Rapowy offtopic

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
ricky

Re: Rapowy offtopic

Post autor: ricky »

nie wiem kim jest raper nypel. pisalem m.in. do Mlodego Dzbana, Proceente i Bleiza. odpisal tylko ostatni i nie siadlo, ale mowil zeby podbic z czyms bardziej lajtowym w przyszlosci
Jasek pisze: 28 lut 2023, 3:07 Weź se kolegów na kawałki i pierdolnijcie po czteropaku do nagrywek, a nie zapraszasz jakichś randomów co huja wspólnego macie, lepiej wyjdzie
ciezko sie nie zgodzic, ale jednak jak juz pracuje nad pelnoprawnym LP to fajnie jest miec na tracku kogos innego kogo slucham. zawsze to jakas satysfakcja
FUCK OFF MR LAHEY
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

A zaproponowałeś im jakiś hajs za nagranie czy mieliby się dograć do jakiegoś randoma z przeciętnym poziomem za darmo? Jak to drugie, to ja bym ci odpisał, że sorry, ale nie chce mi się.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

no widzisz a oni wcale nie odpisali a za 2 lata jak juz ricky bedzie miał hajp to beda palic jana ze gdzies sie w skrzynce zawieruszylo i to nie tak jak myslisz mordo
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

,,
nie wiem kim jest raper nypel. pisalem m.in. do Mlodego Dzbana, Proceente i Bleiza. odpisal tylko ostatni i nie siadlo, ale mowil zeby podbic z czyms bardziej lajtowym w przyszlosci"

Nie znać najmłodszego człowieka w polskiej muzyce z Diamentem to trochę wstyd. :lol:
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Ja go nie znam i się nie wstydzę, ty się powinieneś wstydzić za tego chuja w uszach co go tam chodujesz
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

ricky pisze: 27 lut 2023, 22:35 kurwa powiem wam, ze pisanie do raperow o goscinki to wkurwiajaca rzecz, ale w sumie moglem sie tego spodziewac bedac nonamem jebanym xD
jeśli jesteś nonamem i chcesz zmienić swój status na scenie, polecam ten kursik: https://szkoleniewiniego.pl - tylko teraz 499zł za kurs! 799zł wraz z możliwością odbycia 30-minutowej rozmowy z winim, to jest najlepsza inwestycja jaką możesz poczynić, 499 zł i wini i janusz walczuk opowiedzą ci jak osiągnąć sukces w branży,
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

RIVALDO111 pisze: 02 mar 2023, 16:01 Nie znać najmłodszego człowieka w polskiej muzyce z Diamentem to trochę wstyd. :lol:
Wstyd to kurwa znac po ksywkach każdego z chuja rapera w tym kraju który ma więcej niż 10 tysięcy wyświetleń na yt. Jebac jakiegos nypla knypla trypla, chuj on kogo obchodzi.

Nagrywaj z ziomkami ricky albo tak jak pisał oldschool proponuj kwit.
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Post autor: widzeszalenstwo »

Za kwit to pewnie żadna satysfakcja
Awatar użytkownika
d3nt

Ja gdybym był mainstreamowym raperem to tylko za kwit bym się dogrywał, wszyscy pierdolą o hajsie, kazdy ma
Na szmaty auta chuje muje a 10tysi za zwrotkę nie zapłaci? To wypierdalaj golasie

Chyba ze jakiś podziemny/upcomingowy raper który robi muzykę co ci się podoba to wtedy co innego
CAŁE ŻYCIE MAM

Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

Sialala pisze: 02 mar 2023, 17:51 Wstyd to kurwa znac po ksywkach każdego chujowego rapera w tym kraju który ma więcej niż 10 tysięcy wyświetleń na yt. Jebac jakiegos nypla knypla trypla, chuj on kogo obchodzi.
poprawilem
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
ricky

oldschool pisze: 02 mar 2023, 14:46 A zaproponowałeś im jakiś hajs za nagranie czy mieliby się dograć do jakiegoś randoma z przeciętnym poziomem za darmo? Jak to drugie, to ja bym ci odpisał, że sorry, ale nie chce mi się.
gdyby odpisali to oczywiscie zaproponowalbym konkretny hajs, nie jestem taki naiwny i z wyjebanym ego zeby myslec ze kazdy dogralby mi sie za friko, bez przesady, do tego wiem jakie sa koszta realizacji wokali, wiec byloby mi wrecz glupio nie proponowac zaplaty za featuring. no ale nie odczytali wiadomosci nawet, wiec nie ma o czym gadac xD

Dodano po 2 minutach 17 sekundach:
RIVALDO111 pisze: 02 mar 2023, 16:01 Nie znać najmłodszego człowieka w polskiej muzyce z Diamentem to trochę wstyd. :lol:
ale co mnie diament obchodzi czlowieku, jakbym Ci zaczal sypac takimi ksywami albo nazwami zespolow, ktorych "wstyd nie znac" to bys sie zesral sobie do mordy, ale po jaki huj to robic skoro kazdy szuka muzyki na wlasna reke i w swoim klimacie, wiec nie pierdol i wracaj do szeregu
FUCK OFF MR LAHEY
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Przypuszczam, ricky, że oni jednak trochę tych wiadomości dostają (czy to z prośbami o feat, o udostępnienie czy o sprawdzenie kawalka), więc im się zwyczajnie nie chce odpisywac. Imo jakbyś ten hajs zaproponował od razu, to byłaby większa szansa, że by się zainteresowali xd
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
ricky

pewnie masz racje. nie ma co pierdolic, dopiero zaczynam sie jakos odnajdywac w tym gownie, wiec mam nauczke na przyszlosc. tak szczerze to wyszlo dokladnie tak jak sie spodziewalem, wiec yebac to, trzeba isc dalej i robic swoje z ziomkami przy lufie :joint:
FUCK OFF MR LAHEY
Awatar użytkownika
d3nt

No nie wiem czy proceente jest aż tak zajęty, znam goscia co dostał odpowiedz od malika
CAŁE ŻYCIE MAM

Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

o kurwa zazdro
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
d3nt

Jak chcesz to możesz mu opierdolic lachę lamusie na liścia
CAŁE ŻYCIE MAM

Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

nie będę z tobą konkurował, to twój ziomek. bawcie sie dobrze
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
bilderberg

Post autor: bilderberg »

Poważnie chciałeś zwrote procenta czy trollujesz bo nikt normalny by o tym nie pomyślał
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Wczorajszy finał konkursu rapowego Radio Eska.

Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

ricky pisze: 03 mar 2023, 9:44 pewnie masz racje. nie ma co pierdolic, dopiero zaczynam sie jakos odnajdywac w tym gownie, wiec mam nauczke na przyszlosc. tak szczerze to wyszlo dokladnie tak jak sie spodziewalem, wiec yebac to, trzeba isc dalej i robic swoje z ziomkami przy lufie :joint:
Byku, jeśli naprawdę chcesz to robić na serio a nie z zajawki albo jako hobby to musisz wyjebać spory pieniądz na promocję na portalach muzycznych + na reklamę w Google + na feat znanego rapera + zapierdalać po Polsce jako support to może ktoś Cię zauważy. Pamiętam, był kiedyś taki raper L1.PA i on chyba w promocję na GlamRap zainwestował. No i co? No i nic.
Są jacyś raperzy, którzy mają duże liczby jak jakiś Gucci Mnich czy Lil Wnyk czy Koza Bypass (tutaj pewnie więcej ksywek poda Ci @przedszkolanek) to może ich pytaj o feat jak chcesz błyszczeć w polskim underze. Się uda albo się nie uda.
ODPOWIEDZ