Edzio
Re: Edzio
jaki to jest kocik nie do zatrzymania
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Nowosc od naszego ulubionego rapera, zapraszam do odsluchu
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- yungXpaproch
jebany przyznal sie do zoofiliipedziorap pisze:Kontakt mam ze zwierzętami
Obejrzał dr Dolittle i wpadł na genialny pomysł 
- gonny_trebor
- Moderator
w najnowszym filmiku wątek zwierząt jest kontynuowany, ciekawe prawda
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #109 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Na ripicie

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- Bryx Fenrir
kurwa ja wiem że to może jest głupie pytanie, ale czy ktoś ma zachowane edzio - whoopty gdzieś na dysku czy coś? z tego co wiem to ten numer albo spadł albo został ze wstydu dodany na niepubliczny co jest w sumie w kurwe dziwne bo myśle że raper edziorap robił o wiele bardziej przypałowe rzeczy, a z ziomkami w chuj pompke z tego jebaliśmy i strasznie smutno mi jak myślę, że być może nigdy już tego arcydzieła ponownie nie usłyszę