RIVALDO111 pisze: ↑10 mar 2023, 0:26
Polacy nie zrobią kariery w USA, bo tam trzeba być czarnym
ja pierdole chlopie
eminem stoi tylko i wylacznie na starych singlach i plytach, ktore sa kozackie. jego obecne dokonania to jebane gowno i z tym kloca sie jedynie oldheady i sluchacze playlist na yt typu najpopularniejsze w polsce, co nie zmienia faktu, ze jest nadal popularnym raperem
Ja pierdolę, co za gówno.
Niesamowite jak wizerunek i popularność (bycie na czasie) wpływa na odbiór muzyki. Nad Misiem Malisiem spusty a inni raperzy byliby jebani za nudę i wtórność
swital pisze: ↑10 mar 2023, 10:41
Ja pierdolę, co za gówno.
Niesamowite jak wizerunek i popularność (bycie na czasie) wpływa na odbiór muzyki. Nad Misiem Malisiem spusty a inni raperzy byliby jebani za nudę i wtórność
chyba ci się włączył szczerbaty z piątkowa na tym spotify z argentyny
gods bidness pisze: ↑10 mar 2023, 10:39
Jak to "Krew za winę" to faktycznie najlepszy kawałek na tej płycie, to sobie ładnie zaoszczędziłem czasu na sprawdzanie takiej wtórnej kiszki.
baqlashan pisze:
przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
ja tam zadowolony jestem z zawartości boxa, to się kupuje żeby wspierać swojego ulubionego artystę oraz dla kolekcjonerki, biedaków dupsko boli że ktoś wydaje siano na co chce
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Lepiej wesprzeć chore dzieci taką kwotą niż tego przygłupa i jeszcze dostać takie gówno w zamian, serio trzeba być pierdolnięty żeby to kupić ale jak widać przygłupów nie brakuje
Zakup to każdego indywidualna sprawa, więc nie rozumiem przywalania się do kogoś w tej kwestii, ale fakt przewał z ceną niezły, Malik razem z Pento mogą sobie podać łapę co do plakatów chyba ten sam gościu je przerabiał w paincie i pakował coś jeszcze było oprócz stroju na kuter?