Żabson - Ostatni Ziomal (2023)
Re: Żabson - Ostatni Ziomal (31.03.2023) [Zapowiedź]
Chad Pawbeats vs. Virgin Żabson
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Feminizm się nie wyklucza z onlyfansem.
Z tego co słyszałem
Z tego co słyszałem
Jebana kurwa i Mia Khalifa na jednym zdjęciu. Ale pięknie zezłomowała tego pierdolonego stękającego śmiecia.
ZAKAZ
A ja bym każda kurwe z onlyfansa na stosie spalił, ździry pierdolone
Jeszcze jakiś emerytowany obciągator będzie próbować kogos moralności uczyć xd
Jeszcze jakiś emerytowany obciągator będzie próbować kogos moralności uczyć xd
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- stratemirat
A powiem ci ze nie wiem, nie interesowalem sie tym. Piszac o grzeccnym contencie mialem na mysli to, ze jesli mi sie ona gdzies wyswietla obecnie to bardziej w jakichs podcastach opowiadajaca o ciezkim dziecinstwie, przedmiotowym traktowaniu kobiet i takie tam. Wiec nie zdziwil mnie jej pocisk na zapsona
Ty masz prawo pisać o kurwach na stosach, on o "swoich dupkach", a jej to się może nie podobać. Wolność przygłupów jest super ważna, żeby się powyświetlali ładnie, tak jak Ty teraz jełopie i interdebil twój idol.
e: Zresztą on bardzo szybko chyba pokazał kim jest przy tej akcji z barmanem, od niego to jeszcze nie wszystko.
No kurwiszony to plaga jest, demoralizują społeczeństwo, na stosie bym nie palił, bo to jeszcze bardziej demoralizuje społeczeństwo, ale ludzie powinni jechać z takimi w opór.
Zamiast jechać w opór wolą je zapraszać, żeby się wypowiadały szlaufy jeszcze, powinna być taka percepcja, że jak wchodzisz w ten biznes to jesteś skończony wszędzie poza samym tym biznesem.
Prostytucja jest spoko, ale prostytucja online to zło, do tego jedno z większych.
Żabson pięknie wyjaśniony, i obok expose Popka na lotnisku, jest jeden z najlepszych momentów w PLHH w tym roku 
No kurwiszony to plaga jest, demoralizują społeczeństwo, na stosie bym nie palił, bo to jeszcze bardziej demoralizuje społeczeństwo, ale ludzie powinni jechać z takimi w opór.
Zamiast jechać w opór wolą je zapraszać, żeby się wypowiadały szlaufy jeszcze, powinna być taka percepcja, że jak wchodzisz w ten biznes to jesteś skończony wszędzie poza samym tym biznesem.
Prostytucja jest spoko, ale prostytucja online to zło, do tego jedno z większych.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Właśnie nagrał łzawe oświadczenie i zmienił opis pod zdjęciem. Można się rozejść, koniec afery
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
krzysztof kurwo nie słucham zabson ani nie mam rapowych idoli, a na ciebie mógłbym conajwyzej naszczać. wyświetliłeś to ty się teraz niedomyle zajebany, to by było na tyle uwagi dla ciebie z mojej stronyKRZYSZTOF pisze: ↑23 lut 2023, 11:31Ty masz prawo pisać o kurwach na stosach, on o "swoich dupkach", a jej to się może nie podobać. Wolność przygłupów jest super ważna, żeby się powyświetlali ładnie, tak jak Ty teraz jełopie i interdebil twój idol.
e: Zresztą on bardzo szybko chyba pokazał kim jest przy tej akcji z barmanem, od niego to jeszcze nie wszystko.
CAŁE ŻYCIE MAM
Piękne linijki idą, mamy beef roku, widzowie. Nawet dziewczyna Żabsona nie może spać spokojnie.

Niech zostawi Żabsona mizogina jebanego.
Podłego człowieka
Podłego człowieka
Hahaha ale jazda z dziwolągiem

CAŁE ŻYCIE MAM
oczywiscie ze ma, niemniej z opisu wynika ze raczej non-nudity czy cos
zmienil opis juz tak jak jAg wspominal, nie wiem po huj sie obsral mogl dalej grac jebanego mizogina jak malik montana to by na tym lepiej wyszedl, kazac krecic dupami na story do jego piosenek i khalife oznaczyc to by jeszcze z twarza wyszedl a tak to ehhh
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Hahaha kurwa
ja pierdole
Żabson dziękuje
Powodujesz śmiech znów
Powodujesz śmiech znów
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket