłego wyroczni, oceniając resztę raperów za ich muzykę? Co za ironia, że sam Żabson robi dokładnie to samo, co krytykuje - czyli pcha się na fali popularnych trendów, puszczając single z Bedoesem czy Okim, i udaje, że to jest "twardy" rap.
Może powinien zacząć od siebie i skupić się na tworzeniu autentycznej muzyki zamiast udawać, że jest nie wiadomo kim. Bo nie oszukujmy się, z jego ostatnimi utworami, to nawet Twoja babcia mogłaby nagrać bardziej oryginalny kawałek.
Ale cóż, może to tylko moja skromna opinia. Może Żabson powinien zacząć od słuchania swojej muzyki i zdać sobie sprawę, że też gra muzykę dla mas i stara się podążać za trendami. Tak więc, Żabsonie, zanim zaczniesz krytykować innych, zacznij od siebie.
Może powinien zacząć od siebie i skupić się na tworzeniu autentycznej muzyki zamiast udawać, że jest nie wiadomo kim. Bo nie oszukujmy się, z jego ostatnimi utworami, to nawet Twoja babcia mogłaby nagrać bardziej oryginalny kawałek.
Ale cóż, może to tylko moja skromna opinia. Może Żabson powinien zacząć od słuchania swojej muzyki i zdać sobie sprawę, że też gra muzykę dla mas i stara się podążać za trendami. Tak więc, Żabsonie, zanim zaczniesz krytykować innych, zacznij od siebie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Re: Żabson - Ostatni Ziomal (2023)
Ostatnio zmieniony 22 lut 2024, 6:38 przez Sialala, łącznie zmieniany 1 raz.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
A myślałem że w tym tygodniu uszy najbardziej zabolą przy Soblu u Białasa
Myliłem się. Ałaaaa
Myliłem się. Ałaaaa
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
to jest white 2.0? wybitne gówno
hahaha, ale gówno XD
Ja nie wiem, to ziomal miał takie spoko single, a teraz to takie meh. Brakuje tego luzu. Takie księżniczki zjadają wszystkie te single dotąd.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
- przedszkolanek
- Bryx Fenrir
Straszne, okrutne, tragiczne, nie ma tu ani jednego plusa
Dziękuje panie Żabson
jestem spalony od rana 10 jak świnia ten kawalek o 1:05 był kwintesencja tego pojebanego dnia
zabson mocny zawodnik wyjebalo mnie w inna częstotliwość co to się stanęło w ogóle xd
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Kirwa co to jest
Zostaaaaawcieeeee
Zostaaaaawcieeeee
Ale czym to się różni od kawałków z Polo TV?
Kto tego kurwa słucha

Kto tego kurwa słucha