Rok 2008. Konflikt wokół terenu w nadmorskim miasteczku niedaleko Rzymu przeradza się w walkę na śmierć i życie między gangsterami, skorumpowanymi politykami i Watykanem.
Jeszcze nie miałem przyjemności oglądać, ale podobno mieszkanka Gomory i Narcosa? oglądał ktoś? mam na liście zaraz po drugim sezonie Mindhuntera
Oglądałem, poziom Gomorry i narcosa to to nie jest ale świetnie się ogląda i czekam na 3 sezon, w 2 sezonie jest jeden głupi małologiczny moment i zakonczenia patetyczne ale polecam mocno. Solidna robota.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Bardzo lubię, świetny klimat, czekam na 3 sezon. W porównaniu do Gomorry to masz mafię bardziej w białych rękawiczkach, fabuła niby też skupia się na interesach, ale w trochę bardziej wysublimowany sposób i jest to na pewno produkcja bardziej spokojna, w spokojniejszym tempie. W pewnych aspektach podoba mi się nawet bardziej niż Gomorra, ogólnie nie jest serialem wiele gorszym.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
też oglądałem i tak jak piszesz jak pierwszy i drugi sezon łykłem w parę dni to po chyba trzech odcinkach ostatniego sezonu się wkurwiłem jak można tak było to zjebać i wyłączyłem