[RPG] Harry Potter Hogwarts Legacy
Moderator: con shonery
Re: [RPG] Harry Potter Hogwarts Legacy
No jakoś tak wyszło, że nie wiedziałem, że to ostatni quest i że nie będzie można uzupełnić, a nie chciało mi się całości od początku robić xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- yungXpaproch
no dobra rozumiem 
ja nie umiem grać na padzie tak dobrze, więc to była męka
Czegoś, co w porywach trwa trzy sekundy nawet nie nazwałbym minigierką. Na kolejnych poziomach trwa/wygląda tak samo.phobos pisze: minigierka z alohomorą (przynajmniej na padzie) jest banalna przynajmniej na 1 poziomie, dalej nie robiłem bo po co?
Empress vs Steam Orginal
ale wczuta ostatnio, blisko 45h na liczniku, napierdalam jak zły 
a wy co tam, olaliście czy dalej machacie różdżką?
a wy co tam, olaliście czy dalej machacie różdżką?
- zemsta1camzata
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Ja platynę robię, mam tak z 90-95% ogarnięte i zostanie mi jeszcze przejście do pewnego fragmentu 3 innymi domami.
Ale gierka co najwyżej dobra po czasie stwierdzam, oby naprawili to przy czym dali dupy w kolejnej części i wtedy może o GOTY walczyć.
Ale gierka co najwyżej dobra po czasie stwierdzam, oby naprawili to przy czym dali dupy w kolejnej części i wtedy może o GOTY walczyć.
pogralem dwie godziny w huffelpuffie i odpuscilem temat, przecietne to, moze jeszcze kiedys wróce jak bedzie wiecej czasu
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Posiadacze PS4 i Xboxa One sobie poczekają miesiąc dłużej 
Skończyłem wczoraj. Początkowo jaranko przeogromne, ostatnie 15h to na siłę męczyłem tę grę, bo zapłaciłem xd Przehajpowana srogo. Idealna dla casuali, którzy nie doświadczyli pięknych open worldów jak RDR2, Wiesiek 3 itp, więc nie mają porównania i nie widzą jak biedny jest ten świat. Hogwart fenomenalny, walka nawet spoko, sidequest Sebastiana na propsie, fabuła główna taka sobie, a open world gówno obesrane. Nie zwiedzałem żadnych jaskiń itp bo okropna nuda. Nawet gorsza, niż ubisoftowskie pytajniki. Jest super potencjał na drugą część, mają już zbudowany piękny Hogwart, poprawią open world i może być naprawde solidna gra. No i mam nadzieję, że w 2 będzie więcej mroku i chamstwa bo kurwa cukierowatość tej gry i to jak wszyscy są ayay milusi dla siebie obrzydzała mi to doświadczenie. Kolejny przykład jaki target tej gry. Ogólnie takie 6.5-7/10.
- yungXpaproch
no i rev mowi fakty, zgadzam sie, taka jest ta gra
Wazne ze hajs sie zgadza
Hogwarts Legacy” has wingardium leviosa-ed Warner Bros. Games' sales, earning $850 million in global sales and moving more than 12 million units in just its first two weeks post-launch on PlayStation 5, Xbox Series X|S and PC, according to numbers released Thursday by the video game company
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- Cz4rny1337
- Moderator
no patrzac w jakim stanie jest na PC i jak dziala na starszych sprzetach, to nic dziwnego xD

na switchu niezły dramat będzie, chociaż zapewne znajdą się amatorzy
ja 31h i już nie wracałem do gierki po wyjęciu płytki z konsoli, hogwart top, ale to za mało
ja 31h i już nie wracałem do gierki po wyjęciu płytki z konsoli, hogwart top, ale to za mało
- piernikowyskoczek
no potężna giera, jeśli chodzi o wymagania, bez 12GB VRAM + 24GB RAM nie podchodź
zobaczcie sobie, jak to chodzi na Xbox Series S w takim performance mode -> średnio 50 klatek na sekundę + rozmazana rozdzielczość 720p + ekrany wczytywania przy wychodzeniu na zewnątrz (nie tylko te kółka na klamkach, normalnie loading screen czarny ekran)
na PC chujnia, bo unreal engine 4 i microstuttering przy ładowaniu assetów
należy się zastanowić poważnie nad sensem puszczania tego na ps4/xbone, przecież to będzie brzydkie w chuj 600p, cyberpunk sobie na tym ryj rozwalił
+ wychodzi na to, że najlepszym urządzeniem do grania w tej dekadzie jest PS5
zobaczcie sobie, jak to chodzi na Xbox Series S w takim performance mode -> średnio 50 klatek na sekundę + rozmazana rozdzielczość 720p + ekrany wczytywania przy wychodzeniu na zewnątrz (nie tylko te kółka na klamkach, normalnie loading screen czarny ekran)
na PC chujnia, bo unreal engine 4 i microstuttering przy ładowaniu assetów
należy się zastanowić poważnie nad sensem puszczania tego na ps4/xbone, przecież to będzie brzydkie w chuj 600p, cyberpunk sobie na tym ryj rozwalił
+ wychodzi na to, że najlepszym urządzeniem do grania w tej dekadzie jest PS5
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
no na XSX w trybie fidelity czy jak mu tam straszny stuttering, grać się nie dało, co najwyżej popatrzeć na grafikę statycznie xD
A kiedy RDR2 wychodzilo to nie byly takie same komentarze nie przypadqiuem ? Ze trzeba polepszczyc sprzet itd
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Ale co ty porównujesz? TOP gierkę pod względem grafiki i skomplikowania czasy na moment jak wychodziła do Hogwartu, który wygląda gorzej niż niektóre gry na PS4.