Rapowy offtopic

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
ricky

Re: Rapowy offtopic

Post autor: ricky »

wszystko prawda, wiem te rzeczy, wiec zaczynam inwestycje powoli. a supporty to kurestwo, organizatorzy niestety czesto maja dosc mocno wyjebane i trzeba liczyc na farta albo spamowac w chuj. poki co skutki sa rozne xD
bilderberg pisze: 06 mar 2023, 23:08 Poważnie chciałeś zwrote procenta czy trollujesz bo nikt normalny by o tym nie pomyślał
mialem Ci cos konkretnego odpisac, ale chyba jednak nie warto
FUCK OFF MR LAHEY
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Masz własny kanał na YT ? Skoro zamierzasz ostro wygrać kariere w mainstreamie. Dasz link?!
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

nie podawaj, przynajmniej nie jemu, bo powie ci ze sie nie nadajesz do meja i rusina, vkie i fukaj cie zjadają
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Ja bym zaczął od kurwa nagrania dobrej płyty, a nie szukania jakiś featow od typow których kurwa nie znasz
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Nowe absurdy :oops:
RIVALDO111
Zbanowany

Wbijam na Facebook rapnews a tam już newsy o ,,raperze" Kumim który już serio na żywca daje disco polo . Z resztą ma na feat Skolima.

Serio jak tak dalej pojdzie to Martyniuk będzie raperem roku.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Śmieszne jest to, że gość, który nic nie wie o tej muzyce dostaje więcej w donate i ma większą widownię niż te wszystkie Yurkowskie, Kstyki i Brudne Małpy xD

https://www.youtube.com/@SkopzzoR/videos

Zaskakuje mnie, że ktoś chce słuchać opinii kogoś takiego częściej niż jednorazowo jako ciekawostkę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

I pewnie jeszcze więcej dostałby kanał z reakcjami niedosłyszącego dziadka, czarnego kuzyna z Oregonu albo psa, gdyby ta kultura reaction-type videos była u nas rozwinięta jak w USA, bo podejrzewam że chodzi o podświadome czekanie na reakcje skrajne, kontrowersyjne, a często i bezsensowne, ogólnie mówiąc te, na które aż kusi użyć wspomnianych donejtów i wpisać tam "haha nie no co ty pierdolisz", natomiast te nudne, neutralne i przewidywalne tejki nie zwracają takiej uwagi, bo...są przewidywalne i jakbyś chciał znać opinię randomowego słuchacza rapu to odpaliłbyś jeden z tysiąca komentarzy na youtube.

Dodano po 4 minutach 25 sekundach:
Natomiast to, że w jego pierwszych filmach (bo nic nowszego nie śledziłem) jego argumentacją bardzo często było "nie bo nie" "tak mi się wydaje i już" akurat serio denerwujące
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

No właśnie te kanały oceniające nutki za hajs kreują się na specjalistów od porad co poprawić, co jest dobrze itd.

A ten metal akurat nie ma dla mnie żadnych ciekawych przemyśleń. Ja bym mógł metal w podobny sposób oceniać. "Podoba mi się", "fajne gitary", "to mi się nie podoba za mocno drą mordę dla mnie" itd.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

SWN pisze: 12 mar 2023, 0:54 I pewnie jeszcze więcej dostałby kanał z reakcjami niedosłyszącego dziadka
@Bolo robisz to
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

RIP Szymon TUR
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

1909 pisze: 13 mar 2023, 17:59RIP Szymon TUR
Że co kurwa :what:

Dodano po 9 minutach 25 sekundach:
Awatar użytkownika
always_flexin

Post autor: always_flexin »

Fatalna wiadomość, współtwórca wielu legendarnych dzieł.
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

Czemu w mediach 2/3 reklam, to reklamy gdzie jakieś nołnejmy chujowo rapują :rotfl: Żenada jak chuj. Oni nie widzą, że to cringe fest, czy trollowanie lol
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

1. Pomimo nieustannie rosnącej popularności, okupowania topu streamingów i przejścia do meja rap nadal dla wielu grup jest niepoważnym, szczeniackim gatunkiem kojarzącym się z robieniem "joł-joł" i łańcuchem dyndającym na szyi. Spora część nieosłuchanych nie kuma za bardzo nie-śpiewanej rytmiki, stąd dla wielu rapowanie to po prostu wyrecytowanie tekstu do lecącego sobie gdzieś tam bitu. Miałem okazję pracować trochę przy kampaniach reklamowych i zapewniam cię, że niejeden dyrektor odpowiedzialny za ostateczny kształt produktu przyklasnąłby przy spocie z freestylującym Wujkiem Samo Zło, bo właśnie tak kojarzy mu się hip-hop.

2. Reklamy mają to do siebie, że nie muszą być mądre, tylko mają ci zostać w głowie i masz nucić przez tydzień choćby najdurniejsze jingle o margarynie, parówkach czy media expert (i nie wierzę że nigdy nie nuciłeś). Jeśli ta żenada została ci w głowie i ją zapamiętałeś, to znaczy że działała.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Więcej waaaarzyyyw *yeee yeee*
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

no to akurat nie udaje rapu

ale KUBUŚ PLAY NIE DODAJE TU CUKRU już tak i jest to straszne
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

tez nie rap ale
CZY KTOS POWIEDZIAL PYSZNE.PL??? DING DONG
:rotfl:
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
RIVALDO111
Zbanowany

ODPOWIEDZ