Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- rozklad_gaussa
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Real ich robi w 1/4 luźno
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- zemsta1camzata
ja pierdole, wez wypierdalaj do plhh i sobie siedz tam a nie zatruwasz pozostale dzialy swoim idiotycznym pierdoleniem kasztanie jebany
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Nie ten Real ich nie zrobi. Za duże dziury w środku, a Benzema i Vinicus to nie są ludzie z sezonu 21/22.
To nie przejdzie.
Oni mają taką glebie że dziś z ławki wszedł Sane,Gnabry,Cancelo i Mane. Kosmos.
Na moje tylko City może powalczyć ale na dziś stawiałbym na Baya w takim finale, bo De Bruyne zjeżdża powoli do bazy i dlatego City nie jest już tak mocarne jak przez ostatnie lata.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
zreszta jakie nazwiska?
Choupo Moting Stanisic Sommer? przecież to zawodnicy na średniaka ligi, a nie zdobywanie LM.
Choupo Moting Stanisic Sommer? przecież to zawodnicy na średniaka ligi, a nie zdobywanie LM.
Raz wódzina, raz na witaminach
ten Real ich nie zrobi
Co sezon podobne gadanie, a później zawodnicy Realu podnoszą puchar, po przejściu każdego kto miał ich wyjaśnićTo nie przejdzie.
-
BouncedDuck5106
Przecież ten głąb stwierdził 2 tygodnie temu że Liverpool nie ma już szans na awans do lm, nie wiem po chuj z nim dyskutować
-
genocidegeneral
Napoli - Eintracht bez kibiców gości 
wydaje mi się, ze trzeba by dodać człon "Liga Konferencji" do tematu albo założyć osobny, żebym mógł spokojnie pisać ALE ROZJEBALIŚMY SZWEDÓW CHOCIAŻ SZKODA SZANSY SKÓRASIA W OSTATNIEJ AKCJI MECZU nie wpierdalaj ac się w jakichś kosmitów z realu czy innego bayernu heh
piękna sprawa, oby ci szwedzcy drwale nie nauczyli się kopać piłki do momentu rewanżu i już można planować fajny city break w kwietniu (byleby kurwa bez Turcji)
piękna sprawa, oby ci szwedzcy drwale nie nauczyli się kopać piłki do momentu rewanżu i już można planować fajny city break w kwietniu (byleby kurwa bez Turcji)
-
Bisclavret
Propsy dla Lecha ale jeszcze ze dwa-trzy punkty trzeba ugrać żeby być ustawionym w pucharach na lata, trzymam kciuki
Beka z podniecania się pucharem pasztetowej gdzie nawet w 1/4 będzie taka potęga jak SLOVAN BRATYSŁAWA a rok temu było POTĘŻNE BODO/GLIMT

Polacy juz są upodleni piłkarsko.
Polacy juz są upodleni piłkarsko.
okciumciok
nie będziemy przecież prowadzić tej rozmowy - po tej złej stronie są przecież kamil kosowski z markiem wawrzynowskim, taki zjazd kuców specjalnej troski uniemożliwia jakakolwiek merytoryczną dyskusję
beka z ciebie
gratulacje dla Lecha, 1/4 praktycznie w kieszeni, duża rzecz
beka ze smutnego polaczka dla którego trawa u sąsiada bardziej zielona zamiast cieszyć się z tego co tu i teraz
kurwa, no nie chcę zapeszyć (dobra, chcę, szanujmy się), ale jak tak patrzę na te drużyny, to tu jest szansa na wielkie rzeczy. po fazie grupowej zupełnie się nie spodziewałem takiego obrotu spraw, props
a z perspektywy ekstraklasowej to ta LKE jest idealnie pod nas skrojona i mniej niż dwie drużyny w fazie grupowej w przyszłym sezonie to będzie kompromitacja *patrzy na darka mioduskiego*
a z perspektywy ekstraklasowej to ta LKE jest idealnie pod nas skrojona i mniej niż dwie drużyny w fazie grupowej w przyszłym sezonie to będzie kompromitacja *patrzy na darka mioduskiego*
trójkąt bermudzki wola mokotów
No ale z czego się cieszyć, że Lech nieźle radzi sobie w pucharze trzeciego sortu na który poważne ekipy z poważnych lig leją ciepłym moczem (chyba że ich trenerzy mają EGO jak Mourinho albo już o nic w lidze nie walczą).
1/8 ligi europy ma dużo większą wartośc niż półfinał tego gówna.
1/8 ligi europy ma dużo większą wartośc niż półfinał tego gówna.
-
Bisclavret
EDIT: dobra inaczej. Oczywiście dla prestiżu jak najbardziej, większą wartość ma LM i LE. Natomiast prestiżem nie płaci się piłkarzom, prestiżu też nie uwzględnia się przy rozstawieniach w eliminacjach. Na podstawie prestiżu nie są też przydzielane miejsca w rankingu dla federacji.
Ostatnio zmieniony 10 mar 2023, 11:38 przez Bisclavret, łącznie zmieniany 2 razy.
Oczywiście że ma, wystarczy spojrzeć jakie drużyny tam grają.
Liga Konferencji co???? SLOVAN BRATYSŁAWA!

Liga Konferencji co???? SLOVAN BRATYSŁAWA!
o ja pierdole, no oczywiście, że ma, ale my musimy gdzieś zacząć, żeby nadrobić stratę do poważniejszych lig i to LKE jest idealnym rozwiązaniem, bo oprócz budowania swojej pozycji w regionie, finansów (nomen omen takich jak w LE), jest jeszcze rozgłos, którego ta liga w kurwę potrzebuje
zresztą na koniec sezonu lepiej jest wstawić do gabloty jakiś medal czy trofeum, niż do końca życia podniecać się heroicznym ćwierćfinałem na euro we Francji i taka AS Roma to koronny przykład, bo poza "ego Mourinho", jest jeszcze pierwsze trofeum od czasów potyczek 7-letniego Tottiego z jakimś kurwa niedźwiedziem w koloseum
trójkąt bermudzki wola mokotów