Pudełko, które kurwa świeci w ciemności. Nie wiem o co tyle szumu
Malik Montana - Adwokat Diabła (2023)
Re: Malik Montana - Adwokat Diabła (2023)
Kto chce ten kupuje ten co nie chce nie kupuje a ja tak chce bo mnje pasuje i mało inetersuje. Brrrrach. Skrrt. Poł Poł Poł.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
I tak sie robi pieniadz w polskiej rap grze a lamusy dupa cicho
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Ciapak chorągiew jak to ma w zwyczaju idzie zgodniecz kierunkiem wiatru czyli odplywu 30 % jego fanów którzy mieli jakąś godnosc i zmienja ton zwalajac winę na... No właśnie kogo bo przewinął o ludziach którzy go zawiedlii
że tego przchlasta nie na jaj nikt zdisowac. Malik Montana AliExpress Elitę, dla waskiego grona 1 dostawa 450. A najlepszy moment jak przewija Armia Malika jedzcie z hejterami
Czyżby jednak nie tylko Diho sie jarał przywódca Sicarios
imo sporo osob by kupilo te plyte gdyby kosztowala 1000zl i sporo osob by kupilo tego boxa nawet jakby wiedzieli co kupuja. potem na internecie by byly po prostu jakies tik-toki typu "XDDDD ale mi malik sprawil prezent haha kadzidelka i swieczka" bo jakos trzeba odwrocic uwage, ze sie jest durniem jebanym i tak np. mialo miejsce w przypadku dresow sikarios gdzie te designy byly huja warte i kazdy wiedzial ze kupuje gowno a potem stekali jeden z drugim, ze dresy ktore kupili wygladaja jak gowno
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
– Ci, którzy nie są zadowolenia z wykonania preorderów – zwróćcie je, nie ma problemu. Czekam na tych, którzy przyjdą w środę na imprezę ze mną i wtedy będziemy dalej gadać o AliExpress i takich rzeczach. Box został wykonany w Niemczech i wszystkie rzeczy, które tam są, zostały wykonane w Polsce albo w Niemczech i nie ma to nic wspólnego z żadnym AliExpress. Najprawdopodobniej przepłaciłem, ale w dbałości o takie detale jak wykonanie boksu… nie chcę mówić, jakie pieniądze zapłaciłem. Kto nie chce, niech oddaje, ale nie płaczcie do mnie po środzie. Nie chcę was. Nie chcę takich chorągiewek. Tacy są mi niepotrzebni. Jesteście ze mną albo nie
Mimo tego, że nie piłem na własnych urodzinach, wstałem z kacem. Zamiast świętować premierę swojej 2-letniej pracy nad płytą i celebrować urodziny, to siedzę i k*rwa czytam te zj*bane komentarze odnośnie tych boxów preorderowych. Jestem zły, co najmniej tak jak Wy, bo miała być zaj*bista akcja wizerunkowa a wyszło tak, jak wyszło. Zaufałem ludziom, którzy mnie zawiedli i teraz po prostu muszę to wziąć na klatę, jak facet. Przez 8 lat mojej działalności nie zdarzyło mi się mieć jakiejś większej wpadki. Komentarze hejterskie – wyj*bane mam na Was. Wręcz przeciwnie, bawicie mnie. Do moich fanów – dajcie mi parę dni, odkręcimy to jakoś tak, żeby było z nawiązką i zrekompensujemy Wasze rozczarowanie. Dostaniecie wszyscy na początku tygodnia mailowo szczegóły, co dalej, co chcemy Wam zaproponowa
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Brakuje słów jaka to jest zjebana retoryka, odwracanie kota ogonem i gra na emocjach
lecenie w chuja po prostu i damage control jak się okazało, że ludzie aż tak spierdoleni nie sa
- yungXpaproch
imo to ludzie przyjebani, kazdy kurwa myslacy wie zeby nie kupowac preorderow w boxie. tak realistycznie, co by tam mozna bylo wlozyc zeby to serio bylo warte te pare stuw? plus oplacalo sie raperowi. przychodzi mi na mysl pare sytuacji gdzie boxy byly fajnie zrobione, marmur taco z klapkami i czyms tam jeszcze chociazby, ale kurwa to serio wyjatki i zwykle pakowane jest jakies gowno zeby udawac wartosciowa zawartosc. szczerze nie wiem dlaczego na malika jest taka nagonka przez to jak kazdy robi takie gowno. chociaz moze to kwestia naprawde wysokiej ceny + niemozliwosci kupienia samego CD
- gods bidness
Słuchałem dzisiaj trochę tego club 2020 i ten powyższy tekst a la podpity zbereźny wujek z wesela do Leosi, to imo jego odpowiedź na diss. Na diss w stylu uderz w stół, a nożyce się odezwą. Ona tam wyśmiała jubilerską próżność i śmiesznawe ciągoty do błyskotek i Malik rybka połknął haczyk i się obruszył i zaperzył. Stąd ten wsiurski tekst w odpowiedzi. Leosia-Malik 1:0.oldschool pisze: ↑12 mar 2023, 14:20– Leosiu, mam do ciebie pytanie. Co miałaś na myśli, mówiąc, żeby ktoś włożył sobie w kobiece miejsca intymne diamenty? Ja bardzo lubię diamenty. Nigdy nie spotkałem się z tym, żeby wkładać je tam, gdzie mówiłaś, żeby je włożyć. Miałbym z tym problem, bo nie mam tego narzędzia rodnego. Mam tzw. wtyczkę, nie kontakt. Nie interesuje mnie, do kogo te wersy są skierowane, ale ja jako fan diamentów jestem bardzo ciekawy, co miałaś na myśli. Pozdro Leosiu – powiedział.
Następnie Malik pokazał do kamery naszyjnik z diamentami, po czym znów zwrócił się do autorki „Hulanek”. – Leosiu, to jest mój ziomek Emerald Chandelier. To najdroższy łańcuch w polskim show-biznesie, są to najprawdopodobniej największe diamenty na łańcuchu w Polsce. I tak patrząc na jego rozmiary, wagę, wątpię, żeby jakakolwiek zgodziła się, bym włożył je tam, gdzie sugerowałaś. Pytanie brzmi wprost – może ty będziesz miała jakiś pomysł na to, w jaki sposób albo gdzie, albo komu je włożyć. Mówię całkowicie poważnie. Jeśli się skusisz, dawaj znak, odzywaj się. Pozdrawiamy cię z Emeraldem – zakończył.
Dodano po 5 minutach 1 sekundzie:
Nie no. Pomijając kwestię, że to wszystko jest gówno warte i ma jakość z Ali Express, to na chuj komu świeczka i kadzidełka? Przecież to są prezenty jak dla starej baby jakiejś.yungXpaproch pisze: ↑13 mar 2023, 16:43 imo to ludzie przyjebani, kazdy kurwa myslacy wie zeby nie kupowac preorderow w boxie. tak realistycznie, co by tam mozna bylo wlozyc zeby to serio bylo warte te pare stuw? plus oplacalo sie raperowi. przychodzi mi na mysl pare sytuacji gdzie boxy byly fajnie zrobione, marmur taco z klapkami i czyms tam jeszcze chociazby, ale kurwa to serio wyjatki i zwykle pakowane jest jakies gowno zeby udawac wartosciowa zawartosc. szczerze nie wiem dlaczego na malika jest taka nagonka przez to jak kazdy robi takie gowno. chociaz moze to kwestia naprawde wysokiej ceny + niemozliwosci kupienia samego CD
Już kurwa jakbym miał jakieś boxy składać, to bym im tam wrzucił, nie wiem, zapalniczkę ze świecącym logo, brelok-otwieracz czy jakiś waporyzator czy jak to się zwie do tych e-papierosów, co każdy gimbus teraz jara.
A on wrzucił świeczkę, kadzidełka i pelerynę. Widać, że nie dość, że to z Ali Express, to jakiś odpust kurwa musiał być z outletu, że akurat wrzucił takie produkty. Na chłopski rozum, to ile on sam by o tym nie myślał, to by takich głupot jak świeczka, kadzidła nie wymyślił, serio na chuj to komu.
A tą pelerynę, to nie wiem, on się jakoś wytłumaczył, co o w ogóle ma być i do czego to ma niby służyć?
Serio, to jest kurwa scam roku w biały dzień i z pełną premedytacją.
A co miał tłumaczyć że kupili większy metraż cienkiej zapewnie przemakalnej szmaty i podzielić na ilość przyglupow? Przecież ta ciaoata chorągiewa nieumyślnie się przyznał ze okłamał i wyjebał ludzi na gruby hajs. Zrobił się szum więc zrobią coś na spotkaniu pod publiczkę, dosła cebulakom dywanik do modlow w ramadam i tyle. Mnie jedyne co szykuje ze jednak ludzie z pewnych kręgów i klubów Warszawy których mimo pewnych roznuc zawsze szanowałem i uznaje za charakternych w imię paru groszy pozwolii tej ciapatej kurwie się panoszyć i co więcej płuc na nich samych bo przecież cebulaki to nie przypadkowy jego tekst a nawiązujący do głupich i zacofanych Polaków. Tak samo z tymi czeczenami kolejne kurestwo które się tam rozprzestrzenia. A to jest hermetyczne i niebezpieczne środowisko,a w stolicy się ładnie rozgościy.
W Toruniu też był czas że zaktowiczyly tabory cyganów. Kurwy wszędzie były zebrajace matki z naćpanymi dziećmi które wiecznie spały, tramwaje pełne cyganów organistów, busy z zegarkami o kradzież nie ma co wspominać. Do nas kiedyś trafili i baru to pogadałem z nimi na spokojnie to te ich kobiety nie mogły się odzywać bez pozwolenia. Ale juz był ich taki przesyt że odpowiedni ludzie nalozyli na nich podatki, i dali zakazy kradzieży. Nie do końca dotarło więc polamano wszystkich z kierownicy po za królem. Te Kurwy i tak swoje róbmy aż przestrzelili kolano synowi tego całego króla. I tabor zawinął.nawet z Ciechocinka. A ta dygresja a propo czeczenow bo jeszcze gorsze kurestwo i z nimi nie ma co się pierdolic
Te płytę ratują jedynie beaty, featy (Luciano, Fivio, Headie One, Szamz) i świetne "Krew za wine" gdyby nie druga zwrotka. Ze 4 słuchalne tracki by się znalazły, reszta straszny syf
No i można wypuścić powietrze nosem przy takich wersach jak "Co drugi raper to kalka mojego stylu sprzed lat" 
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Nie ma miejsca w skinny jeansach na jajka u gangusow ze stolicy dlatego Czeczeńcy to mogą im do zupy napluć i nic z tym nie zrobią, chyba nie przez przypadek to ludzie z mniejszych miejscowości rządzili w WarszawieGoodStuff pisze: ↑13 mar 2023, 19:13A co miał tłumaczyć że kupili większy metraż cienkiej zapewnie przemakalnej szmaty i podzielić na ilość przyglupow? Przecież ta ciaoata chorągiewa nieumyślnie się przyznał ze okłamał i wyjebał ludzi na gruby hajs. Zrobił się szum więc zrobią coś na spotkaniu pod publiczkę, dosła cebulakom dywanik do modlow w ramadam i tyle. Mnie jedyne co szykuje ze jednak ludzie z pewnych kręgów i klubów Warszawy których mimo pewnych roznuc zawsze szanowałem i uznaje za charakternych w imię paru groszy pozwolii tej ciapatej kurwie się panoszyć i co więcej płuc na nich samych bo przecież cebulaki to nie przypadkowy jego tekst a nawiązujący do głupich i zacofanych Polaków. Tak samo z tymi czeczenami kolejne kurestwo które się tam rozprzestrzenia. A to jest hermetyczne i niebezpieczne środowisko,a w stolicy się ładnie rozgościy.
W Toruniu też był czas że zaktowiczyly tabory cyganów. Kurwy wszędzie były zebrajace matki z naćpanymi dziećmi które wiecznie spały, tramwaje pełne cyganów organistów, busy z zegarkami o kradzież nie ma co wspominać. Do nas kiedyś trafili i baru to pogadałem z nimi na spokojnie to te ich kobiety nie mogły się odzywać bez pozwolenia. Ale juz był ich taki przesyt że odpowiedni ludzie nalozyli na nich podatki, i dali zakazy kradzieży. Nie do końca dotarło więc polamano wszystkich z kierownicy po za królem. Te Kurwy i tak swoje róbmy aż przestrzelili kolano synowi tego całego króla. I tabor zawinął.nawet z Ciechocinka. A ta dygresja a propo czeczenow bo jeszcze gorsze kurestwo i z nimi nie ma co się pierdolic
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
łyyju łyjuu jeszcze musiał dokładać do interesu a polaczki do peleryn nie dorośli
bibić dostał świeczką w łeb
kadzidła pachniały też
Patrząc na wizerunek Malika mógłby prezerwatywy dodawać. Coś co się przyda. Ja to bym jak wydawał płytę dawałbym tam jak ktoś wspomniał zapalniczki, otwieracze o piwa, bletki, filterki, jakieś lufki wykręcone, kreszer, kurwa cokolwiek co się może przydać.
Kurwa peleryny, świeczki
Kurwa peleryny, świeczki
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Kalesony by dał to chociaż ciepło by było, te jebane maski narciarskie zwane balaclavami, czy nawet łańcuszek gm2l pozłacany ze stali nierdzewnej jak te wszystkie fashion jewellery teraz co chuja kosztują coś na wzór tego co ma Diho i już by kapało z siusiaków jego fanom
CAŁE ŻYCIE MAM
Raperzy są bardzo radykalni w maksymalizacji zysków. Chcą się nachapac jak najwięcej jak najszybciej, to nie są racjonalnie planowane posunięcia biznesowe jak w jakiejś firmie. Oni zdają sobie sprawę z tego, że kolejnego strzału może już nie być, albo będzie w chuj mniejszy - łaska słuchaczy na pstrym koniu jeździ.
-
nescafeklasyg
Malik odjebał na fanach legalną dziesionę, w sumie to props.Mam nadzieję że jego fani bujają się własnie do jego tracków w dripowej pelerynie.
Oskarek krzyczy:
- Mame, pape, dej na płyte Malika 450 zł, podobno zegarki dodaje.
- Proszę dziecko.
Przychodzi płyta, rodzice pytają:
- No pokaż co tam masz za te 450 zł.
- ..........
Dla samej świeczki się opłacało
- Mame, pape, dej na płyte Malika 450 zł, podobno zegarki dodaje.
- Proszę dziecko.
Przychodzi płyta, rodzice pytają:
- No pokaż co tam masz za te 450 zł.
- ..........
Dla samej świeczki się opłacało