Buty
Moderator: wrubel
- zemsta1camzata
Re: Buty
No nie, AF1 są jednym z najbardziej legendarnych butów bez żadnego powodu. Ale wiadomo, w kwestii mody to ślizgerzy zawszę ą ę każdy się źle ubiera, ale żaden siebie nie pokaże, żeby udowodnić jak to się robi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
legendarne czyli teraz noszą je same gimbusy, są warte może 40% obecnego retailu, są klocowate i widać na nich bardzo, że są znoszone
nike killshot 2 j. crew dziś nosiłem np. i to można nazwać uniwersalnym i obiektywnie ładnym
nike killshot 2 j. crew dziś nosiłem np. i to można nazwać uniwersalnym i obiektywnie ładnym
Bo af1 jak się brudzą/gniota/tracą śnieżnobiały kolor to się wymienia
ja nie zapierdalam w nich na codzień tylko najczęściej jak ide zjeść do restauracji albo spotkać się z kims, na codzień nosze air max plus albo vapory do dresów, jak ubieram się luźniej w jakiś supreme np to stan smithy zapierdole se a w lato nawet vansy
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
T shirt supreme kosztuje 45 funtów o ile się nie mylę, stone island jakieś 140? Do tego co jest nie tak z supreme? Zawsze lubiłem subkulturę deskorolkową, żadni bananowi chłopcy co myślą ze są huliganami xd
Nosze tez lacoste, paul&shark, berghaus, north face, palace, mam ze 2 tshirty z adidas skateboarding, ale teraz ostatnio zacząłem ubierać się w oversized ubrania i zamawiam sobie z boohoo jakies oversized heavy shirts/tshirts
Nosze tez lacoste, paul&shark, berghaus, north face, palace, mam ze 2 tshirty z adidas skateboarding, ale teraz ostatnio zacząłem ubierać się w oversized ubrania i zamawiam sobie z boohoo jakies oversized heavy shirts/tshirts
Ostatnio zmieniony 05 mar 2023, 23:24 przez d3nt, łącznie zmieniany 1 raz.
CAŁE ŻYCIE MAM
Przynajmniej w Polsce Supreme się bardziej z bananowymi dziećmi kojarzy mocniej niż SI.
No i pokaż z ciekawości te T-shirty za 45 funtów, to może sobie kupię, bo mi się wydaje, że Supreme jest tańsze ale tak 350-400 zł vs 500-550 zł, a nie takie duże różnice jak podałeś.
No i pokaż z ciekawości te T-shirty za 45 funtów, to może sobie kupię, bo mi się wydaje, że Supreme jest tańsze ale tak 350-400 zł vs 500-550 zł, a nie takie duże różnice jak podałeś.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Jak prosto ze strony supreme zamawiasz to normalnie cena 45 funtów jest, teraz nie mogę ci pokazać bo akurat maja wyłączony sklep internetowy, ale koszulki z pałace są w podobnych albo takich samych cenach i masz u nich na stronce
E; właśnie sprawdziłem i koszulki pałace dokładnie £46
E; właśnie sprawdziłem i koszulki pałace dokładnie £46
CAŁE ŻYCIE MAM
Ja się nie noszę rapowo, więc af są nie dla mnie. W sumie mam wywalone kto, co nosi. Ważne żeby się dobrze czuć w ubraniach. W kangurach podoba mi się bryła ale ostatecznie chyba ich nie powinę i zrobię na spokojnie research. Ponawiam prośbę o linki do najlepszych sklepów ze snikersami, to sobie poprzeglądam co jest w ofercie. Be free w noszeniu ubrań 
nic na potem