Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
17
31%
Cracovia
3
6%
Lechia
10
19%
Motor
1
2%
Piast
8
15%
Widzew
15
28%

Liczba głosów: 54

Bartuz

Re: Ekstraklasa

Post autor: Bartuz »

Jasek pisze: 08 mar 2023, 13:55 Ciekawe czy w pierwszej lidze też będą na Legię marudzić
Goroli zawsze trzeba jebać.
pardon

Post autor: pardon »

korona po takiej remontadzie nie ma prawa sie spierdolic z ligi niech opatrznosc ma ich w opiece blagam
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

no nie będę z siebie robił jakiegoś fana futbolu Stali Mielec, ale ilekroć mi się zdarzy na tego Mrozka popatrzyć, to to jest naprawdę dobry bramkarz, Lechu ogarnij pizdę
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

nie no coraz ciekawiej w dole tabeli, a jak Stal pogoni Majewskiego (sam sobie winny, po co osiągał wynik ponad stan?) - to chyba będzie znany drugi obok Miedzi spadkowicz

@joey tam jakieś chachmęty kontraktowe są, tj. Stal ma opcję wykupu po wypożyczeniu, a Lech ekspresowo może skontrować opcja pierwokupu czy tam samego wykupu za bodajże 100 zł więcej, więc tam siano nawet niekoniecznie musi zostać przelane w całości. inna sprawa - jak Mrozek będzie sobie radził w ekipie, gdzie nie będzie grał wiecznie podłączony do prądu, bo już takie jazdy przerabialiśmy i Matus Putnocky w Lechu nigdy nie był tak dobry jak w Ruchu imo
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Jak on na serio puszcza Parisa Platynova na odprawach to sam z siebie robi osobę niepoważną, inna sprawa że wynikami się broni całościowo, a że teraz nie ma kto tam gola strzelić to nie jego wina.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

dla mnie może nawet i puszczać predator-hexen ale broni jak z nut, jednak ja lubie sympatycznego filipa bednarka wiec nie zdziwie sie jak go wygryzie i finalnie chłop bedzie grzał ławę. Pewnie ma Lecha w sercu i bedzie chciał grac a ja na jego miejscu wypierdalałbym do radomiaka albo zagranice ale gośc jest kotem

@potter kurwa myślałem ze to mrozek puszcza a dopiero nadrabiam artykuł na weszło, ale zostawie ten komenatrz swoj bo bekowy
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 15:44 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 1 raz.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
mql
Moderator

XD

no mocno mnie zweryfikował ten artykuł, no ale nie jestem ziomkiem marcina flisa i nie miałem insiderskich newsów o imponującej jak na boomera znajomosci memów Majewskiego, w takim wypadku pozostaje im lecieć
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

a co do majewskiego szkoda chłopa, kurwa z tego gówna to nie wiem czy guardiola by zrobił taką drużyne jak popularny maja zrobił. Ofiara własnego sukcesu jak pisal wyżej mql ale ile można grać i zdobywać punkty lebedyńskim w ataku czy wolskim na pomocy
rip zioloziolo

emdeer

Post autor: emdeer »

niestety,
z Hamulicem z przodu by pewnie było +5 punktów (mecz z Górnikiem najdobitniejszy przykład)
Awatar użytkownika
potter

Nie no, Górnik Zabrze dzisiejszym oświadczeniem wygrał dzień. Trener jest jaki jest, będzie próbował a po meczu z Płockiem powiemy co dalej, zależy jak pójdzie xdd
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

dzień bez afery w polskiej piłce to dzień stracony, musi wygrac przekonująco czyli 2:0 to papa panie gaul. Na miejscu tego chłopa czekałbym aż mnie sami wypierdolą i leżałbym na hamaku czekajac na przelew z Zabrza

zwykła zagrywka PRowa, żaden normalny trener nie przyjdzie teraz do Górnika przecież tam jest bałagan i nie chodzi mi o kaza. wiec gaul i tak i tak zostanie ( chyba że to akcji wkroczy karta JANA ŻURKA ale by było...)

kurwa a myslałem ze coś z nich będzie mieli mecze w tym sezonie gdzie naprawdę grali super piłke dla oka, idealnie Zabrzan podsumowuje okunuki ściągnięty z japońskiej drugiej ligi gośc co początek miał niezły, coś tam zagrał ale koniec końców chuja robi
rip zioloziolo

Awatar użytkownika
mql
Moderator

Obrazek

haha sz.p. jan żurek z zarostem typu taki co to lygrys wrzuca w połączeniu z imponującym fitem (tj. biały tshirt x denimowe spodnie), tęsknię bardzo
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

FruitOffTheWall pisze: 13 mar 2023, 15:31 @potter kurwa myślałem ze to mrozek puszcza a dopiero nadrabiam artykuł na weszło, ale zostawie ten komenatrz swoj bo bekowy
oplulem sie hahaha
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
potter

Jan Urban ponownie trenerem Górnika. Dziwię się panu Janowi że się w to pakuje, ale no jego klub gdzie jest legendą więc poniekąd rozumiem.

Czyli te oświadczenie i wczorajszy odkręcony mecz nie miał już żadnego znaczenia dla pana Gaula. Ciekawe tylko co na to Podolski, ale jak on lajkuje i podaje wpisy że 'cos tam coś tam nieudolny zarząd' to można się domyślić jakie jest jego zdanie.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

wyjebanie Gaula po takim motywacyjnym kpie jak odrkecenie wyniku z 0:2 na 3:2 po golu w końcówce i świetnym występie Poldiego XDDD

wspaniała Warta Poznań, miło drugi mecz z rzędu zepsuć życie widzewowi, takie weekendy cenię. szkoda tylko trochę przegranej Miedzi, bo już chyba nie ma co gadać - pierwszy spadkowicz stał się oczywisty. ale sama walka o utrzymanie bedzie ciekawa do końca, Radomiak ze Stalą się jeszcze mogą zakręcić, chyba ze POTEŻNY Rauno Sappinen się własnie wybudził z niedźwiedziego snu
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

:rotfl:
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

zloto :rotfl:
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Kamil Kiereś siada na dupie ławce trenerskiej Stali Mielec

mocno z zaskoczenia, no i ciekawe co z Majewskim teraz. pewnie złapie trochę wolnego na uspokojenie osobistych perypetii, ale po wszystkim czas zdecydować czy być drugim Piotrem Tworkiem czy na pełnej pozostać na karuzeli
Awatar użytkownika
potter

To jest dramat co się dzieje, losowa liga a ktoś jest zwalniany bo wcześniej szło im lepiej, a teraz trochę gorzej, to proste że wtedy najlepiej zwolnić trenera. Przecież ten skład Stali to jest pierwszoligowy: Matrasy, Flisy, Kasperkiewicze, dejta spokój.
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

ofiary wlasnego sukcesu, podobna historia jak z radomiakiem i banasikiem
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
ODPOWIEDZ